🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajakoulutus

Etelä-Karjalan kesäyliopisto, paikassa Lappeenranta
Kesto
1 vuosi
Hinta
3 450 EUR + alv 24 % (yht. 4 278 EUR)
Seuraava toteutus
25 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Hybriditoteutus
Kesto
1 vuosi
Hinta
3 450 EUR + alv 24 % (yht. 4 278 EUR)
Seuraava toteutus
25 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Hybriditoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajakoulutus

Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajakoulutus (LTTO) on vuoden pituinen ammatillinen täydennyskoulutus tunnetaitojen ohjaamisesta lapsille ja nuorille. Koulutuksessa on kaksi rinnakkain etenevää oppimispolkua. Toinen on ammatillinen polku lapsen ja nuoren tunne-elämän kehittymisen tukemiseen ja ohjaamisen taitojen kehittämiseen. Toinen polku on henkilökohtainen matka omien tunteiden äärelle ja omien tunnetaitojen kehittämiseen.

Koulutus sisältää myös perusteet seuraaviin menetelmiin:
myönteinen kosketus, draaman menetelmät, tunteiden vapautustekniikka EFT sekä tunne- ja tarvelähtöinen vuorovaikutus NVC-prosessiin pohjautuen.

Koulutuksen teoreettinen tausta rakentuu oppimisen kolmen tason kautta: sensorisesta, emotionaalisesta ja kognitiivisesta oppimisen tasosta, jonka taustalla toimii teoria ilmaisullisten terapioiden psykofyysisestä jatkumosta (ETC). Koulutuksen hyväksytysti suoritettuaan opiskelija saa oikeuden käyttää rekisteröityä Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaaja MM® -nimikettä ja graafista tunnusta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajakoulutus , klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

25 syyskuuta, 2024

  • Hybriditoteutus
  • Lappeenranta

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu lasten ja nuorten kanssa työskenteleville. Koulutus soveltuu mm. varhaiskasvatuksen opettajille, luokanopettajille, erityisopettajille, koulunkäynnin ohjaajille, sairaalakoulujen opettajille ja ohjaajille, toiminta-, puhe- ja fysioterapeuteille, lasten ja nuorten psykiatrisille hoitajille ja lastensuojelun ohjaajille ja ohjaustyön yrittäjille.

Aikataulu

25.9.2024 - 14.11.2025
1.osio 25.-27.9.24
2.osio 12.-13.12.24
3.osio 23.-24.1.25
4.osio 27.-28.3.25
5.osio 15.-16.5.25
6.osio 21.-22.8.25
Pienryhmäohjaukset 4.9.2025 klo 9-16 välisenä aikana
Koko ryhmän online-tukitapaaminen 25.9.2025
7.osio 13.-14.11.25
Lappeenrannassa, tarkka paikka vahvistuu myöhemmin.  

Kouluttaja

Koulutuksen pääkouluttajana toimii Jonna Ropponen, Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaaja MM®, varhaiskasvatuksen erityisopettaja (VEO) ja lempeän kehonhuollon ohjaaja. 

Vierailevana kouluttaja osiolla 4 on Sara Hellsten (tunne- ja tarvelähtöinen vuorovaikutus).

Koulutuksessa mukana myös Karita Palomäki (EFT, verkkomateriaalina) ja Leena Ylimäki (draaman menetelmiä, verkkomateriaalina).

Kustannukset

3450 €. Koulutusmaksu maksetaan kolmessa erässä, syyskuu 2024 1150 €, tammikuu 2025 1150 € ja huhtikuu 2025 1150 €.

Hinta sisältää opetuksen, materiaalin koulutuspäiville, Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajan käsikirjan, tulostettavaa materiaalia tunnetaitohetkiin, henkilökohtaisen konsultaation kouluttajan kanssa, etäopiskelutehtävät ja tehtävien arvioinnin sekä koulutustodistuksen. 

Lisäksi opiskelija hankkii pienen henkilökohtaisen tarvikepaketin, jota hän käyttää koulutusjaksoilla ja itsenäisessä työskentelyssään, tarvikkeiden kustannukset noin 15–20 euroa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajakoulutus ? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Etelä-Karjalan kesäyliopisto
Yliopistonkatu 36
53850 LAPPEENRANTA

ETELÄ-KARJALAN KESÄYLIOPISTO – OPPIMISEN ILOA YMPÄRI VUODEN

Etelä-Karjalan kesäyliopisto järjestää avointa korkeakouluopetusta, työelämälähtöisiä koulutuksia opetus- ja varhaiskasvatusalalla sekä sosiaali-, terveys-, hallinnon ja työelämän aloilla. Tule vahvistamaan ammatillista osaamistasi, hakemaan vauhtia ura- ja palkkakehitykseen tai pohjustamaan ammatinvaihtoa. Haluathan tarjota myös omalla alueellasi laadukasta korkeakoulutusta ja alueen elinkeinoelämälle työkaluja...

Lue lisää kouluttajasta Etelä-Karjalan kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu