🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Vaikeat viestintä- ja keskustelutilanteet: ratkaisumalleja ja -tekniikoita

Kesto
3 tuntia
Hinta
120 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
12 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
3 tuntia
Hinta
120 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
12 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Vaikeat viestintä- ja keskustelutilanteet: ratkaisumalleja ja -tekniikoita

Törmäätkö työssäsi tai vapaa-ajalla aggressiivisesti tai jostain syystä normaalin kanssakäymisen pelisääntöjä kunnioittamattomiin ja päällekäyvästi käyttäytyviin ihmisiin? Tässä koulutuksessa saat työkaluja, joiden avulla saat tilanteet hallintaasi ja ohjattua ne turvalliseen suuntaan. 

Koulutus lainaa aineksia yhdysvaltalaisesta, alkujaan 1970-luvulla kehitetystäpuhejudosta, mutta perustuu keskeisimmiltä osiltaan 2000-luvulla kehitettyihin viestintästrategioihin ja tekniikoihin. Näitä soveltamalla ja hyödyntämällä voit reagoida yhtäältä yllättäviin riski- ja jännitetilanteisiin, toisaalta päästä eteenpäin pitkäaikaisissa, tulehtuneissa viestintäsuhteissa. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Vaikeat viestintä- ja keskustelutilanteet: ratkaisumalleja ja -tekniikoita, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

12 syyskuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Koulutuspaikka

Etäopetus toteutetaan Zoom-yhteydellä, saat sähköpostiisi osallistumislinkin ennen koulutuksen alkua. Koulutusta ei tallenneta.

Kouluttaja

Koulutus perustuu keskinäisviestinnän tutkimukseen, ja sen toteuttajalla, keskinäisviestinnän dosentti, FT Jukka-Pekka Purollaon yli 20 vuoden kokemus niin alan tutkijana kuin laaja-alaisena kouluttajanakin.

Puro on kouluttanut jännitteisten ja vaikeiden viestintätilanteiden ratkaisumalleja mm. puolustusvoimille, poliisille, seurakunnille, sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille sekä opettajille ja rehtoreille. Lisäksi hän on kouluttanut henkilöitä, jotka työnsä puolesta ovat alttiita joutumaan mm. kulttuurien välisiin ristiriitatilanteisiin tai eri ikäluokkien keskinäisten kohtaamisten jännitteisiin.

Kustannukset

120 €

Hinta ei sisällä eikä siihen lisätä arvonlisäveroa.

Huom! Osallistumismaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Jos esim. työnantaja maksaa osallistumismaksun puolestasi, voit valita maksutavaksi myös laskun (laskutuslisä 5 €).

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vaikeat viestintä- ja keskustelutilanteet: ratkaisumalleja ja -tekniikoita? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Turun kesäyliopisto
Sirkkalankatu 4
20520 Turku

Turun kesäyliopisto – kaikille avointa kaikkina vuodenaikoina

Turun kesäyliopisto tarjoaa yksilöille, ammattiryhmille ja organisaatioille mahdollisuuden kehittymiseen ja oppimisen iloon elämän eri vaiheissa. Opetus on avointa kaikille iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Kursseja ja koulutuksia erilaisiin koulutustarpeisiin on saatavilla ympäri vuoden. Turun kesäyliopiston monipuolisesta tarjonnasta löytyy kursseja niin oman osaamisen kehittämiseen,...

Lue lisää kouluttajasta Turun kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu