Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Millainen oppimisen kulttuuri työelämässä vallitsee? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

Arvioinnit aiheesta Life Coach Academy

Keskiarvo: 5

Perustuu 21 arviointiin

Kaisa R.
Suosittelen koulutusta aivan kaikille, ketkä haluavat oikeasti oppia ymmärtämään itseään ja toisiaan. Jo ensimmäinen moduuli oli game changer, en ollut tajunnutkaan miten paljon olin rajoittanut itseäni omilla uskomuksillani! Vuoden aikana tutustuin itseeni ja opin valmentamaan myös muita ihmisiä. Ratkaisukeskeisyydestä on tullut pysyvä mindset,...
Näytä kokonaan
Birgitta
Lähdin hakmeaan unelmaani, Coaching pätevyyttä. Valitsinkin laajemman kokonaisuuden. Sain tuplasti enemmän mitä hain. Lisäksi huikeita yhdessä vietettyjä voimaannuttavia lähipäiviä, läsnä ja etänä, aivan mielettömiä uusia heimolaisia. Löysin itsestäni uutta potentiaalia. Jotkut uskomukset saivat "synninpäästön". Erityiskiitos Aulin tempaavalle...
Näytä kokonaan
Minna Vitikainen tmi, Coach
Koulutus on koottu laajasti tutkittua ja tieteeseen perustuvaa tietoa käyttäen. Upeat työkalut ratkaisukeskeinen valmennukseen. Auli vie upealla tavalla Suomen coachingia maailman tasolle. Upea matka omasta minästä tasapainoiseksi valmentajaksi.
Minna Vitikainen tmi, Coach
Koulutus on koottu laajasti tutkittua ja tieteeseen perustuvaa tietoa käyttäen. Upeat työkalut ratkaisukeskeinen valmennukseen. Auli vie upealla tavalla Suomen coachingia maailman tasolle. Upea matka omasta minästä tasapainoiseksi valmentajaksi.
Minna L.
Huikea kasvumatka paitsi ammatillisesti myös henkilökohtaisesti. Sain enemmän kuin osasin odottaa, varsinkin ihmissuhdetaitoni paranivat. Hinta-laatu erinomainen.
Tiia Lahtinen
Olin todella tyytyväinen koulutukseen. Ammattitaitoiset kouluttajat. Ajan hermolla oleva koulutus!
Annamari Korkeakoski, HyväNyt Coachingpalvelut
Todella paljon tietoa, käytännön harjoitteita ja menetelmiä vuosiksi eteenpäin. Myös itsensä kehittämiseen ihan loistava vuosi!
Mira
Jokaisessa moduliissa on runsaasti sekä teoriaa että käytännön harjoituksia, jotka inspiroivat valmentamaan muita ja oivalluttavat omassa elämässä. Ryhmässä on luottamuksen ilmapiiri. Auli osaa fasilitoida hyvin. Hän on aito ja ammattilainen. Opetus ja materiaalit on loppuunmietitty.
PäiviS
Koulutus antoi minulle paits ainutlaatuisen työtavan ja monipuolisen työkalupakin, niin myös täysin korvaamattoman kolleega-verkoston.
Anni Rytilahti
Laajasta aihepiiristä koostuva koulutus monen alan taitajille. Jokainen joka työskentelee ihmisten parissa hyötyy tästä vaikkei olisi tarkoitus valmentajaksi ryhtyäkkään. Jo pelkästään itse hyötyy tästä niin paljon vuorovaikutustaitojen karttuessa että elämä sujuu huomattavasti helpommin ja mukavammin.
Sara
Monipuolinen ja antoisa koulutuskokonaisuus. Sekä Itsensä johtamisen ja itsetuntemuksen näkökulmasta että valmennus työn näkökulmasta. Olen niin iloinen että päätin lähteä mukaan.
Elvi Korkala
Olen saanut todella paljon apuja koulutuksesta jo omaankin elämääni ja olen näiden oppien kautta avannut monien muidenkin solmuja. Ihanaa, kun on mahdollista antaa oivaltamisen elämyksiä muillekin tietäen, että heille on siitä paljon apua elämässään!
Merike
Perusopit käyty läpi hyvin syvällisesti. NVC olisi kyllä voinut olla enemmän lisätty. Itse sain todella paljon koulutuksesta ja hyvä on kun asiat käydään läpi oman kohdalla.
Tuija
Monipuolinen ja laadukas koulutus. Tarjoaa jokaiselle uusia näkökulmia niin itseensä kuin elämäänkin.
Leena
Prosessi haltuun ja sitten sisältöä. Samalla käyt läpi omia kipeitä kohtia näin voit coutsata muita.
Tiia Manninen
Elämän mullistava, täysin mietitty ja mahtavaksi kokonaisuudeksi rakennettu koulutus, josta saa omaan elämäänkin niin paljon, ja rautaisen ammattitaidon valmentajaksi sekä yksilö- että yrityspuolelle. Olen ikionnellinen että lähdin tähän mukaan!
Sanna
Loistavaa esimiestyön koulutusta.
Kaarina
Life Coach Academy antaa mielestäni Suomen kattavimman ja edistyksellisimmän coach- koulutuksen. Opetus on intensiivistä ja ihmisläheistä, innostavaa ja kannustavaa. Ryhmä-ja parityöskentelyissä oppii tuntemaan itsensä ja opiskelukaverinsa. Siis juuri sitä mitä hyvän coachin pitääkin oppia. Opetus on selkeää ja hyvin ymmärrettävää. Laadukkaat op...
Näytä kokonaan
Mari Sarajärvi
Life Coach -koulutus avasi silmäni. Mukaan lähtiessäni en osannut villeimmissä ajatuksissakaan kuvitella, kuinka koulutus lopulta vaikutti minuun ihmisenä ja yksilönä myönteisesti kehittäen ja vuosikymmenten kerrostumia kuorien. Tämän oman voimauttavan prosessin seurauksena löytyi jopa uusi työ ja ammatti, missä voin jakaa tätä kokemusta muillek...
Näytä kokonaan
Sampo
Hyvin monitieteelinen valmennuskokonaisuus, joka antaa yksittäisiä erityisvalmennuksia paremmat valmiudet auttaa erilaisia ihmisiä erilaisissa elämäntilanteissa. Koulutuksen ajantasaisuus huippuluokkaa ja kouluttajien intohimo aiheisiinsa aivan parasta. Suosittelen
Jenni Rissanen
Life Coach Academin koulutus antaa hyvät tiedot ja työkalut monenlaisissa tehtävissä toimiville ihmisille, jotka haluavat käyttää valmentavia menetelmiä työssään. Koulutus on myös erittäin antoisa itsensä johtamisen ja itsetuntemuksen näkökulmasta.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.