Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tekstiili- ja muotialan ammattitutkinto

Novida – ammattiopisto
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Joustavasti
Haku päättyy: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Loimaa
Tutkinto

Tekstiili- ja muotialan ammattitutkinto

Haluatko syventää sisustus- tai tekstiilialan osaamistasi? Tekstiili- ja muotialan ammattitutkinnon suorittaneella on valintojensa mukaisesti kohdennettua työelämän tarpeiden mukaista ammattiosaamista sisustus- tai tekstiilialan tuotteiden suunnittelusta ja valmistamisesta tai palvelujen tuottamisesta.

Koulutuksen tavoitteena on, että kukin opiskelija löytää oman vahvan alueensa ja kehittää siinä työskentelyään.

Tutkintonimike määräytyy opiskelijan valitseman tutkintonimikkeen ja siihen kuuluvan pakollisen tutkinnon osan mukaisesti seuraavista suoritettaessa koko tutkinto.

Stailaaja (AT) stailaa tiloja tai tapahtumia.

Designtekstiilien valmistaja (AT) suunnittelee ja valmistaa yksilöllisiä tekstiilituotteita uusilla tai perinteisillä menetelmillä ja tekniikoilla tai niiden yhdistelmillä.

Koulutuksen toteutus ja sisältö

Lähiopetusta järjestetään 1–2 kertaa kuukaudessa perjantaisin klo 8–16.

Tekstiili- ja muotialan ammattitutkinto muodostuu yhdestä kaikille pakollisesta tutkinnon osasta, Tuotteistaminen ja markkinointiviestintä tekstiili- ja muotialalla (15 osaamispistettä), ja yhdestä tutkintonimikkeen määräävästä pakollisesta tutkinnon osasta (45 osaamispistettä) sekä valinnaisista tutkinnon osista, joista valitaan 90 osaamispistettä. Tutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tekstiili- ja muotialan ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Tutkinto sopii henkilöille, jotka haluavat kehittää omaa ammattitaitoaan sisustus- tai tekstiilialalla joko yrittäjänä tai yrityksen palveluksessa.

Pääsyvaatimuksena on alan työkokemus tai muuten hankittu sisustus- tai tekstiilialan (kudonta, ompelu, neulonta, huovutus tms.) perusammattitaito. Koulutukseen on jatkuva haku. Hakijoille järjestetään henkilökohtainen haastattelu. Koulutus soveltuu myös oppisopimuskoulutukseksi.

Tutkinto / todistus

Tekstiili- ja muotialan ammattitutkinto

Aikataulu

Koulutukseen on jatkuva haku.

Lähiopetusta järjestetään 1-2 kertaa kuukaudessa perjantaisin klo 8-16. Koulutus kestää 1-2 vuotta.

Kustannukset

Koulutus on valtion tukemaa, opiskelijan omavastuu on 90 - 120 €/tutkinnon osa. Koulutus soveltuu myös oppisopimuskoulutukseksi. Oppisopimusopiskelijalle koulutus on maksuton.

Mikäli opiskelijaksi valittu keskeyttää koulutuksen, laskutetaan opiskelijalta 30 % koulutuksen hinnasta.

Tutkinnon suorittamisen jälkeen on mahdollista
hakea Työllisyysrahaston ammattitutkintostipendiä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tekstiili- ja muotialan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Novida – ammattiopisto

Novida aikuiskoulutus – Osaamista ajassa

Novida järjestää aikuisille tarkoitettua perus-, lisä- ja täydennyskoulutusta sekä yrityksille ja yhteisöille suunnattuja koulutuksia ja kehittämispalveluja. Novidan koulutustarjonta koostuu: ammatillisista perustutkinnoista ammattitutkinnoista erikoisammattitutkinnoista osatutkinnoista muusta ammatillisesta lisä- ja täydennyskoulutuksesta (mm. lupa- ja korttikoulutukset) Novida myös räätälöi yrityksille niiden tarpeita vastaavia,...


Lue lisää kouluttajasta Novida – ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Novida – ammattiopisto

Hämeentie 238
32200 Loimaa

 Näytä puhelinnumero
www.novida.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tekstiili- ja muotialan ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: