Menesty johtamisessa epävarmassa maailmankuvassa

Eduhouse Oy, Verkossa
Kesto
2 tuntia
Kesto
2 tuntia
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Menesty johtamisessa epävarmassa maailmankuvassa

Eduhouse Oy

Menestys kiinnostaa ja kiehtoo. Sekä julkisissa että yksityisissä organisaatioissa mitataan monin eri tavoin suoriutumista. Menestykseen liittyy kuitenkin aina myös epäonnistumisen mahdollisuus. Epävarmassa maailmankuvassa paradoksien hallinta ja johtaminen auttaa tuloksiin pääsemisessä ja epävarmuuden sietämisessä. Koulutuksen tavoitteena on yhdessä opetella tunnistamaan omaan toimintaamme liittyviä paradokseja ja siten johtaa organisaatioita kohti kestävää kasvua ja menestystä.

Koulutuksen tavoite:

Koulutuksen tavoitteena on ymmärtää, miten paradoksit vaikuttavat organisaatioissa ja miten niitä voidaan hallita. Tavoitteena on myös oppia, miksi kestävän kasvun ja onnistumisen kulttuurin rakentaminen edellyttää paradoksiajattelun kehittämistä. Koulutus auttaa myös tunnistamaan paradokseja omassa toiminnassamme.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Menesty johtamisessa epävarmassa maailmankuvassa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii esihenkilöille ja ylimmälle johdolle. On hyvä, jos sinulla on jonkin verran kokemusta johtamistyöstä. Tämä ei kuitenkaan ole koulutukseen osallistumisen edellytys. Riittää, että olet kiinnostunut johtamistyöstä tulevaisuudessa.

Koulutuksen sisältö:

  • Menestys epävarmassa maailmankuvassa
  • Organisaation paradoksit ja niiden tunnistaminen
  • Kestävän kasvun ja onnistumisen kulttuurin rakentaminen paradoksiajattelua kehittämällä.

Aikataulu

16.4.2024 klo 14-16

Kouluttaja

Henna Väätäinen on oikeustieteen maisteri ja varatuomari. Henna on onnistumishakuisen organisaation väitöskirjatutkija. Työurallaan Henna on toiminut mm. kehitysjohtajana, liiketoimintajohtajana ja kaupungin lakimiehenä. Henna on strategisen ajattelun ammattilainen, joka on työurallaan luonut kestävää johtamista, kasvua ja hyvinvointia. Strategisen työskentelyn, yritysten valmentamisen ja organisaation sisäisen kehittämisen kokemusta on kertynyt yli 20 vuoden ajalta. Hänen vahvuutenansa on kyky kuunnella, suunnitella ja johtaa muutosprosesseja hyödyntäen kouluttamista ja valmentavia metodeja. Kouluttajana Henna saa kiitosta käytännönläheisestä lähestymistavastaan.

Kustannukset

390 EUR + VAT

Eduhouse somessa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Menesty johtamisessa epävarmassa maailmankuvassa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Eduhouse Oy
Leppäsuonkatu 9
00100 Helsinki

Kehitä henkilöstösi osaamista monipuolisilla koulutuksilla 

Eduhouse Oy on voimakasta kasvua tekevä koulutusorganisaatio, jonka toiminnan kulmakiviä ovat digitaalisuus ja osaamisen kehittäminen. Kehitämme palveluamme erityisesti niille, joilla on niukasti aikaa, mutta tarve pitää osaamisensa ajan tasalla. Eduhouse Oy:n jatkuvan koulutuksen malli auttaa vahvistamaan koko organisaation, tiimin tai...

Lue lisää kouluttajasta Eduhouse Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu