Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Vuorovaikutustaidoista buustia myynti- ja tiimityöhön

MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos
Yhteenveto
3 tuntia
120 EUR + alv 24 %
Kysy seuraavaa aloitusta
   
Vantaa
Avoin koulutus

Vuorovaikutustaidoista buustia myynti- ja tiimityöhön

Vuorovaikutustaidoista buustia myynti- ja tiimityöhön

Tee vuorovaikutus toimivaksi myynti- ja tiimityössä

Koulutuksessa saat täsmävinkkejä ihmisten erilaisuuden ymmärtämiseen ja huomioimiseen. Voit hyödyntää vinkkejä vuorovaikutuksen kehittämisessä, asiakkaan kohtaamisessa ja verkostojen sekä tiimien rakentamisessa.

Koulutus rakentuu:

  • henkilökohtaisesta vuorovaikutustaitojen analysoinnista: kyselyyn vastaaminen, palautekeskustelu puhelimitse ja kirjallinen raportti
  • koulutustilaisuudesta, jossa avataan esimerkkien ja keskustelun avulla erilaisia vuorovaikutukseen liittyviä toimintatyylejä. Saat ymmärrystä, kuinka pystyt hyödyntämään omia vahvuuksiasi eri tilanteissa.

Vuorovaikutus paremmaksi Thomas-analyysillä

Analysointi toteutetaan Thomas-järjestelmän avulla, joka on maailman eniten käytetty työpsykologinen analyysimenetelmä. Thomas-analyysi antaa tietoa käyttäytymisestä erilaisissa tilanteissa esimerkiksi siitä, mikä on kommunikointityyli ja luontainen lähestymistapa vuorovaikutustilanteissa.

Analyysin avulla pystytään kartoittamaan omia vahvuuksia ja kehittymistarpeita peilaten niitä organisaation ja yksilön tarpeisiin. Se auttaa myös ymmärtämään ja huomioimaan ihmisten erilaisuutta vuorovaikutustilanteissa sekä kehittämään yhteistyötä tiimissä.

Lisätietoja Thomas-analyysistä

Monissa yrityksissä on saatu hyviä kokemuksia analyysimenetelmästä. Se on auttanut mm. ihmisten erilaisuuden ymmärtämisessä ja huomioimisessa, muutoksen hallinnassa, yhteistoiminnassa, tiimien rakentamisessa ja tuloksekkaan vuorovaikutuksen kehittämisessä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Vuorovaikutustaidoista buustia myynti- ja tiimityöhön, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutuspäivä on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat oppia ymmärtämään omien vuorovaikutustaitojen hyödyntämistä myynnissä, tiimityössä, asiakaspalvelussa ja esimiestyössä.

Koulutuspaikka

Koulutus järjestetään MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitoksessa, joka sijaitsee Vantaan Martinlaaksossa hyvien liikenneyhteyksien päässä.

Kustannukset

120 € + alv. sisältäen koulutusmateriaalin, palautekyselyn ja raportin.

Koulutuksen hinta ei sisällä tarjoilua, mutta voit omakustanteisesti ruokailla oppilaitoksen MerCafessa.

Koulutuksen järjestäminen edellyttää minimiosallistujaamärän täyttymisen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vuorovaikutustaidoista buustia myynti- ja tiimityöhön? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos

MERCURIA

MERCURIA – sinulle sopiva

MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos on yksityinen liiketalouden kouluttamiseen erikoistunut oppilaitos. MERCURIA Aikuiskoulutuksessa kehität ammatillista osaamistasi kouluttautumalla työn ohella. MERCURIA järjestää kaupan ja hallinnon alan tutkintotavoitteista koulutusta sekä täydennyskoulutusta. Avointen koulutusten lisäksi tarjolla on organisaatiokohtaisesti räätälöityjä tilauskoulutuksia. MERCURIA sijaitsee Länsi-Vantaalla Martinlaaksossa hyvien kulkuyhteyksien äärellä...


Lue lisää kouluttajasta MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos

Martinlaaksontie 36
01620 Vantaa

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Vuorovaikutustaidoista buustia myynti- ja tiimityöhön täytä seuraavat tiedot: