Arvioinnit aiheesta Mielenrauha Koulutuspalvelut Oy

Keskiarvo: 4,7

Sari
(5)
Mielenkiintoinen ja hyödyllinen koulutus sekä hyvä, asiantunteva kouluttaja! Koulutuksesta sai paljon hyödyllisiä työkaluja asiakaspalvelun haasteisiin.
(5)
Mielenkiintoisinta: Taistelurituaalit, toimintamallit, tunnekartta, Puhe-Judo. Muuta hyvää: käytännön elävät esimekit, videot, keskustelut, jämäkkä esitys- ja etenemistapa, huumori, selkeys. Erinomainen koulutus, ei jäänyt mitään puuttumaan!
(5)
Mielenkiintoisinta: Kaikki, luennoitsija oli loistava ja kuuntelin mielenkiinnolla!
(5)
Mielenkiintoisinta: Vuorovaikutus, empaattisuus. Hirveän paljon asiaa lyhyessä ajassa, tauot lyhyemmiksi tai koulutus tunnin kaksi pidemmäksi.
(5)
Mielenkiintoisinta: Puhejudo ja käytännön esimerkkitilanteet uhkaavista tilanteista. Ehkä pidempi, kahden-kolmen päivän setti, niin ehtii paremmin käydä läpi aiheita.
(5)
Mielenkiintoisinta: Puhe judo. Loppuosuus (puhejudo) meni aika nopeasti, sen osuutta voisi olla enemmän. Koulutusmateriaaliin voisi lisätä linkkejä aihetta käsitteleviin nettisivuihin.
(5)
Mielenkiintoisinta: kaikki koskien ennalta varustautumista uhkaaviin tilanteisiin
(5)
Mielenkiintoisinta: Puhejudo. Vielä enemmän pohtia omia edellytyksiämme tai mahdollisuuksia Tämä oli yhtenä kohtana, mutta ohitettiin varsin nopsasti.
(5)
Mielenkiintoisinta: Tekniikat kiihtyneen ihmisen rauhoittamiseksi. Puhejudolle olisi voinut jäädä lisää aikaa
(5)
Mielenkiintoisinta: videot eri tilanteista sekä niiden läpikäynti, vinkit turvallisuuden parantamiseksi. Enemmän käytännön osuutta, vähemmän taustatietoja. Uskon, että suurin osa osallistujista tuli hakemaan käytännön työkaluja työelämään.
(5)
Mielenkiintoisinta: Kouluturvallisuusesimerkit, käytännön ohjeet. turvallisuus seikat laajemmassa yhteydessä. kouluttajan ammatitaito sekä substanssin että esiintymisen suhteen.
(5)
Mielenkiintoisinta: Kaikki käytännön vinkit esim. kelrtaiset kirjekuoret luokkaan yms. Kiinnipidon eri tavoista olisi ollut hyvä saada tietoa, mutta ymmärrän, että aikataulu ei siihen antanut mahdollisuuksia.
Mielenkiintoisinta: rauhoittelu
(5)
Mieleeni jäi etenkin esimerkit toisista kouluista ja koulujen käytänteistä. Yleensäkin luennoitsijalla oli mieleenpainuvia esimerkkejä kerrottavana.
(5)
Mielenkiintoisinta: Aggressiivisen ihmisen kohtaaminen ja tilanteen ennaltaehkäiseminen
(5)
Mielenkiintoisinta: Puhejudo . Aivan liian vähän aikaa. Alusta pois itsestäänselvyyksiä tai vaikka etukäteislukemisto, enemmän tilaa itse asialla (uhkaavan ja väkivaltaisen henkilön kohtaaminen).
(5)
Mielenkiintoisinta: Puhejudo- osuus, jossa käsiteltiin käytännön esimerkein kiihtyneen henkilön kohtaamista.
(5)
Kokonaisuus kaikkinensa osui ja upposi.
(5)
Mielenkiintoisinta: Puhejudo. Tavallaan "lupa venkoilla" :-) Tätä tekniikkaa on tullut käytettyä (hankalan vanhemman kanssa) omista onnistumisista vähän salaa iloiten: pärjäsinpäs, kun sain muokattua toisen aggressiivisen suhtautumisen yhteisymmärryksen suuntaan. Todellisuudessa "teeskennellen" ymmärtäväistä, vaikka oikeasti itse olisikin jyrkä...
Näytä kokonaan
(5)
Mielenkiintoisinta: opettajan oikeudet mahdollisuudet tukea työrauhaa
(4)
suorempaan kohti ydintä eli koulutyörauhaa
(5)
Kiitos jälleen kerran erinomaisesta päivästä ;)
Hyvin meni!
poliisijutut voi jättää pois
(5)
Hyvä koulutuspäivä ja kouluttaja, jota jaksoi kuunnella. Kiitos hyvistä vinkeistä!
Studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirje työelämän koulutuksista.