🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Monimuotoinen työyhteisö

Live&Learn Oy, paikassa Suomi
Kesto
Sopimuksen mukaan
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kesto
Sopimuksen mukaan
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Monimuotoinen työyhteisö

Monimuotoinen työyhteisö ja sen johtaminen on merkittävässä roolissa tulevaisuuden työelämässä, jossa jokaisen työpanos on yhä tärkeämpää saada työelämän käyttöön. Monipuolinen osaaminen on organisaation voimavara ja ennen kaikkea tulevaisuudessa edellytys organisaatioiden keskeisten tavoitteiden saavuttamisessa. Monimuotoisuus on määritelmänä hyvin laaja. Se koostuu kaikista niistä ihmisten piirteistä, jotka muodostavat hänestä erityisen oman itsensä.

Meillä on laaja ja monipuolinen osaaminen kohderyhmän parissa työskentelystä monissa eri toimintaympäristöissä sekä heidän kanssaan työskentelevien kouluttamisesta.

Sisältö

  • Tiedostamattomat ennakkoluulot
  • Mitä monimuotoisuus on
  • Vuorovaikutusta työyhteisössä
  • Työntekijöiden ja työyhteisön vahvuudet
  • Tulevaisuus on monimuotoinen
  • Monimuotoisuus menestykseksi

Tavoite

Koulutuksen myötä työyhteisön välinen luottamus ja turvallinen ilmapiiri kehittyvät. Työyhteisö pääsee tarkastelemaan omia sekä kollegoiden vahvuuksia ja kehittämään osaamispotentiaalin hyödyntämistä arjessaan entistä paremmaksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Monimuotoinen työyhteisö, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Kohderyhmä

Koulutus sopii kaikenlaisille työyhteisöille, joiden tavoitteena on parantaa työyhteisön toimintaa sekä työssä viihtymistä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Monimuotoinen työyhteisö? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Live&Learn Oy
Kiannonkatu 2,
02650 Espoo

Yhdenvertaisuus on osaamisen arvoista​

Live&Learn yhdistää KirsiConsulting Oy:n pitkän kokemuksen ja osaamisen neuropsykiatrisen Nepsy-koulutusalan asiantuntijana sekä Live-säätiön osaamisen mm. erityisopetuksen, monimuotoisuuden ja turvallisuuskulttuurin monipuolisena osaajana. Live&Learn tarjoaa laadukkaita asiantuntijapalveluita koulutuksen, valmennuksen, ja konsultoinnin alalla. Yhdessä voimme tarjota asiakkaillemme entistä monipuolisempia ja räätälöidympiä palveluita, jotka vastaavat nykypäivän...

Lue lisää kouluttajasta Live&Learn Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu