Märkätilojen vedeneristäjän henkilösertifikaattiin valmentava koulutus

Keuda Koulutuspalvelut Oy
Yhteenveto
1 teoriapäivä ja kirjallinen teoriakoe oppilaitoksessa sekä käytännön työnäyte.
314,52 EUR + alv 24% (yht. 390 EUR)
Katso aloitukset kouluttajan sivuilta
   
Lähiopetus
Järvenpää
Koulutus

Märkätilojen vedeneristäjän henkilösertifikaattiin valmentava koulutus

Koulutuksessa käydään läpi märkätilojen rakenneratkaisut ja rakennusfysiikka, erilaiset vedeneristeet sekä laadun varmistamiseen liittyvät tekijät. 

Koulutukseen sisältyy yksi teoriapäivä ja kirjallinen teoriakoe oppilaitoksessa sekä käytännön työnäyte. Kirjallisen kokeen hyväksytty suorittaminen on ehtona käytännön työnäytteen antamiselle.

Työnäytteen ajankohta sovitaan erikseen ja se suoritetaan koulutukseen osallistujan omalla työmaalla. Työnäyte on annettava vuoden sisällä teoriakokeen suorittamisesta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Märkätilojen vedeneristäjän henkilösertifikaattiin valmentava koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Aikataulu

Seuraava toteutus ei ole vielä tiedossa. Päivitämme tiedot ajankohtien varmistuessa.

Kustannukset

Teoriakoulutus ja kirjallinen tentti maksaa 390 € (sis. alv 24 %). Matkakuluina veloitetaan yli 100 km menevät kulut. Koulutuspäivään kuuluu lounas ja iltapäiväkahvi.

Henkilösertifikaatti on voimassa vuoden ja se uusitaan sertifikaatin vuosimaksun (125 € + alv) yhteydessä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Märkätilojen vedeneristäjän henkilösertifikaattiin valmentava koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda Koulutuspalvelut Oy

Osaamisen kehittämisen palvelua työelämää varten

Keuda Koulutuspalvelut Oy toteuttaa koulutusta ja valmennusta työelämän muuttuviin tarpeisiin. Jatkuva muutos ja ammattitaidon kehittäminen ovat avainasemassa niin yksilön kuin yrityksen menestymiseksi työelämässä. Henkilöstön jatkuva oppiminen parantaa ja ylläpitää yrityksen kilpailukykyä. Meidän tavoitteenamme on tukea tätä kehitystä parhaalla mahdollisella tavalla...


Lue lisää kouluttajasta Keuda Koulutuspalvelut Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda Koulutuspalvelut Oy

Sibeliuksenväylä 55

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Märkätilojen vedeneristäjän henkilösertifikaattiin valmentava koulutus täytä seuraavat tiedot: