Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Millainen oppimisen kulttuuri työelämässä vallitsee? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

Arvioinnit aiheesta Excel jatko

Keskiarvo: 4,1

Perustuu 596 arviointiin

Osallistuja
Hyvä kurssi ja vaikka olenkin käyttänyt exceliä aika paljon niin uutta asiaa tuli silti.
Osallistuja
Tosi hyviä pieniä vinkkejä excelin käyttöön, kuten näppäinkomennot. Omaan tasooni nähden käytiin sopivasti läpi perusasioita, kuten kaavoja. Näihin sai tuntumaa ja varmuutta entisestään. Toiveet otettiin hyvin huomioon ja keskityttiin pivottiin, koska sitä toivottiin. Myös muita edistyneempiä juttuja oli hieno nähdä. Esim. Power queryn käyttöön ...
Näytä kokonaan
Osallistuja
Tuhti ja monipuolinen tietopaketti. Hyviä esimerkkejä ja kouluttaja oli kyllä selväsanainen ja opetti loistavasti.
Osallistuja
Kouluttaja oli hyvä. Pidin henkilöstä ja hänen asiantuntemuksesta. Oli mukava ilmapiiri, että voi tarvittaessa keskeyttää ja esittää kysymyksiä tai kommentteja. Omasta mielestä etenkin Power Bi lohkaisi turhan suuren ajan ajankäytöstä. Pidin erityisesti alkuosasta, jossa käsiteltiin tehokasta excelin käyttöä ja pivotointia. Olisin ehkä toivonut ...
Näytä kokonaan
Osallistuja
Juhana on maailman paras Excel kouluttaja :-) ISO kiitos.
Osallistuja
Kurssi oli oikein hyödyllinen ja hyvin järjestetty. Kouluttaja oli ihanan positiivinen ja kannustava.
Osallistuja
Koska olin ainoa osallistuja koulutuksessa sain hyvin esitettyä omaan tarpeeseeni liittyviä kysymyksiä, mikä oli hyvä juttu. Kouluttaja oli selkeä ja rento kaveri, jota oli mukava seurata ja hän esitti asiat selkeästi sopivalla tahdilla.
Osallistuja
Oikein hyvä kurssi, ok sisältö ja kouluttaja. Kiitos!
Osallistuja
Kouluttaja oli mukava ja asiantunteva, kiva että ryhmä oli pieni ja pystyi kysymään koko ajan mahdollisia epäselviä asioita. Päivä tuntui kokonaisuutena suhteellisen pitkältä ja osa asioista oli jatkokurssille hieman turhan simppeleitä. Kokonaisuutena kuitenkin ihan hyvä kertaus.
Osallistuja
Paljon asiaa, osa ei minua koskenut, mutta myös paljon uutta ja hyödyllistä.
Osallistuja
Hyvä kurssi
Osallistuja
Paljon asiaa yhdelle kurssipäivälle.
Osallistuja
Osallistuja
Kiitos asiantuntevasta koulutuksesta sekä kouluttajan mukavasta tavasta saada osallistujat mukaan!
Osallistuja
Ajoittain mentiin vähän liian nopeasti: keskittyminen etänä on intensiivisempää ja välillä tipahdin kärryltä, kun piti surffailla eri välilehtien välillä eli katsoa Teamsia ja työstää exceliä yhtäaikaa.
Osallistuja
Jotain hyviä vinkkejä tuli käyttöön. Opettaja oli selkeä
Osallistuja
Kouluttajan tapa käydä asioita läpi oli hyvin positiivinen ja kannustava ja oli selkeästi asian syväasiantuntija!
Osallistuja
Monia uusia ja hyödyllisiä ominaisuuksia. Tärkeä vain ottaa niitä käyttöön, että oppii paremmin ja juurtuu toimintavavoiksi.
Osallistuja
Kouluttaja oli selkeä ja eteni hyvää vauhtia, vaikka osa sisällöstä oli tuttua. Tosin hyviä perusvinkkejäkin tuli, joista en ollut tietoinen :) Sisällön osalta oli hankala hahmottaa kurssia hankkiessa miten sisältö vastaa omaa tarvetta/osaamistasoa mutta tärkeimmät mitä halusin oppia tuli kurssilla katettua.
Osallistuja
Taukoja olisin kaivannut päivään lisää. Tuntuu, että välillä ei enää jaksanut seurata opetusta. Ohjelma aiheittain olisi ollut myös hyvä, koska päivään sattui myös palaverien tarvetta. Olisi sitten tiennyt mihin aikaan voi olla pois linjoilta. Kouluttaja oli todella hyvä! Helppoa seurata kun edetään rauhalliseen tahtiin. Iso kiitos!
Osallistuja
Oli hyvä kurssi!
Osallistuja
Hyvä kouluttaja. Tosin eri kuin Excein peruskurssilla, niin aika paljon tuli toistoa ja samoja asioita mitä siinä kurssilla oli.
Osallistuja
Hyvin jaksotettu koulutus ja riittävästi taukoja osioiden välissä, muuten excelin pyöritys koko päivän ajan alkaa helposti puuduttaa.
Osallistuja
Paljon asiaa ja "vinkkejä", joita ei ole osannut ennen hyödyntää. Ja jotka toivottavasti löytyvät materiaalista, kun tarvitsee, eli siis kun on unohtanut. Kouluttaja on hyvä. Selkeäsanainen ja pysähtyy, kun olemme pudonneet kärryiltä.
Osallistuja
Hyvä kurssi ja paljon uutta tietoa. Asiantunteva kouluttaja.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.