Arvioinnit aiheesta Mielenrauha Koulutuspalvelut Oy

Keskiarvo: 4,7

Sari
(5)
Mielenkiintoinen ja hyödyllinen koulutus sekä hyvä, asiantunteva kouluttaja! Koulutuksesta sai paljon hyödyllisiä työkaluja asiakaspalvelun haasteisiin.
(5)
Mielenkiintoisinta: Taistelurituaalit, toimintamallit, tunnekartta, Puhe-Judo. Muuta hyvää: käytännön elävät esimekit, videot, keskustelut, jämäkkä esitys- ja etenemistapa, huumori, selkeys. Erinomainen koulutus, ei jäänyt mitään puuttumaan!
(5)
Mielenkiintoisinta: videot eri tilanteista sekä niiden läpikäynti, vinkit turvallisuuden parantamiseksi. Enemmän käytännön osuutta, vähemmän taustatietoja. Uskon, että suurin osa osallistujista tuli hakemaan käytännön työkaluja työelämään.
(5)
Kokonaisuus kaikkinensa osui ja upposi.
(5)
Mielenkiintoisinta: Kaikki, luennoitsija oli loistava ja kuuntelin mielenkiinnolla!
(5)
Mielenkiintoisinta: Kouluturvallisuusesimerkit, käytännön ohjeet. turvallisuus seikat laajemmassa yhteydessä. kouluttajan ammatitaito sekä substanssin että esiintymisen suhteen.
(5)
Mielenkiintoisinta: Puhejudo. Tavallaan "lupa venkoilla" :-) Tätä tekniikkaa on tullut käytettyä (hankalan vanhemman kanssa) omista onnistumisista vähän salaa iloiten: pärjäsinpäs, kun sain muokattua toisen aggressiivisen suhtautumisen yhteisymmärryksen suuntaan. Todellisuudessa "teeskennellen" ymmärtäväistä, vaikka oikeasti itse olisikin jyrkä...
Näytä kokonaan
(5)
Mielenkiintoisinta: Puhejudo ja käytännön esimerkkitilanteet uhkaavista tilanteista. Ehkä pidempi, kahden-kolmen päivän setti, niin ehtii paremmin käydä läpi aiheita.
Mielenkiintoisinta: rauhoittelu
(4)
suorempaan kohti ydintä eli koulutyörauhaa
(5)
Mielenkiintoisinta: Vuorovaikutus, empaattisuus. Hirveän paljon asiaa lyhyessä ajassa, tauot lyhyemmiksi tai koulutus tunnin kaksi pidemmäksi.
(5)
Mielenkiintoisinta: Kaikki käytännön vinkit esim. kelrtaiset kirjekuoret luokkaan yms. Kiinnipidon eri tavoista olisi ollut hyvä saada tietoa, mutta ymmärrän, että aikataulu ei siihen antanut mahdollisuuksia.
(5)
Mielenkiintoisinta: opettajan oikeudet mahdollisuudet tukea työrauhaa
(5)
Mielenkiintoisinta: Tekniikat kiihtyneen ihmisen rauhoittamiseksi. Puhejudolle olisi voinut jäädä lisää aikaa
(5)
Mielenkiintoisinta: Puhejudo- osuus, jossa käsiteltiin käytännön esimerkein kiihtyneen henkilön kohtaamista.
(5)
Mielenkiintoisinta: Puhejudo. Vielä enemmän pohtia omia edellytyksiämme tai mahdollisuuksia Tämä oli yhtenä kohtana, mutta ohitettiin varsin nopsasti.
(5)
Mielenkiintoisinta: Puhejudo . Aivan liian vähän aikaa. Alusta pois itsestäänselvyyksiä tai vaikka etukäteislukemisto, enemmän tilaa itse asialla (uhkaavan ja väkivaltaisen henkilön kohtaaminen).
(5)
Mielenkiintoisinta: kaikki koskien ennalta varustautumista uhkaaviin tilanteisiin
(5)
Mielenkiintoisinta: Aggressiivisen ihmisen kohtaaminen ja tilanteen ennaltaehkäiseminen
(5)
Mielenkiintoisinta: Puhe judo. Loppuosuus (puhejudo) meni aika nopeasti, sen osuutta voisi olla enemmän. Koulutusmateriaaliin voisi lisätä linkkejä aihetta käsitteleviin nettisivuihin.
(5)
Mieleeni jäi etenkin esimerkit toisista kouluista ja koulujen käytänteistä. Yleensäkin luennoitsijalla oli mieleenpainuvia esimerkkejä kerrottavana.
Hyvin meni!
(5)
Hauska ja positiivinen päivä. hyvä hengähdystauko normaaliin työarkeen.
(5)
Kiitos Totti! Olet mahtava kouluttaja!
(4)
Sanaton viestintä oli mielenkiintoinen aihe ylipäätään. Vielä kun sitä oli käsitelty, miten se vaikuttaa työyhteisön sisällä. Eiköhän sekin tuo "mielenrauhaa" myös itse asiakaspalvelutilanteisiin, kun työkaverit eivät pyörittele silmiään tai tuhahtele äkäisesti.
Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirje työelämän koulutuksista.