Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Mielenrauha-koulutuspalvelut-Oy-koulutukset

Koulutusta haastaviin palvelu-, viestintä- ja vuorovaikutustilanteisiin

Mielenrauhan koulutuspalvelut Oy on alansa suurin koulutus- ja asiantuntijayritys, joka on teettänyt yli 1000 kartoitusta haastavista palvelu-, vuorovaikutus-, ja poikkeustilanteista organisaatioissa. Yritys auttaa organisaatioita kehittämään ihmisten aiheuttamien sisäisten ja ulkoisten haasteiden sekä poikkeustilanteiden hallintaa.

Koulutuksista apua haastaviin vuorovaikutustilanteisiin

Mielenrauhan koulutuspalvelu Oy tarjoaa arvostettuja ja laadukkaita koulutuksia sekä asiantuntijapalveluita poikkeuksellisten palvelu- ja vuorovaikutustilanteiden ammattimaiseen hallintaan. Asiantuntijakoulutuksissa huomioidaan niin asiakasorganisaation liiketoiminta kuin työntekijöiden hyvinvointi.

Koulutukset on jaettu kolmeen eri kategoriaan: ulkoiset, sisäiset ja ulkomaan toiminnot. Ulkoisten haasteiden koulutukset auttavat toimimaan asiakaspalvelun konfliktitilanteissa. Sisäisten haasteiden koulutuksissa perehdytään organisaation sisäisiin vuorovaikutustilanteisiin ja ulkomaan toiminnot opastavat matkustamiseen liittyvissä riskitilanteissa.

ULKOISET: Haastavien asiakastilanteiden hallinnan kehittäminen

Koulutuksissa perehdytään haastavien asiakastilanteiden hallinnan kehittämiseen. Uudistuneissa Puhe-judo -koulutuksissa keskitytään yhteistyöhaluttoman asiakkaan suostuttelun ja vaikuttamisen keinoihin.  Puhe-judon toisessa osassa tarjotaan toimintamalleja nopeatempoiseen palveluympäristöön, jossa asiakaskohtaaminen on lyhyt ja rauhoitteluun ei voida varata paljoa aikaa.

SISÄISET: Työyhteisön vuorovaikutuksen kehittäminen ja sisäiset haasteet

Sisäisissä -koulutuksissa autetaan muun muassa ammattilaisia ja organisaatioita selviämään muutoksen aiheuttamasta kuormituksesta nopeammin ja sopeutumaan muuttuneeseen tilanteeseen tehokkaammin. Valmennuksien avulla tuetaan ja nopeutetaan työntekijöiden palautumista sekä pyritään tunnistamaan ja ennaltaehkäisemään työpaikkakiusaamistapauksia.

Ulkomaan toiminnot ja asiantuntijapalvelut

Asiantuntijakoulutukset auttavat ulkomailla matkustavia ammattilaisia tunnistamaan ja hallitsemaan kokonaistavaltaisesti riskejä business-ympäristössä sekä sopeutumaan uusien kulttuurien aiheuttamiin haasteisiin.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Henkilöstöhallinto / HR
Työhyvinvointi Kesto Hinta Paikka Alkaa
Vastuuton työkäyttäytyminen ja työpaikkakiusaaminen Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan
Johtaminen
Puhe-Judo ™ 3: Työpaikan sisäiset haastavat viestintätilanteet 4 tuntia Useita paikkakuntia sopimuksen mukaan
Kommunikointi
Vuorovaikutus
Puhe-judo™ 1: Peruskurssi - haastavien ja tunnepitoisten asiakastilanteiden hallinta vuorovaikutuksen keinoin 7 tuntia 490 EUR + alv 24 % Helsinki 20.12.2019
Myynti
Asiakaspalvelu
Reklamaatiotilanteiden ja kohtuuttomien valitusten hallinta 480 EUR + alv 24 % Useita (2) Sopimuksen mukaan
Turvallisuus
Työturvallisuus
Liikematkustamisen matkustusturvallisuus 1 98 EUR + alv 24 % Useita (2) Useita (2)

Näytä kaikki

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Mielenrauha Koulutuspalvelut Oy? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Mielenrauha Koulutuspalvelut Oy

PL 112
00140 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.mielenrauha.com


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,4

Perustuu 1356 arviointiin

Koulutukseen osallistunut
(5)
Aivan mahtava koulutus, tästä irtosi todella paljon. Erityisesti mieleen oli konkreettiset esimerkit. Osasit kertoa asioista todella mielenkiintoisesti; harvoin istuu 7 tuntia mielellään koulutuksissa luokkatilassa :)
Koulutukseen osallistunut
(5)
Koulutukseen osallistunut
(5)
Kiitos hyvästä koulutuksesta :)
Arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 1356 arviointiin