Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

ISO 45001:2018 Työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmä

Excellence Finland
Yhteenveto
1 päivä
   
Verkossa
Koulutus

ISO 45001:2018 Työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmä

ISO 45001:2018 -standardi on työterveyden ja työturvallisuuden systemaattisen johtamisen väline. Se on työkalu työterveys- ja työturvallisuusriskien ja mahdollisuuksien hallintaan, jonka tavoitteena on turvallisen ja terveellisen työpaikan luominen sekä työntekijöiden työhön liittyvien vammojen ja terveyden heikentymisen ehkäiseminen. Standardi muodostaa perustan tehokkaalle työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmälle ja mahdollinen sertifiointi osoittaa organisaation toimivan sen vaatimusten mukaisesti. Standardi antaa viitekehyksen henkilöstön sitouttamiseen turvallisuusajatteluun, uusien ideoiden ja työtapojen käyttöön ottamiseen ja kommunikoinnin parantamiseen.

Koulutus antaa selkeän yleiskuvan standardin vaatimuksista ja sen vaikuttavuudesta. Koulutuksen aikana käsitellään standardin pääteemoja, työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmää, sekä sitä, miten se tukee organisaation toimintoja ja yrityksen liiketoimintaa. Organisaatiot voivat soveltaa ISO 45001:2018 -standardia työterveys ja -turvallisuusasioidensa hallintaan niin teollisuudessa, palveluorganisaatioissa kuin julkisella sektorilla.

Kenelle koulutus sopii?

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta ISO 45001:2018 Työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Sisältö

Koulutus on tarkoitettu niille,

  • jotka tarvitsevat tietoa ISO 45001 -standardista ja työterveydestä ja -turvallisuudesta
  • jotka suunnittelevat standardin käyttöönottoa organisaatiossaan
  • joiden tehtävänä on työterveyteen ja työturvallisuuteen liittyvien toimintojen johtaminen
  • jotka suunnittelevat TTT-järjestelmänsä sertifiointia.

Koulutus toimii erinomaisena valmistautumisena ISO 45001 -pohjaiseen sisäiseen auditointiin tai kyseisen auditoinnin tekijälle yhdistettynäSisäinen auditointi -koulutukseen.

Koulutus lisää myös toimittaja-auditoijien sekä toisen tai kolmannen osapuolen auditoijien osaamista standardin osalta.

Standardi sopii kaiken tyyppisille ja kaiken kokoisille organisaatioille.

Kustannukset

Tämä koulutus kuuluu yrityskohtaisesti järjestettäviin koulutuksiin.Mikäli olet kiinnostunut hyödyntämään kesäkampanjan edun, tutustu avoimen tarjonnan koulutuksiin ja valmennuksiin.Kiinnostuitko? Ole yhteydessä ja aloita keskustelut koulutuksen järjestämisestä teidän yrityksessä.

Excellence Finland

Excellence Finland auttaa organisaatiotanne kehittymisen polulla – aina erinomaisuuteen asti

Vain toimintaa jatkuvasti kehittämällä voi parantaa kilpailukykyä ja tuloksia kestävästi. Asiakastyytyväisyys ja tuloksellisuus varmistetaan tasalaatuisilla ja toimivilla prosesseilla. Sujuva toiminta motivoi myös työntekijöitä. Excellence Finland on mukana organisaatioiden toiminnan ja johtamisen laadun jatkuvassa kehittämisessä. Excellence Finlandin sydämessä on voittoa tavoittelematon yhdistys,...


Lue lisää kouluttajasta Excellence Finland ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta ISO 45001:2018 Työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Laatukeskus Facebookissa

Laatukeskus Twitterissä


Yhteystiedot : Excellence Finland

Excellence Finland

Keilaranta 8
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 38 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta ISO 45001:2018 Työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmä täytä seuraavat tiedot: