Tekstiilihuollon hygieniavastaavan koulutukset

Keuda Koulutuspalvelut Oy
Yhteenveto
1 päivä
88,71 EUR + alv 24% (yht. 110 EUR)
Sopimuksen mukaan
   
Etätoteutus
Järvenpää, Verkossa
Koulutus
Tekstiilihuolto

Tekstiilihuollon hygieniavastaavan koulutukset

Keuda on Suomen ainoa tekstiilihuollon hygieniavastaavan koulutuksen tarjoaja. Tekstiilihuoltoalan henkilöstölle suunnatussa koulutuksessa opit hallitsemaan pesuloiden hygieniariskejä ja toteuttamaan mikrobiologisen puhtauden laadunhallintaa. Syvennät ymmärrystäsi henkilöstön työskentelyhygieniasta ja opit kehittämään omavalvontaa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tekstiilihuollon hygieniavastaavan koulutukset, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Tutkinto / todistus

Osallistumalla koulutukseen ja suorittamalla tentin hyväksytysti saat hygieniavastaavan toistaiseksi voimassa olevan todistuksen. Todistus postitetaan osallistujille kuukauden kuluessa hyväksytysti suoritetusta testistä.

Aikataulu

Verkkokoulutus

Koulutus oman aikataulusi mukaan

Lähikoulutus

23.3.2023, klo 9.00-16.00

Koulutuspaikka

Toteutamme koulutusta sekä lähiopetuksena Järvenpäässä että verkkokoulutuksena. Osallistumalla verkkokoulutukseen opiskelet itsenäisesti omaan tahtiisi ja suoritat tentin opettajan kanssa sovittuna ajankohtana. Tarjolla on myös englanninkielinen itsenäisesti opiskeltava verkkokoulutus.

Kustannukset

Verkkokoulutus
110,00 € (sis. ALV 24 %)

Lähikoulutus
186,00 € (sis. ALV 24 %)

Koulutusta järjestetään myös tilauskoulutuksena. Kysy lisää tai pyydä tarjous.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tekstiilihuollon hygieniavastaavan koulutukset? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda Koulutuspalvelut Oy

Osaamisen kehittämisen palvelua työelämää varten

Keuda Koulutuspalvelut Oy toteuttaa koulutusta ja valmennusta työelämän muuttuviin tarpeisiin. Jatkuva muutos ja ammattitaidon kehittäminen ovat avainasemassa niin yksilön kuin yrityksen menestymiseksi työelämässä. Henkilöstön jatkuva oppiminen parantaa ja ylläpitää yrityksen kilpailukykyä. Meidän tavoitteenamme on tukea tätä kehitystä parhaalla mahdollisella tavalla...


Lue lisää kouluttajasta Keuda Koulutuspalvelut Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda Koulutuspalvelut Oy

Sibeliuksenväylä 55

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tekstiilihuollon hygieniavastaavan koulutukset täytä seuraavat tiedot: