Esihenkilö, konfliktit ja epäasiallinen käyttäytyminen

Eduhouse Oy, Verkossa
Kesto
0,5 päivää
Kesto
0,5 päivää
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Esihenkilö, konfliktit ja epäasiallinen käyttäytyminen

Eduhouse Oy

Jokainen esihenkilö kohtaa työssään tilanteita, joissa ihmiset ja suhteet ovat törmäyskursseilla. Parhaimmillaan ristiriita esiin noustessaan hioo yhteistä toimintaa hedelmällisemmäksi ja tuo esiin uudenlaisia näkökulmia, hankalimmillaan sotkee koko työyhteisön ilmapiirin ja vaikuttaa työhyvinvointiin. Miten varmistaa, että työpaikkojen konfliktit tulevat käsitellyksi hyvin? Miten puuttua siihen, kun joku kohtelee toisia työpaikalla ikävällä ja epäasiallisella tavalla? Millaisia välineitä esihenkilöllä näissä tilanteissa on käytettävissään?

Tavoite

Tavoitteena on lisätä osallistujien ymmärrystä konfliktien dynamiikasta, epäasiallisen käyttäytymisen ilmenemismuodoista ja rajoista sekä keskustelun ja puuttumisen keinoista. Tavoitteena on antaa osallistujalle konkreettisia välineitä vaikeiden johtamistilanteiden kohtaamiseen tuloksekkaasti.

Vaativuustaso

Taso 2: Edistynyt taso – Yleisluontoisempaa tietoa ja helposti sisäistettävä sisältö. Perustutkinnon ylläpitoon ja ammattitaidon kehittämiseen.

Koulutuksen sisältöKonfliktit

  • Vuorovaikutuksen merkitys
  • Konfliktien dynamiikka
  • Konfliktitilanteiden selvittäminen
  • Kuinka navigoida pattitilanteesta eteenpäin

Epäasiallinen käyttäytyminen

  • Vastuuton käytös työpaikalla
  • Työturvallisuuslaki antaa rajat
  • Vastuuton käyttäytyminen, epäasiallinen kohtelu ja kiusaaminen – missä raja menee?
  • Puuttuminen ja puheeksi ottaminen
  • Palautteen antaminen ja ratkaisukeskeisyys

Avainsanat

epäasiallinen käyttäytyminen, konflikti, puuttuminen, palaute

Kouluttajakuvaus

Kouluttajana toimii työpsykologi PsM, ekonomi KTM, työnohjaaja STOry, organisaatiokonsultti FINOD Anna Lohman, joka on erikoistunut työelämän psykologisiin ilmiöihin. Anna auttaa työkseen työntekijöitä, työyhteisöjä, esihenkilöitä ja johtoa tekemään työtä helpommin ja tehokkaammin. Organisaatiopsykologian rautaiseksi asiantuntijaksi luonnehdittu Anna tunnetaan kouluttajana hänen lämpimästä, ihmisläheisestä ja selkeästä tavastaan käsitellä työelämän vaikeitakin kysymyksiä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Esihenkilö, konfliktit ja epäasiallinen käyttäytyminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu kaikille esihenkilöille.

Kustannukset

390 €+ ALV

Eduhouse somessa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Esihenkilö, konfliktit ja epäasiallinen käyttäytyminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Eduhouse Oy
Leppäsuonkatu 9
00100 Helsinki

Kehitä henkilöstösi osaamista monipuolisilla koulutuksilla 

Eduhouse Oy on voimakasta kasvua tekevä koulutusorganisaatio, jonka toiminnan kulmakiviä ovat digitaalisuus ja osaamisen kehittäminen. Kehitämme palveluamme erityisesti niille, joilla on niukasti aikaa, mutta tarve pitää osaamisensa ajan tasalla. Eduhouse Oy:n jatkuvan koulutuksen malli auttaa vahvistamaan koko organisaation, tiimin tai...

Lue lisää kouluttajasta Eduhouse Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu