Ostopäällikön koulutusohjelma

Careeria
Yhteenveto
suomi
   
Verkossa
Koulutus
Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset

Ostopäällikön koulutusohjelma

Valmentaudu ostamisen huippuosaajaksi ja osallistu ostopäälliköiden valmennukseen. Valmennus antaa valmiudet tehokkaampaan hankintatoimen kokonaisvaltaiseen johtamiseen koti- ja ulkomaankaupassa. Ostopäällikön valmennuksessa saat konkreettisia valmiuksia yritysten tehokkaampaan osto- ja hankintatehtävien hoitamiseen. Hankit hankintaprosessin, logistiikan sekä henkilöstöjohtamisen taitoja, joilla varmistat paikkasi tulevaisuuden osaajana koti- ja ulkomaankaupan parissa. Globalisaatio ja nopeasti muuttuva toimintaympäristö haastavat yrityksiä jatkuvasti tehostamaan kaikkia toimintojaan, myös ostotoimintoja. Kehittämällä neuvottelutaitojasi ja prosessin hallintataitojasi varmistat yrityksesi menestymisen ja kannattavuuden alati kiristyvässä globaalissa kilpailussa – henkilöstön työhyvinvointia unohtamatta.

Käytännön toteutus

 

Koulutuspäivät järjestetään Vantaan toimipisteessä, osoitteessa Virnatie 5, Vantaa (Tikkurila). Koulutus on mahdollista suorittaa myös pelkästään etäopiskeluna. Opetuskieli on suomi.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ostopäällikön koulutusohjelma, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Tutkinto / todistus

Koulutuspaikka

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ostopäällikön koulutusohjelma? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ostopäällikön koulutusohjelma täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)