Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Millainen oppimisen kulttuuri työelämässä vallitsee? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

Mielenrauha-koulutuspalvelut-Oy-koulutukset

Koulutusta haastaviin palvelu-, viestintä- ja vuorovaikutustilanteisiin

Mielenrauhan koulutuspalvelut Oy on alansa suurin koulutus- ja asiantuntijayritys, joka on teettänyt yli 1000 kartoitusta haastavista palvelu-, vuorovaikutus-, ja poikkeustilanteista organisaatioissa. Yritys auttaa organisaatioita kehittämään ihmisten aiheuttamien sisäisten ja ulkoisten haasteiden sekä poikkeustilanteiden hallintaa.

Mielenrauhan valikoimasta löytyy 10–30 minuutin videopohjaisia tietoiskuja koko henkilökunnalle, 1–2 tunnin webinaareja sekä 3–7 tunnin etäkoulutuksia. Tietoiskuista ja lyhyistä webinaareista voidaan tehdä myös tallenne asiakkaan sisäiseen käyttöön kevään ajaksi.

Koulutuksista apua haastaviin vuorovaikutustilanteisiin

Mielenrauhan koulutuspalvelu Oy tarjoaa arvostettuja ja laadukkaita koulutuksia sekä asiantuntijapalveluita poikkeuksellisten palvelu- ja vuorovaikutustilanteiden ammattimaiseen hallintaan. Asiantuntijakoulutuksissa huomioidaan niin asiakasorganisaation liiketoiminta kuin työntekijöiden hyvinvointi.

Koulutukset on jaettu kolmeen eri kategoriaan: ulkoiset, sisäiset ja ulkomaan toiminnot. Ulkoisten haasteiden koulutukset auttavat toimimaan asiakaspalvelun konfliktitilanteissa. Sisäisten haasteiden koulutuksissa perehdytään organisaation sisäisiin vuorovaikutustilanteisiin ja ulkomaan toiminnot opastavat matkustamiseen liittyvissä riskitilanteissa.

ULKOISET: Haastavien asiakastilanteiden hallinnan kehittäminen

Koulutuksissa perehdytään haastavien asiakastilanteiden hallinnan kehittämiseen. Uudistuneissa Puhe-judo -koulutuksissa keskitytään yhteistyöhaluttoman asiakkaan suostuttelun ja vaikuttamisen keinoihin.  Puhe-judon toisessa osassa tarjotaan toimintamalleja nopeatempoiseen palveluympäristöön, jossa asiakaskohtaaminen on lyhyt ja rauhoitteluun ei voida varata paljoa aikaa.

SISÄISET: Työyhteisön vuorovaikutuksen kehittäminen ja sisäiset haasteet

Sisäisissä -koulutuksissa autetaan muun muassa ammattilaisia ja organisaatioita selviämään muutoksen aiheuttamasta kuormituksesta nopeammin ja sopeutumaan muuttuneeseen tilanteeseen tehokkaammin. Valmennuksien avulla tuetaan ja nopeutetaan työntekijöiden palautumista sekä pyritään tunnistamaan ja ennaltaehkäisemään työpaikkakiusaamistapauksia.

Ulkomaan toiminnot ja asiantuntijapalvelut

Asiantuntijakoulutukset auttavat ulkomailla matkustavia ammattilaisia tunnistamaan ja hallitsemaan kokonaistavaltaisesti riskejä business-ympäristössä sekä sopeutumaan uusien kulttuurien aiheuttamiin haasteisiin.

Kiinnostuitko Mielenrauhan koulutustarjonnasta?

Kurssikohtaiset tiedot Mielenrauhan tarjonnasta löydät alla olevasta koulutuslistauksesta. Voit myös pyytää lisätietoa tai tarjousta koulutuksista täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Henkilöstöhallinto / HR
Työhyvinvointi Kesto Hinta Paikka Alkaa
Kuormittavista asiakastilanteista palautuminen Useita (2) Sopimuksen mukaan
Kommunikointi
Vuorovaikutustaidot
Puhe-Judo™ haastavien palvelu ja kohtaamistilanteiden ammattimainen hallinta 4 tuntia 150 EUR Useita (2) Useita (2)
Työpaikan sisäiset haastavat vuorovaikutustilanteet 125 EUR Useita (2) Useita (2)
Myynti
Asiakaspalvelu
Reklamaatiotilanteiden ja kohtuuttomien valitusten hallinta Useita (2) Useita (2)

Mielenrauha Koulutuspalvelut Oy sosiaalisessa mediassa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Mielenrauha Koulutuspalvelut Oy? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Mielenrauha Koulutuspalvelut Oy

Kruununkuja 3 B4
02180 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.mielenrauha.com


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,4

Perustuu 1508 arviointiin

Osallistuja
Koulutus oli hyvin vedetty ja sisältö oli mielestäni kunnossa. Etäkoulutusta piristivät Kahoottietovisailut.
Osallistuja
Asioiden läpikäynti ja juoksutus erittäin mallikasta, ei oikeastaan poikkipuolista sanaa koko esityksestä!
Osallistuja
Kiitos todella mielenkiintoisesta ja ajatuksia herättäneestä päivästä - sain todella paljon uusia ajatuksia sovellettavaksi päivittäiseen työhön.
Arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 1508 arviointiin
Ota yhteyttä

Saadaksesi yhteyden kouluttajaan Mielenrauha Koulutuspalvelut Oy täytä seuraavat tiedot: