🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Työvoimakoulutus

Työvoimakoulutus Ravintola- ja suurtalousalan koulutus (720909)

Stadin AO, paikassa Helsinki
Kesto
5,5 kuukautta
Hinta
0 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
17 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 14.8.2024
Toteutustapa
Hybriditoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
5,5 kuukautta
Hinta
0 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
17 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 14.8.2024
Toteutustapa
Hybriditoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Työvoimakoulutus Ravintola- ja suurtalousalan koulutus (720909)

Stadin AO

Työllisty ravintola-alalle, nyt töitä riittää tekeville! Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet työllistyä ravintola- ja suurtalousalan erilaisiin työtehtäviin, kokiksi ja asiakaspalvelutehtäviin. Koulutus on suunnattu ravintola-alasta kiinnostuneille tai alan työkokemusta omaaville, alalle soveltuville työnhakijoille. 

Koulutuksessa on mahdollista suorittaa ravintola- ja cateringalan perustutkinnon tutkinnonosa tai -osia. Koulutuksen alussa jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtaisen osaamisenkehittämissuunnitelma HOKS.

Opiskelu on työpainotteista, työelämässä oppiminen (työpaikalla tapahtuva oppiminen), lähiopetus, itseopiskelu/etätehtävät sekä omaehtoinen tiedon hankkiminen ja soveltaminen käytäntöön vuorottelevat.

Henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma ohjaa oppimista läpi koulutuksen ja sitä päivitetään koulutuksen edetessä. Koulutuksen aikana opiskellaan ravintola- ja cateringalantyöaikojen mukaan, mahdollisesti myös ilta- ja viikonloppuvuoroissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työvoimakoulutus Ravintola- ja suurtalousalan koulutus (720909), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

17 syyskuuta, 2024

  • Hybriditoteutus
  • Helsinki
  • suomi
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 14.8.2024

Kohderyhmä

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston tai kuntakokeilun asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa ja jotka ovat täyttäneet 20 vuotta. Opiskelijoille maksetaan koulutuksen aikana työttömyysetuutta (mahdollisesti korotettuna) sekä kulukorvausta.

Mikäli olet asiakaspalvelu- ja yhteistyöhenkinen, pystyt itsenäiseen ja ryhmässä työskentelyyn, olet kiinnostunut ravintola- ja catering-alan monipuolisista työtehtävistä ja sinulla on hyvä suomen kielen taito, hae mukaan koulutukseen! Koulutukseen hakevalta edellytetään hyvää suomen kielen taitoa (vähintään B1.1), ravintola-alalle sopivaa, hyvää ja kokonaisvaltaista terveyttä sekä valmiutta tehdä vuorotyötä (ilta- ja viikonlopputöitä).Tutkinto / todistus

Varsinaisessa koulutuksessa on mahdollista suorittaa ravintola- ja catering-alan perustutkinnon tutkinnonosa tai -osia.

Aikataulu

Koulutus toteutetaan ajalla 17.9.2024-28.2.2025 monimuoto-opiskeluna, jossa eri opiskelumuodot vaihtelevat opiskelijan tarpeiden mukaan. Pääpaino opinnoissa on työpaikalla oppimisessa. Opinnoista on lomaa viikolla 52 (23.-30.12.2024).

Koulutuspaikka

Stadin ammatti- ja aikuisopisto, Prinsessantie 2, 00820 Helsinki

Kouluttaja

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä ja toteutuksesta voi tiedustella Stadin ammatti- ja aikuisopistosta:
Ammatinopettaja Jouni Savolainen, jouni.savolainen(at)edu.hel.fi, p. 040 334 5710
Ammatinopettaja Salla Toitturi, salla.toitturi(at)edu.hel.fi, p. 050 310 6105
Ammatinopettaja Rose Eskola, rose.eskola(at)edu.hel.fi, p. 040 6719728

Kustannukset

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta. Työvaatetus lainataan koulutuksen ajaksi oppilaitoksesta. Työjalkineet opiskelija hankkii itse.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työvoimakoulutus Ravintola- ja suurtalousalan koulutus (720909)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Stadin AO
Teollisuuskatu 23
00510 Helsinki

Opiskele itsellesi uusi suunta

Pohditko alan vaihtoa, uuden ammatin opiskelua tai kiinnostaako sinua kehittyminen nykyisessä työssäsi? Stadin AO on Suomen suurin ammatillista koulutusta tarjoava oppilaitos. Meillä opiskelee noin 22 000 nuorta ja aikuista. Teemme monipuolista koulutusyhteistyötä myös organisaatioiden kanssa. Stadin AO:ssa voi opiskella lähes 30 eri...

Lue lisää kouluttajasta Stadin AO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu