🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Koulutus

IPMA C sertifiointikokonaisuus

Kumura Oy, Verkossa
Kesto
5 viikkoa
Hinta
3 700 EUR + alv 24 % (yht. 4 588 EUR)
Seuraava toteutus
29 elokuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
5 viikkoa
Hinta
3 700 EUR + alv 24 % (yht. 4 588 EUR)
Seuraava toteutus
29 elokuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus
alkaen 3 700 EUR + alv 24 % / osallistuja

IPMA C sertifiointikokonaisuus

IPMA C sertifiointikokonaisuus

IPMA C -sertifiointikokonaisuuden tarkempi aikataulu löytyy Kumuran koulutuskalenterista.

IPMA C -sertifiointivalmennuksemme

  • on Suomen ensimmäinen IPMA REG -sertifioitu IPMA C -valmennus
  • siirtää oppimasi käytäntöön menetelmä- ja laskentatehtävillä
  • sisältää harjoituskokeen, jolla voit testata valmiuttasi sertifioitua.

IPMA C on kansainvälisesti tunnustettu projektijohtamisen sertifikaatti, jolla todennat osaamisesi projektiammattilaisena. IPMA:n C-tason sertifikaatti sopii sinulle, kun olet kerännyt kokemusta projektien johtamisen tehtävistä jo muutaman vuoden ajan. Saat valmennuksesta eniten irti, jos olet käynyt jonkin perustason projektityön valmennuksen tai omaat muuten vastaavat tiedot ja taidot projektijohtamisen peruskäsitteistöstä ja menetelmistä.

IPMA C -sertifioitumistilaisuuden järjestää Projektiammattilaiset ry. Sertifikaatin kelpoisuusvaatimukset ja aikataulut voit katsoa PRY:n sivuilta.

Menetelmä- ja laskentatehtävät sekä harjoituskoe valmistavat IPMA C -sertifiointiin

IPMA C -sertifiointiin valmistavassa valmennuksessa opit projektinhallinnan keskeisimmät menetelmät. Tutustumme valmennuksessa projektin johtamisen osaamisalueisiin IPMA:n Individual Competence Baseline (ICB) 4.0 -jäsentelyn avulla. 

Sertifioitumiseen sinua valmistavat myös monipuoliset ja konkreettiset menetelmä- ja laskentaharjoitukset, jotka kohdistuvat projektin suunnittelun ja ohjauksen eri vaiheisiin. Valmennuspäivien harjoitusten lisäksi saat tehtäviä omatoimiseen harjoitteluun ja kertaukseen sekä harjoituskokeen, jolla testaat oppimasi. Käytämme valmennuksen harjoituksissa Howspace-ympäristöä, josta saat myös materiaalit etukäteen.

Suosittelemme, että varaat riittävästi aikaa omatoimiseen harjoitteluun ja kertaamiseen ennen sertifiointikoetta.

IPMA REG -sertifioitu IPMA C -valmennuksemme on kiitetty ja kehuttu

International Project Management Association (IPMA) on sertifioinut IPMA C -sertifiointivalmennuksemme. Saimme sertifioinnin vuoden 2022 toukokuussa, ensimmäisenä Suomessa. IPMA REG -sertifikaatteja on maailmanlaajuisestikin vain harvoilla projektitoiminnan valmennusorganisaatioilla.

IPMA REG -sertifikaatin saaminen edellyttää valmennukseltamme korkeaa laatua. Tämä näkyy aiempien vuosien osallistujien palautteissa, tässä niistä muutama:

”Hyviä, konkreettisia, lasku- ja harjoitustehtäviä. Kurssin pitäjä toi hyvin konkretiaa standardin ympärille.” – Markus Kinnunen, CGI

”Erityisen hyvää oli kokeneen vetäjän oma arvio standardin eri kohdista ja sen konkretisoiminen, minkälaiset vastaukset standardin kokeessa esimerkiksi kelpaavat.” – Joonas Kinnunen, Tilastokeskus

”Kurssin materiaali ja harjoitustehtävät olivat laajuudeltaan ja vaativuudeltaan sopiva. Myöhempää itseopiskelua varten jäi hyvät eväät.” – Ossi Hahtela, Vaisala

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

29 elokuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa

7 marraskuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Projektipäälliköt ja muut projektityön ammattilaiset, jotka ovat jo keränneet muutaman vuoden verran kokemusta projektin johtamisen tehtävistä ja haluavat todentaa osaamisensa kansainvälisesti tunnustetulla IPMA:n C-tason sertifikaatilla. IPMA C sertifioitumistilaisuuden järjestää Projektiammattilaiset ry., jonka sivulla oleviin IPMA C-tason sertifiointivaatimuksiin on suositeltavaa tutustua etukäteen. 

Tutkinto, todistus ym.

IPMA C sertifiointikokonaisuuden hinta sisältää IPMA C -sertifioinnin (tarvittaessa myös sertifiointikokeen 2. suorituskerta).

Valmennuksen päätteeksi saat digitaalisen osaamismerkin, jonka voit julkaista esimerkiksi Linkedin-profiilissasi.

Myös yrityskohtaisesti räätälöitynä

Tämä valmennus on saatavilla myös organisaatiollesi räätälöitynä kokonaisuutena. Ota yhteyttä!

Koulutuspaikka

Kumura järjestää koulutuksia sekä luokkahuonevalmennuksina että verkkovalmennuksina. Toteutustavasta riippumatta Kumuran käytännönläheiset koulutukset tarjoavat suoraan töihin sovellettavia oppeja sekä työkaluja  –  keskusteluja ja yhteistä tekemistä unohtamatta.

Luokkahuonevalmennukset järjestetään turvallisesti väljissä tiloissa ja suosituksia noudattaen. Luokkahuonevalmennuksiin sisältyy lounas.

Verkkovalmennuksissa huolehditaan aidosta vuorovaikutuksesta keskustelujen, ohjattujen tehtävien ja pienryhmätöiden kautta. Verkkovalmennuksiin osallistuville Kumura jakaa Wolt-krediittejä 25€/valmennuspäivä.

Kustannukset

IPMA C sertifiointikokonaisuus 3700€ (+ALV 24%)

  • Hintaan sisältyy valmennus sekä sertifiointi, tarvittaessa myös sertifiointikokeen 2. suorituskerta. Asiakaskohtaisia alennuksia ei voi soveltaa hintaan.

IPMA C sertifiointikokonaisuus (PRY/PM Club) 2990€ (+ALV 24%)

  • Erikoishinta Projektiammattilaiset ry:n ja PM Clubien jäsenille. Hintaan sisältyy valmennus sekä sertifiointi, tarvittaessa myös sertifiointikokeen 2. suorituskerta. Asiakaskohtaisia alennuksia ei voi soveltaa hintaan.

Verkkovalmennuksiin osallistuville tarjotaan Wolt-lounas à 25€/valmennuspäivä!

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta IPMA C sertifiointikokonaisuus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,1

Perustuu 15 arviointiin
Arvioinnit julkaistaan ​​arviointikäytäntömme mukaisesti.
Kirjoita arviointi
4/5
-
16 helmi 2024

Hyvät materiaalit ja esimerkkitehtäviä.

4/5
Jussi Ojala
15 helmi 2024
IPMA C valmennus

Kattava ja monipuolinen valmennus. Materiaalit ja harjoitukset olivat hyviä. Kouluttaja Teppo Nurminen hoiti hyvin tehtävänsä. Aihealueita oli paljon läpikäytäväksi kahdessa päi...

Näytä lisätiedot
2/5
-
22 marras 2023

Koulutuksessa paljon materiaalia itseopiskelua varten. Pedagogisesta näkökulmasta oppimista olisi voinut edesauttaa esimerkiksi joidenkin laskemista ja uuden hahmottamista edell...

Näytä lisätiedot
Kumura Oy
Metsänneidonkuja 6
02130 Espoo

Kumura Oy – Välitämme ihmisistä ja projekteista

Jos etsit Adapron valmennuksia, olet oikeassa paikassa: Adapro on nyt osa Kumuraa! Valitsemalla koulutuksen meiltä Kumuralta syvennät projektitoiminnan taitojasi tai aloitat projektiammattilaisen urasi kattavin tiedoin Suomen eturivin valmentajien avulla! Koulutusvalikoimastamme löydät monipuolisen tarjoaman projektikulttuurin kehittämiseen ja -toiminnan tehostamiseen. Saat meiltä...

Lue lisää kouluttajasta Kumura Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu