Näyttää 1-18 koulutusta 18 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-18 koulutusta 18 tuloksesta

Neuvottelutaitokoulutus antaa taidot neuvotteluissa onnistumiseen

Neuvottelutaitokoulutus antaa sinulle ne taidot, joita tarvitsen sekä arjen että työelämän päivittäisissä tapahtumissa. Opit ymmärtämään erilaisia ihmisiä, kuuntelemaan paremmin sekä löytämään ne strategiat, jotka antavat sinulle suurimman mahdollisuuden onnistua mahdollisimman monissa tilanteissa mahdollisimman usein.

Ei ole mitenkään sattumaa, että tietyt henkilöt saavat lähes aina haluamansa. Me ihmiset toimimme tietyllä tapaa, eikä sillä ole useimmiten mitään tekemistä esimerkiksi loogisuuden kanssa. Kun opimme ymmärtämään niitä asioita, jotka vaikuttavat ihmisten yhteistyöhalukkuuteen, pystymme johtamaan tilanteita haluamaamme suuntaan ilman sen kummempaa vastarintaa.

Neuvottelutaidot tuovat tehokkuutta elämään

Hyvät neuvottelutaidot saavat sinut loistamaan tilanteissa, joissa täytyy saada asiat liikkumaan tahtomaasi suuntaan. Neuvottelutaidon koulutuksissa käydään läpi monia asioita, jotka oppimalla saat käyttöösi sellaisen neuvottelutyökaluarsenaalin, ettet välttämättä enää tunnista entistä itseäsi.  

Neuvottelutaitokoulutuksessa opit valmistautumaan ennen neuvottelua

Menestyksekkäiden neuvotteluiden salaisuus on hyvin tehdyt valmistelut. Sen lisäksi, että oman yrityksen tuote tai palvelu tulee tuntea läpikotaisin, on myös otettava selvää vastapuolesta ja siitä, minkälaisia muita vaihtoehtoja hänelle on tarjolla. Selvitä siis, ketkä ovat kilpailijasi, minkälainen on ostajan sen hetkinen tilanne jne. Mitä enemmän tietoja sinulla on vastapuolesta, sitä suuremmalla todennäköisyydellä tiedät, kuinka hän tulee toimimaan eri tilanteissa. Neuvottelutaitokoulutuksessa käydään läpi mitä pitää miettiä ennen neuvotteluja.

Neuvottelutaitokoulutuksessa opit suunnittelemaan neuvottelujen tavoitteen

Neuvottelijan tulee pitää kirkkaana mielessä, mitä hän haluaa saavuttaa neuvotteluilla ennen niiden alkamista. Jos kyse on tuotteiden tai palveluiden myynnistä, on myynti neuvotteluiden ytimessä. Tällöin kannattaa suunnitella etukäteen myös se, minkälaiset oheistuotteet tai -palvelut saattavat sopia osaksi neuvottelutulosta. Näistä voi tehdä myös osatavoitteita. Jokaiselle osatavoitteelle on lisäksi hyvä miettiä etukäteen erilaiset tulostasot: optimaalinen, hyväksyttävä tai huono tulos. Neuvottelutaitokoulutus opettaa sinua saavuttamaan haluamasi.

Neuvottelutaitokoulutuksessa opit valitsemaan oikea neuvottelustrategian

Neuvottelustrategia päätetään osittain asetettujen tavoitteiden mukaan, osittain sen mukaan, kuinka vastapuolen oletetaan toimivan. Jos tavoitteet on suunniteltu huolella ja oikea strategia on valittu tavoitteiden mukaan, tavoitteet voidaan saavuttaa. Neuvottelutaitokoulutus käy läpi todellisia tilanteita, samalla kun siellä harjoitellaan erilaisia neuvottelustrategioita, opastetaan neuvotteluihin valmistautumisessa ja tutustutaan neuvotteluiden aikana käytävään psykologiseen vuorovaikutukseen.

Palaa sivun alkuun

Näin se toimii

Etsi ja löydä sinua kiinnostava koulutus


Pyydä lisätietoa tai ilmoittaudu


Koulutuksenjärjestäjä on sinuun yhteydessä

Vertaile koulutuksia
Inspiraatioksi
Veikkaus ei jätä kouluttajakoulu...

Veikkaus kouluttaa vuosittain tuhansia myyjiään. Vuosien ajan samaa peruskaavaa noudattaneen koulutusohjelman koettiin kuitenkin kaipaavan uudistusta. Marckwortin koulutuspäällikkö oli asiantuntijana mukana koulutusohjelman kehitystyössä. Lue lisää!

Lue lisää
Vahva asiakaskokemus syntyy Elos...

Erinomainen ja laadukas asiakaskokemus ja asiakaspalvelu ovat Keskinäisessä Työeläkevakuutusyhtiö Elossa kärkiteemoja. Asiakaskokemusta on rakennettu Elon ja Marckwortin tiiviinä yhteistyönä kolmen vuoden ajan. 

Lue lisää
PwC:llä panostetaan kouluttajako...
Asiakasreferenssi: Marckwort Koulutusyhtiöt

PwC on kouluttanut kouluttajiaan Marckwortin avulla. Kouluttajakoulutusten tavoitteena on ollut tarjota omille asiantuntijoille mahdollisuus kehittyä kouluttajina niin sisäisiä kuin ulkoisiakin koulutustilaisuuksia varten.

Lue lisää