Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Eläinavusteisen työskentelyn perusteet 5op

Eläinkuusikko oy – koulutus- ja kuntoutuspalvelut
Yhteenveto
Verkko-opiskelu + 4 lähipäivää
475,81 EUR + alv 24 % (yht. 590 EUR)
4.9.2021
Haku päättyy: 21.8.2021
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Eläinavusteisen työskentelyn perusteet / Eläinkuusikko oy – koulutus- ja kuntoutuspalvelut

Eläinavusteisen työskentelyn perusteet 5op

Koulutus antaa perustiedot eläinavusteista työskentelystä.

Yksi eläinavusteisen työskentelyn tärkeimmistä lähtökohdista on hyvinvoiva eläin. Koulutuksessa käydään läpi eläinavusteisessa työskentelyssä käytettävien eläinlajien perustarpeet, käyttäytyminen ja soveltuvuus eläinavusteisen toiminnan eri muotoihin.

Koulutuksessa keskitytään asiakasesimerkkeihin, joissa eläin toimii työparina, ja käydään läpi alaa koskeva keskeinen lainsäädäntö ja turvallisuustekijät. Koulutus perustuu muun muassa seuraaviin taustateorioihin: ratkaisukeskeisyys, sosiaalinen konstruktionismi, biofilia, sosiaalisen tuen teoria, antrozoologia sekä ekopsykologia.

Koulutuksen sisältö

Koulutus koostuu viidestä osiosta:

  • Kolme ensimmäistä koulutusosiota käsittelee eri eläinlajeja, eläinten käyttäytymistä ja hyvinvointia sekä lajikohtaista soveltuvuutta eläinavusteiseen työskentelyyn eri asiakasryhmien kanssa.
  • Neljännessä osiossa käsitellään lainsäädäntöä ja asiakastyön turvallisuutta.
  • Viidennessä osiossa keskitytään ohjaajan ja eläintyöparin yhteistoimintaan sekä opiskelijakohtaisen oppimistehtävän tekemiseen.
  • Koulutus toteutetaan verkko-opintoina ja lähipäivinä tiloilla, joilla tarjotaan eläinavusteisia palveluita.

Kohderyhmä

Eläinavusteisen työskentelyn perusteet on kaksi kuukautta kestävä 5 opintopisteen lyhytkoulutus, joka on tarkoitettu lähinnä terveys-, sosiaali- ja kasvatusalan ammattilaisille sekä green care -yrittäjille, jotka ovat kiinnostuneita saamaan perustiedot eläinavusteisen työtavan soveltamisesta erilaisten asiakkaiden valmennukseen, ohjaukseen tai terapiaan. Koulutus soveltuu myös eläimensä kanssa vapaaehtoistyötä tekeville.

Tutkinto / todistus

Koulutuksen suorittamisesta saa todistuksen.

Aikataulu

Keväällä alkaa kaksi koulutusryhmää, joissa toisen lähipäivät ovat arkipäivinä ja toisen viikonloppuina.

Koulutuksen lähiopetuspäivät ovat: 4.9, 18.9, 2.10 ja 23.10. Etäiltaluennot järjestetään 12.10 ja 28.10.

Koulutuspaikka

Koulutus toteutetaan verkko-opiskeluna (verkkoluentoja ja tehtäviä) sekä lähiopetusosioina. Lähiopetuspäiviä on 4. Useita osioita on mahdollista suorittaa etäopiskeluna. Lisäksi eläinavusteiseen työskentelyyn tutustutaan tilavierailuilla Mäntsälässä ja Loviisassa.

Kouluttaja

  • Tanja Paasonen, sosionomi YAMK, eläintenkouluttaja AT, eläinavusteinen valmentaja, ammatillinen opettaja/ Eläinkuusikko oy
  • Katriina Mähönen, eläinavusteinen valmentaja, eläintietokirjojen kustantaja ja suomentaja/Sanasilta Oy, Green care -palveluita tarjoava yrittäjä/Villitarha
  • Tommi Wessman, nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja, Eettisen hevosmiestaidon ohjaaja, MinD- voimauttavan hevostoiminnan ohjaaja /Herkkä Hevosmies

Kustannukset

590 € (hinta sisältää alvin 24 %).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Eläinavusteisen työskentelyn perusteet 5op? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Eläinkuusikko oy – koulutus- ja kuntoutuspalvelut

Eläinkuusikko Oy kouluttaa eläinavusteiseen työskentelyyn

Eläinkuusikko Oy tarjoaa eläinavusteista kuntoutusta ja valmennusta erityisasiakkaille sekä eläinavusteista toimintaa erilaisille ryhmille. Eläinavusteisessa työskentelyssä Eläinkuusikko Oy:llä toimivat koirat, aasit ja minihevonen. Yritys kouluttaa sekä ihmisiä että koiria eläinavusteiseen työskentelyyn. Koulutuksista vastaa Tanja Paasonen, sosionomi YAMK, ammatillinen opettaja AmO sekä eläintenkouluttaja AT. Eläimet...


Lue lisää kouluttajasta Eläinkuusikko oy – koulutus- ja kuntoutuspalvelut ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Eläinkuusikko oy – koulutus- ja kuntoutuspalvelut

Nummensuontie 168
04660 Mäntsälä

 Näytä puhelinnumero
www.elainkuusikko.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Eläinavusteisen työskentelyn perusteet 5op täytä seuraavat tiedot: