🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Mitä jokaisen opettajan tulee tietää tekoälystä?

Kesto
2 x 3h
Hinta
170 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 170 EUR)
Seuraava toteutus
17 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 3.9.2024
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
2 x 3h
Hinta
170 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 170 EUR)
Seuraava toteutus
17 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 3.9.2024
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Mitä jokaisen opettajan tulee tietää tekoälystä?

Haluatko tietää miten opettaja voi hyödyntää tekoälyä oman työnsä suunnittelussa ja kehittämisessä? Pohditko miten voit käyttää tekoälyä pedagogisesti opetuksessa oppilaiden kanssa? Kiinnostaako sinua millaisia pedagogisia mahdollisuuksia tekoälypalvelut tarjoavat tiedonhaulle, kirjoittamiselle ja kuvittamiselle? Haluatko tietää mitä pitää ottaa huomioon tenttien ja tehtävien järjestelyissä tulevaisuudessa?

Mitä jokaisen opettajan tulee tietää tekoälystä? - Modernien tekoälypalveluiden pedagoginen hyödyntäminen -koulutus auttaa opettajaa löytämään vastauksia näihin kysymyksiin.

Sisältö

Koulutuksen yleisessä osassa tutustutaan tekoälyn kehitykseen, kokeillaan erilaisia palveluita ja kehitetään omaa tekoälyosaamista.

Toinen osa järjestetään erikseen luokanopettajille, eri aineiden opettajille ja korkeakoulun opettajille. Niissä webinaareissa tutustutaan käytännössä erilaisiin palveluihin ja tapoihin hyödyntää tekoälyä oman aineen opetuksessa. Koulutuksen aikana kokeillaan erilaisia kehotteita ja tehtävätyyppejä, jotka toimivat pedagogisesti järkevällä tavalla oman aineen opetuksessa. Lisäksi koulutuksen aikana jaetaan omia kokemuksia ja kerrotaan opettajien kokemuksia tekoälyn hyödyntämisestä. Huomiota kiinnitetään myös tekoälyn tuomiin haasteisiin arvioinnin näkökulmasta ja erilaisiin tapoihin opettaa tekoälyn toimintaperiaatteita.

Osaamistavoitteet 

Koulutus tutustuttaa lyhyesti ilmiöön nimeltä tekoäly ja esittelee useita palveluita, jotka luovat tekstin avulla todellisuutta: tekstiä, runoja, kuvia, videoita, ääniä jne. Koulutuksen jälkeen opit näkemään tekoälyssä uusia pedagogiseen hyödyntämiseen tähtääviä puolia. Osa esitettävistä työvälineistä toimii ilman kirjautumista ja osaan opettaja luo ilmaiset tunnukset. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Mitä jokaisen opettajan tulee tietää tekoälystä?, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

17 syyskuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 3.9.2024

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu perusopetuksen, toisen asteen opetuksen ja korkeakoulujen opettajille.

Aikataulu

Koulutus järjestetään verkossa Zoom-ohjelmalla kahdessa osassa. Ensimmäinen osa on yhteinen kaikille opettajille yhteinen ja toinen osa on eriytetty opetustason tai opetettavan aineen mukaan.

Kaikille yhteinen osuus: 17.9.2024 klo 13.00 - 16.00 Zoomilla.
sekä yksi ryhmä seuraavista, kaikki klo 13.00 – 16.00.
Ryhmä 1: tekoälyä luokanopettajille 30.9.2024
Ryhmä 2: tekoälyä matemaattisten aineiden opettajille 1.10.2024
Ryhmä 3: tekoälyä reaaliaineiden opettajille 2.10.2024
Ryhmä 4: tekoälyä äidinkielen opettajille 7.10.2024
Ryhmä 5: tekoälyä kielten opettajille 8.10.2024
Ryhmä 6: tekoälyä korkeakoulun opettajille 9.10.2024

Koulutuspaikka

Koulutuksessa käytetään Zoom-ohjelmaa. Suosittelemme osallistumista pöytäkoneella tai kannettavalla tietokoneella. Saat sähköpostiisi linkin ja ohjeet ennen koulutusta. Koulutusta ei tallenneta.

Kouluttaja

Digikouluttaja, luokanopettaja ja tietotekniikan aineenopettaja Jukka Lehtoranta. Lehtoranta tekee parhaillaan väitöskirjaa tekoälystä.

Kouluttajan saamaa palautteita aiemmista koulutuksista:
”Kouluttajan vuorovaikutustapa on erinomainen, oikea pedagogiikan ammattilainen!”
”Erittäin hyvä kokonaisuus, todella hyvin rakennettu ja toteutettu. Sain paljon tietoa joka auttaa minua omassa työssä. Kiitos tosi paljon!”
”Todella hyvä, asiansa osaava ja asiasta innostunut kouluttaja!”
”Erittäin selkeä, hyödyllinen ja mielenkiintoinen koulutus. Kouluttajalla oli asiantunteva ote sekä selkeä ja miellyttävän rauhallinen tapa puhua. Huomasi, että hän on itse kiinnostunut kovasti asiastaan.”
”Todella hyvä koulutus ja osaava, hyvät pedagogiset taidot omaava kouluttaja.”

Kustannukset

170 €

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Mitä jokaisen opettajan tulee tietää tekoälystä?? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Etelä-Karjalan kesäyliopisto
Yliopistonkatu 36
53850 LAPPEENRANTA

ETELÄ-KARJALAN KESÄYLIOPISTO – OPPIMISEN ILOA YMPÄRI VUODEN

Etelä-Karjalan kesäyliopisto järjestää avointa korkeakouluopetusta, työelämälähtöisiä koulutuksia opetus- ja varhaiskasvatusalalla sekä sosiaali-, terveys-, hallinnon ja työelämän aloilla. Tule vahvistamaan ammatillista osaamistasi, hakemaan vauhtia ura- ja palkkakehitykseen tai pohjustamaan ammatinvaihtoa. Haluathan tarjota myös omalla alueellasi laadukasta korkeakoulutusta ja alueen elinkeinoelämälle työkaluja...

Lue lisää kouluttajasta Etelä-Karjalan kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu