🌲 Metsästätkö tilaisuuteenne valovoimaista puhujaa? Etsitkö oikeanlaista innostajaa? Löydät sivustoltamme nyt uutuutena Speakersforumin laajan puhuja- ja juontajakattauksen »

Arvioinnit aiheesta Kumura Oy

Keskiarvo: 4,3

Perustuu 575 arviointiin

Sari Silfver, 2M-IT Oy

Koulutus oli erittäin hyvä ja selkeä. Esimerkit olivat kuvaavia ja ryhmätyöt avasivat vielä asioita hyvin keskutelun kautta.

Anu Tepponen, 2M-IT Oy

Hyvä peruskoulutus, ei kapulakieltä, kouluttaja piti koulutuksen mielenkiintoisena loppuun asti.

Outi Räikkönen, 2M-IT

Aivan huippu koulutus! Mukaansatempaava, havainnollistava ja todella avaava! Hyvin toteutettu. Valmentaja oli osallistava ja huippuammattilainen, kiitos näistä eväistä!

Markus Kinnunen, CGI

Varsinaiseen kokeeseen on vielä osallistumatta, mutta uskoisin tämän olleen erinomainen valmennus /kertaus koetta silmällä pitäen. Hyviä, konkreettisia, lasku- ja harjoitustehtäviä ja kurssin pitäjä toi hyvin konkretiaa standardin ympärille. Aihe on varsin laaja, kuluisi helposti yksi päivä enemmänkin.

Patris Land Oy

Kokonaisuutena hyvä koulutus, toivottavasti koulutuksessa painotettiin oikeita asioita Sertifiointiin liittyen, sen tietää vasta kokeen jalkeen. Mutta hyvä kokonaisuus, aika tiiviit kaksi päivää, ja ehkä enemmän keskustelua ja kertausta olisi ollut jos tämä olisi jakautunut useampaan osaioon. Mutta hyvä paketti.

Kari Vieri

Hyvä koulutus Vaikea ja laaja alue tiivistettynä nopeisiin otsikoihin Kaipaisin syvempää läpikäyntiä mutta aika ei vain riitä

Janne Lomma, Erillisverkot Oy

Oikein hyvä ja kattava koulutus, josta saa paljon evästä projektitoiminnan vetämiseen ja kehittämiseen

Marianne Laakko, Patria

Koulutuksessa käsiteltiin projektityön teemoja eri näkökulmista. Erityisesti sain itselleni käytännön työkaluja eri ihmistyyppien kanssa toimimiseen, ja ymmärrykseni syistä ihmisten toiminnan takana laajeni huomattavasti. Koulutusporukan ryhmäytymiseen panostettiin hienosti, kontaktit/verkostot ovat aina plussaa. Ajatusten jakaminen muiden samoj...

Näytä kokonaan
Mika Åhlfors, Caruna Oy

Vähäisellä projektipäällikkö-kokemuksella todella hyvä kurssi, josta voi itselleen poimia tapoja ja käytäntöjä. Tilat tapahtumaan sopivat ja kouluttajat ammattitaitoisia, sekä hyviä esiintymään. Plussana oli mahtava kurssiosallistujien porukka.

Petteri Juola, Beamex Oy

Sopivan kattava suhteessa käytettävissä olleeseen aikaan. Keskusteleva ja pohdiskeleva etenemistapa, joka toimi tämän tyyppisessä aiheessa hyvin. Hyvät kouluttajat ja sopivasti käytännön esimerkkejä.

Laura Hirvas, keskurikospoliisi

Koulutus oli mielestäni pääsääntöisesti oikein hyvä! Ryhmä oli sopivan kokoinen ja keskustelua syntyi. Kouluttaja oli selkeästi kokenut ja häntä oli helppo lähestyä. Hänen ulosantinsa oli selkeää. Koulutuksessa oli todella paljon materiaalia ja jäinkin pohtimaan, olisiko sitä voinut hieman karsia ja ehkä keskittyä joihinkin asioihin vielä enemmä...

Näytä kokonaan
Teemu Ruotsalainen, Fintraffic Lennonvarmistus

Koulutuksen sisältö oli kiinnostava ja sisältö oli hyvin rakennettu. Kouluttajien työskentely ja ammattitaito oli todella hyvää.

Mervi Sirén Ilkka Oyj

Koulutus oli varmasti hyvä ihmisille joilla ei ollut aikaisempaa kokemusta / tietoa ketteryydestä. Koulutus keskittyi kuitenkin liikaa Scrummin ympärille. Henkilökohtaisesti olisin toivonut yleisempää näkemystä ketteryydestä ja sen hyödyntämisestä projekteissa, nyt koulutuksessa keskityttiin mielestäni liikaa jatkuvan kehittämisen prosessiin jo...

Näytä kokonaan
Sari Itäniemi, I-Mediat Oy

Koulutus oli pääosin mielenkiintoinen. Ehkä kuitenkin odotin enemmän yleisempää asennetta ketteryyteen, nyt asiaa lähestyttiin käytännössä Scrumin eli yhden viitekehyksen kautta. Olisin ehkä myös kaivannut jonkin verran enemmän käytännön esimerkkejä ja työkaluja projektissa toimimiseen.

Kari Kaurala, Grano Oy
Joonas Kinnunen, Tilastokeskus

Hyvä ja keskusteleva koulutus pienelle ryhmälle. Sopivasti pohdintaa ja tehtäviä, ehkä ensimmäisenä päivänä olisi voinut olla vielä enemmän tehtäviä. Erityisen hyvää oli kokeneen vetäjän oma arvio standardin eri kohdista ja sen konkretisoiminen, minkälaiset vastaukset standardin kokeessa esimerkiksi kelpaavat.

Ville Teppola

Projekti antoi useita näkökulmia yli alojen rajapintojen. Projektien roolit tulivat selväksi ja oli helppo kuvitella esimerkkiskenaariot. Kouluttaja piti opetuksen elävänä ja tylsistymisestä ei ollut tietoakaan.

KSS Verkko

Hyvä paketti, joka kokosi asioita yhteen.

Annamaija Mäki-Ventelä

Erittäin hyvä Keskustelua voisi olla enemmän ryhmän kanssa esimerkein

Suvi Ervamaa

Teppo Nurminen on todella hyvä kouluttaja. Hän selittää asiat selkeästi ja huomioi koulutuksen osallistujien tarpeita yksilöllisesti. Olen suositellut tätä koulutusta myös kollegoille.

Sami Mailasalo, Infocare Oy

Mielestäni koulutus oli erinomainen ja toi paljon uusia näkökulmia projektin etenemiseen ideasta loppuun saamiseen. Pidän kurssia hyvin hyödyllisenä ja voin suositella kaikille, jotka ovat projektien kanssa tekemisissä.

Minna Kaihovaara

Pidin valmennuksesta, livetoteutus toimi mukavasti pienellä ryhmällä ja ryhmässä oli mukava yhteishenki. Pidin myös valmentajan tavasta valmentaa ja erityisesti monista mielenkiintoisista esimerkeistä. Vielä olisi voinut olla mielenkiintoista päästä pureutumaan yksityiskohtaisemmin oman case-projektin pariin valmennuksen aikana.

Viivi

Koulutuksessa oli mukava ja inspiroiva tunnelma. Paljon hyviä käytännön vinkkejä ja esimerkkejä sekä sopivasti osallistavaa toimintaa ryhmätöiden ja pohdintatehtävien avulla. Aikataulussa pysyttiin hyvin ja tahti oli oppimisen kannalta sopiva.

Oona Väänänen, Jollas Instituutti

Valmennus antoi erittäin paljon hyödyllistä tietoa ja työkaluja projektin johtamiseen. Erityisesti pidin erilaisisista malleista ja matriiseista, joiden avulla projektia on helppo konkretisoida ja visualisoida myöskin projektiryhmäläisille. Päivissä oli sopivassa suhteessa kuuntelemista, aktiivista osallistumista sekä ryhmätyöskentelyä. Nämä opi...

Näytä kokonaan
Heija Länsman, Tunturiverkko Oy

Koulutus oli kaikin puolin hyvin järjestetty ja kouluttujat olivat asiantuntevia.

studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.