Muutosturvakoulutus

Keuda Koulutuspalvelut Oy, paikassa Suomi
Seuraava toteutus
Tilauskoulutus katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Tilauskoulutus katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Muutosturvakoulutus

Mies ja nainen keskustelemassa

Työnantajat, joiden palveluksessa on yli 30 henkilöä ovat työsopimuslain mukaisesti velvoitettuja tarjoamaan uudelleensijoittumiskoulutusta ja -valmennusta tuotannollisista ja taloudellisista syistä irtisanotuille työntekijöille, jotka ovat olleet työnantajan palveluksessa yhtäjaksoisesti vähintään viisi vuotta.

Muutosturvakoulutuksen arvo on keskimääräisesti irtisanotun kuukausipalkan suuruinen. Muutosturva auttaa irtisanottavaa henkilöä uudelleentyöllistymisessä ja tukee työnantajan vastuun toteutumista työsopimuslain mukaisesti. Muutosturvakoulutus suunnitellaan jokaisen yrityksen ja henkilön tarpeisiin sopivaksi.

Työlainsäädäntö, luku 7, 13 §. 

55 vuotta täyttäneet ovat oikeutettuja laajennettuun muutosturvaan.

Muutosturvapalvelun hyödyt irtisanottavalle henkilölle

  • Tehokas työnhaun aloittaminen hallitusti ja järkevästi
  • Sopivan tahtinen ja nopeahko työllistyminen turvaten työuran jatkuminen
  • Uravalmennuksen mahdollistama tuki: työnhakuun ja uravaihtoehtoihin liittyvä tuki sekä koulutusvaihtoehtojen tunnistaminen ja etsintä

Muutosturvapalvelun hyödyt työnantajalle

  • YT-prosessin hoitaminen sensitiivisesti ja jatkavan henkilöstön motivaatio ylläpitäen sekä työteon jatkuminen keskeytyksettä
  • Henkilöstöhallinto, esihenkilöt ja muut oleelliset tahot, esim. luottamushenkilöt – mahdollisuus jatkossa kumppanuuteen muutosturvapalvelu -yhteistyössä
  • Tukee työnantajan vastuun toteutumista irtisanottujen henkilöiden uudelleentyöllistymisessä

Koulutuksen sisältö

Muutosturvapalvelu suunnitellaan irtisanotun henkilön tarpeiden mukaisesti. Palvelu voi sisältää esimerkiksi uravalmennusta, tukea työnhaussa ja ohjausta työllistymistä edistäviin koulutuksiin.

Toteutusajankohta ja -tapa sovitaan yhdessä erikseen. Koulutus voidaan toteuttaa lähi-, verkko- tai hybridikoulutuksena. Suunnittelussa huomioidaan aina irtisanotun yksilölliset tarpeet henkilökohtaisen koulutussuunnitelman tukemana.

Muu muutostilanne

Koulutusta ja valmennusta voidaan toteuttaa erilaisiin muutostilanteisiin myös ryhmämuotoisesti, mikäli työnantaja on tilanteessa, jossa muutoksen kohteena olevia henkilöitä on useita.

Ole koulutuksen järjestäjään yhteydessä ja pyydä tarjous!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Muutosturvakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Tilauskoulutus

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Muutosturvakoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda Koulutuspalvelut Oy
Sibeliuksenväylä 55

Osaamisen kehittämisen palvelua työelämää varten

Keuda Koulutuspalvelut Oy toteuttaa koulutusta ja valmennusta työelämän muuttuviin tarpeisiin. Jatkuva muutos ja ammattitaidon kehittäminen ovat avainasemassa niin yksilön kuin yrityksen menestymiseksi työelämässä. Henkilöstön jatkuva oppiminen parantaa ja ylläpitää yrityksen kilpailukykyä. Meidän tavoitteenamme on tukea tätä kehitystä parhaalla mahdollisella tavalla...

Lue lisää kouluttajasta Keuda Koulutuspalvelut Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu