Sähköturvallisuustutkintoon 2 ja 3 valmistava koulutus ja tutkintotilaisuus

Keuda Koulutuspalvelut Oy
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Kerava
Koulutus
Sähkötöitä

Sähköturvallisuustutkintoon 2 ja 3 valmistava koulutus ja tutkintotilaisuus

Valmistaudu tutkintoon osallistumalla koulutukseen verkossa tai paikan päällä!

Sähköturvallisuustutkinto on suunnattu sähkötöiden ammattilaisille, jotka tarvitsevat työssään sähköpätevyydet 2 ja 3 tai jotka aikovat toimia sähkötöiden johtajana. Sähköpätevyys 2 pätevöittää enintään 1000 V:n sähkötöihin ja sähköpätevyys 3 sähkölaitekorjauksiin.

Sähköpätevyyden saaminen vaatii hyväksytyn tutkintosuorituksen. Tarkemmat todistuksen myöntämisen edellytykset löytyvät TUKESin sivuilta. Todistus hyväksytystä tutkintosuorituksesta on voimassa viisi vuotta, jonka aikana sähköpätevyyttä tulee hakea SETI Oy:ltä.

Voit osallistua ensin valmistavaan koulutukseen ja sen jälkeen tutkintotilaisuuteen tai vaihtoehtoisesti voit osallistua pelkkään tutkintotilaisuuteen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sähköturvallisuustutkintoon 2 ja 3 valmistava koulutus ja tutkintotilaisuus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Aikataulu

Sähköturvallisuustutkintoon 2 ja 3 valmistava koulutus ja tutkintotilaisuus

Seuraava tutkintotilaisuus järjestetään torstaina 20.4.2023 Keravalla, Sarviniitynkatu 9. Tutkinto suoritetaan sähköisesti Tukesin eTentti-oppimisympäristössä. Tutkintotilaisuudessa on paikalla opettaja, joka valvoo tilaisuutta. Tutkintotilaisuudessa sallittu tutkintokirjallisuus löytyy Tukesin sivuilta. Osallistumismaksuun ei sisälly tentissä käytettävä kirjallisuus ja materiaali. Tutkintotilaisuuteen tulee ottaa mukaan oma kynä, kumi ja taskulaskin.

Koulutuksen seuraavaa toteutusajankohtaa ei ole vielä tiedossa. Jätä kouluttajalle yhteystietosi, niin sinuun ollaan yhteydessä, kun seuraava ajankohta varmistuu.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sähköturvallisuustutkintoon 2 ja 3 valmistava koulutus ja tutkintotilaisuus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda Koulutuspalvelut Oy

Osaamisen kehittämisen palvelua työelämää varten

Keuda Koulutuspalvelut Oy toteuttaa koulutusta ja valmennusta työelämän muuttuviin tarpeisiin. Jatkuva muutos ja ammattitaidon kehittäminen ovat avainasemassa niin yksilön kuin yrityksen menestymiseksi työelämässä. Henkilöstön jatkuva oppiminen parantaa ja ylläpitää yrityksen kilpailukykyä. Meidän tavoitteenamme on tukea tätä kehitystä parhaalla mahdollisella tavalla...


Lue lisää kouluttajasta Keuda Koulutuspalvelut Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda Koulutuspalvelut Oy

Keskikatu 3
Kerava

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Sähköturvallisuustutkintoon 2 ja 3 valmistava koulutus ja tutkintotilaisuus täytä seuraavat tiedot: