Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta Life Coach Academy

Keskiarvo: 5

Perustuu 17 arviointiin

Minna L.
(5)
Huikea kasvumatka paitsi ammatillisesti myös henkilökohtaisesti. Sain enemmän kuin osasin odottaa, varsinkin ihmissuhdetaitoni paranivat. Hinta-laatu erinomainen.
Tiia Lahtinen
(5)
Olin todella tyytyväinen koulutukseen. Ammattitaitoiset kouluttajat. Ajan hermolla oleva koulutus!
Annamari Korkeakoski, HyväNyt Coachingpalvelut
(5)
Todella paljon tietoa, käytännön harjoitteita ja menetelmiä vuosiksi eteenpäin. Myös itsensä kehittämiseen ihan loistava vuosi!
Mira
(5)
Jokaisessa moduliissa on runsaasti sekä teoriaa että käytännön harjoituksia, jotka inspiroivat valmentamaan muita ja oivalluttavat omassa elämässä. Ryhmässä on luottamuksen ilmapiiri. Auli osaa fasilitoida hyvin. Hän on aito ja ammattilainen. Opetus ja materiaalit on loppuunmietitty.
PäiviS
(5)
Koulutus antoi minulle paits ainutlaatuisen työtavan ja monipuolisen työkalupakin, niin myös täysin korvaamattoman kolleega-verkoston.
Anni Rytilahti
(5)
Laajasta aihepiiristä koostuva koulutus monen alan taitajille. Jokainen joka työskentelee ihmisten parissa hyötyy tästä vaikkei olisi tarkoitus valmentajaksi ryhtyäkkään. Jo pelkästään itse hyötyy tästä niin paljon vuorovaikutustaitojen karttuessa että elämä sujuu huomattavasti helpommin ja mukavammin.
Sara
(5)
Monipuolinen ja antoisa koulutuskokonaisuus. Sekä Itsensä johtamisen ja itsetuntemuksen näkökulmasta että valmennus työn näkökulmasta. Olen niin iloinen että päätin lähteä mukaan.
Elvi Korkala
(5)
Olen saanut todella paljon apuja koulutuksesta jo omaankin elämääni ja olen näiden oppien kautta avannut monien muidenkin solmuja. Ihanaa, kun on mahdollista antaa oivaltamisen elämyksiä muillekin tietäen, että heille on siitä paljon apua elämässään!
Merike
(5)
Perusopit käyty läpi hyvin syvällisesti. NVC olisi kyllä voinut olla enemmän lisätty. Itse sain todella paljon koulutuksesta ja hyvä on kun asiat käydään läpi oman kohdalla.
Tuija
(5)
Monipuolinen ja laadukas koulutus. Tarjoaa jokaiselle uusia näkökulmia niin itseensä kuin elämäänkin.
Leena
(5)
Prosessi haltuun ja sitten sisältöä. Samalla käyt läpi omia kipeitä kohtia näin voit coutsata muita.
Tiia Manninen
(5)
Elämän mullistava, täysin mietitty ja mahtavaksi kokonaisuudeksi rakennettu koulutus, josta saa omaan elämäänkin niin paljon, ja rautaisen ammattitaidon valmentajaksi sekä yksilö- että yrityspuolelle. Olen ikionnellinen että lähdin tähän mukaan!
Sanna
(5)
Loistavaa esimiestyön koulutusta.
Kaarina
(5)
Life Coach Academy antaa mielestäni Suomen kattavimman ja edistyksellisimmän coach- koulutuksen. Opetus on intensiivistä ja ihmisläheistä, innostavaa ja kannustavaa. Ryhmä-ja parityöskentelyissä oppii tuntemaan itsensä ja opiskelukaverinsa. Siis juuri sitä mitä hyvän coachin pitääkin oppia. Opetus on selkeää ja hyvin ymmärrettävää. Laadukkaat op...
Näytä kokonaan
Mari Sarajärvi
(5)
Life Coach -koulutus avasi silmäni. Mukaan lähtiessäni en osannut villeimmissä ajatuksissakaan kuvitella, kuinka koulutus lopulta vaikutti minuun ihmisenä ja yksilönä myönteisesti kehittäen ja vuosikymmenten kerrostumia kuorien. Tämän oman voimauttavan prosessin seurauksena löytyi jopa uusi työ ja ammatti, missä voin jakaa tätä kokemusta muillek...
Näytä kokonaan
Sampo
(5)
Hyvin monitieteelinen valmennuskokonaisuus, joka antaa yksittäisiä erityisvalmennuksia paremmat valmiudet auttaa erilaisia ihmisiä erilaisissa elämäntilanteissa. Koulutuksen ajantasaisuus huippuluokkaa ja kouluttajien intohimo aiheisiinsa aivan parasta. Suosittelen
Jenni Rissanen
(5)
Life Coach Academin koulutus antaa hyvät tiedot ja työkalut monenlaisissa tehtävissä toimiville ihmisille, jotka haluavat käyttää valmentavia menetelmiä työssään. Koulutus on myös erittäin antoisa itsensä johtamisen ja itsetuntemuksen näkökulmasta.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.