Scotwork - maailman johtava neuvottelutaidon valmennus

Esimiesakatemia
Yhteenveto
2,5 päivää
1 980 EUR + alv 24%
18.4.2023 09.00
suomi
   
Lähiopetus
Helsinki
Koulutus

Scotwork - maailman johtava neuvottelutaidon valmennus

Kehittyvä Neuvottelutaito -valmennus muuttaa neuvottelutuloksia välittömästi


Scotworkin Kehittyvä Neuvottelutaito -valmennus on vaikuttava, tilanneharjoitteluun perustuva valmennus. Se kehittää tehokkaasti jo olemassaolevia neuvottelutaitoja, opettaa uusia taitoja ja tekniikoita, antaa varmuutta hankalien tilanteiden kohtaamiseen ja auttaa parantamaan neuvottelutuloksia tehokkaasti. Kurssia on kehitetty jo yli 40 vuoden ajan, jonka takia osaamme tunnistaa ne taidot, jotka oikeasti toimivat ja jotka eivät toimi. Valmentajat ovat käytännön liike-elämän koulimia ammattilaisia, jotka tarjoavat hyvin käytännönläheisen valmennuskokemuksen. Valmennuspäivät sovitaan erikseen.


Valmennuksen kesto on 2,5 intensiivistä valmennuspäivää, joiden aikana pääpaino on tekemisessä. Puolen päivän kertaus järjestetään Online -etävalmennuksena, joka varmistaa opittujen asioiden jalkauttamista käytäntöön. Valmennuksen 4 sykliä koostuvat teoriasta, valmistautumisesta, harjoittelusta ja analysoinnista. Yrityskohtainen valmennus räätälöidään aina vastaamaan asiakkaan tarpeita ja tavoitteita. Scotworkin Kehittyvä Neuvottelutaito -kurssi on tunnettu juuri suuresta vaikuttavuudesta. Se opettaa konkreettisella tavalla taitoja, joilla saavutetaan parempia tuloksia. Yli 25.000 osallistujan tutkimus osoittaa, että kurssin hinta on saatu yli 13 kertaisesti takaisin jo 12 viikossa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Scotwork - maailman johtava neuvottelutaidon valmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Esimiesakatemia

Esimiesakatemia tarjoaa vaikuttavia esimiestyön ja johtamistaitojen valmennusohjelmia

Esimiesakatemia toteuttaa käytännönläheisiä ja vaikuttavia esimiestyön valmennuksia. Valmennusohjelmat auttavat rakentamaan vahvan esimiesidentiteetin, jolla saavutetaan parhaat tulokset. Viiden johtamistason kehittämismalli on jo tunnettu menetelmä. Esimiesakatemian koulutukset ovat tehokkaita, motivoivia ja käytännönläheisiä, ja ne räätälöidään juuri sinun ja yrityksesi tarpeiden mukaisiksi. Esimiesakatemian valmennusohjelmat on...


Lue lisää kouluttajasta Esimiesakatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Esimiesakatemia

Mannerheimintie 109
00240 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.esimiesakatemia.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,6)
Perustuu 19 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Scotwork - maailman johtava neuvottelutaidon valmennus täytä seuraavat tiedot: