🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Motivoiva ratkaisukeskeinen haastattelu

Turun kesäyliopisto, paikassa Turku
Kesto
3 päivää
Seuraava toteutus
26 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kesto
3 päivää
Seuraava toteutus
26 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Motivoiva ratkaisukeskeinen haastattelu

Tässä menetelmäkoulutuksessa opit ratkaisukeskeisen vuorovaikutuksen peruselementit ja käytännönläheiset metodit myönteisen muutoksen aikaansaamiseksi. Koulutus edistää samalla itsensä johtamisen taitoja ja parantaa mahdollisuuksia viestiä ja vaikuttaa positiivisen tehokkaasti.

Koulutuksessa opitaan käymään motivoivia ja ilmapiiriltään myönteisiä oivalluttavia keskusteluja, joiden myötä muutosvastarinta vähenee ja ihmiset kokevat tulevansa kuulluiksi ja arvostetuiksi. Motivoivan ratkaisukeskeisen haastattelutaidon myötä osallistujat osaavat tietoisesti huomioida psykologiset perusmotiivit kommunikoinnissaan ja saavat aikaan parempia tuloksia, myönteisiä muutoksia ja tuottavat ympärilleen positiivista ilmapiiriä. Myönteinen vaikuttamiskyky lisääntyy ja konfliktiriski vähenee. Näillä kaikilla on merkitystä organisaation ja yksilön tuloksellisuuteen.

MOTIVOIVAN HAASTATTELUN KULMAKIVET

  1. Empatian osoittaminen: yhteistyön rakentaminen, asiakaslähtöisyys
  2. Väittelyn välttäminen, asiakkaan itsemääräämisoikeuden ja arvojen kunnioittaminen
  3. Ristiriitojen esilletuominen, vastuunotto
  4. Pystyvyyden tunteen vahvistaminen, voimavarojen ja aiempien onnistumisten esilletuominen

AVAINTAIDOT:

  • avoimet kysymykset
  • vahvistaminen
  • heijastava kuuntelu
  • tiivistäminen (palaute), muutosmyönteinen puhe ja asteikot

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Motivoiva ratkaisukeskeinen haastattelu , klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

26 elokuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Turku

Kouluttaja

Hilkka Putkisaari

KM/luokanopettaja, sosionomi ja kuvataideterapeutti (AMK), ratkaisukeskeinen kouluttajapsykoterapeutti (Valvira, Kela, VET), taidepsykoterapeutti (Kela), kognitiivinen lyhytterapeutti (Kela), parisuhde- ja seksuaaliterapeutti, kliininen seksologi (NACS), tunnekeskeinen pariterapeutti (ICEEFT), työnohjaaja (STOry), johdon ja esimiesten työnohjaaja Master CSLE (JoTo).

Kustannukset

790 €

Osallistumismaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Verkkomaksutavat: verkkopankit, mobiilimaksutavat (MobilePay, Pivo, Siirto), korttimaksutavat (Visa, Mastercard) sekä lasku- ja osamaksutavat (OP Lasku, OP Tililuotto, Walley, Alisa Yrityslasku).Jos esim. työnantaja maksaa osallistumismaksun puolestasi, voit valita maksutavaksi myös laskun (laskutuslisä 5 €).

Hinta ei sisällä eikä siihen lisätä arvonlisäveroa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Motivoiva ratkaisukeskeinen haastattelu ? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Turun kesäyliopisto
Sirkkalankatu 4
20520 Turku

Turun kesäyliopisto – kaikille avointa kaikkina vuodenaikoina

Turun kesäyliopisto tarjoaa yksilöille, ammattiryhmille ja organisaatioille mahdollisuuden kehittymiseen ja oppimisen iloon elämän eri vaiheissa. Opetus on avointa kaikille iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Kursseja ja koulutuksia erilaisiin koulutustarpeisiin on saatavilla ympäri vuoden. Turun kesäyliopiston monipuolisesta tarjonnasta löytyy kursseja niin oman osaamisen kehittämiseen,...

Lue lisää kouluttajasta Turun kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu