🌲 Metsästätkö tilaisuuteenne valovoimaista puhujaa? Etsitkö oikeanlaista innostajaa? Löydät sivustoltamme nyt uutuutena Speakersforumin laajan puhuja- ja juontajakattauksen »

Vesityökorttikoulutus

OSAO Edu Oy
Yhteenveto
8 tuntia
145,16 - 145,16 EUR + alv 24 % (yht. 180 EUR)
Haku päättyy: 14.2.2023
Koulutus
Oulu

Alkavat koulutukset
Oulu
145,16 EUR
21.2.2023

Oulu
145,16 EUR
2.3.2023

Oulu
145,16 EUR
25.4.2023
Vesityökorttikoulutus | OSAO Edu Oy

Vesityökorttikoulutus

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa Sosiaali- ja terveyshuollon tuotevalvontakeskuksen (STTV) osaamistesti, joka koskee kaikkia työntekijöitä ja urakoitsijoita, joiden toiminnalla on vaikutus veden laatuun. Koulutuksen järjestää OSAO Edu Oy.

Kurssin kuvaus

Talous- tai allasvesihygieeninen osaaminen pitää osoittaa suorittamalla Valviran ylläpitämä talous- tai allasvesihygieeninen osaamistesti, jonka hyväksytysti suorittaneille Valvira myöntää vesityökortin. Vesityökortti on voimassa viisi vuotta osaamistestin suorittamispäivästä.

Talousvettä toimittavassa laitoksessa, uimahalleissa ja kylpylöissä tai vastaavissa työskentelevällä, talous- tai allasveden laatuun vaikuttavia toimenpiteitä tekevällä henkilöllä on oltava riittävät perustiedot mm. mikrobiologiasta ja kemiasta, puhdistustekniikasta, hygieniasta, käyttötarkkailusta ja lainsäädännöstä. Riittävistä perustiedoista on säädetty sosiaali- ja terveysministeriön asetuksilla (1350/2006 ja 1351/2006). OSAOn järjestämässä vesityökorttikoulutuksessa käydään läpi tehtävässä vaadittavia, edellä mainittuja aihealueita. Koulutukseen osallistujan on hyödyllistä perehtyä keskeiseen lainsäädäntöön ja aihealueisiin jo ennen koulutusta.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käymme läpi keskeistä lainsäädäntöä. Koulutuksen aikana opit myös

  • veden mikrobiologiaa, vesikemiaa, käytöntarkkailua, huoltoa, laadunvalvontaa ja hygieniaa (allasvesi)
  • vedenhankintaa ja -käsittelyprosessia, vesijohtoverkostoja, kunnossa- ja käynnissäpitoa sekä laadunvalvontaa (talousvesi).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Vesityökorttikoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Allasveden ja talousveden laatuun vaikuttavat toiminnanharjoittajat, työtekijät ja urakoitsijat.

Tutkinto / todistus

Talous- tai allasvesihygieeninen osaaminen pitää osoittaa suorittamalla Valviran ylläpitämä talous- tai allasvesihygieeninen osaamistesti, jonka hyväksytysti suorittaneille Valvira myöntää vesityökortin. Vesityökortti on voimassa viisi vuotta osaamistestin suorittamispäivästä.

Aikataulu

Koulutuksen kesto on 8 tuntia.

Seuraavat koulutuspäivät ovat:

(talousvesi: vesilaitos/vesijohtoverkostot)

  • 21.2.2023, ilmoittautuminen päättyy 14.2.2023
  • 25.4.2023, ilmoittautuminen päättyy 18.4.2023

(allasvesi)

  • 2.3.2023, ilmoittautuminen päättyy 23.2.2023

Koulutuspaikka

Kaukovainion yksikkö, tekniikka, Kotkantie 2 A, 90250 Oulu

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 180 € (sis. alv 24 %).

Laskutettavilta asiakkailta peritään lisäksi laskutuslisä 6 € (sis. alv 24%).

Koulutuksen hintaan sisältyy kahvit ja lounas sekä oppikirja.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vesityökorttikoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO Edu Oy

Täydennyskoulutuksen moniosaaja

OSAO Edu Oy tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita täydennyskoulutuspalveluja henkilö- ja yritysasiakkaille sekä julkisen sektorin toimijoille.  Palvelutarjonnasta löytyy nopeasti laadukas ratkaisu kaikkiin yrityksesi, organisaatiosi tai sinun itsesi tarvitsemiin koulutustarpeisiin. OSAO Edu Oy on luotettava yhteistyökumppani niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Saat lisätietoa...


Lue lisää kouluttajasta OSAO Edu Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO Edu Oy

Kotkantie 2
90250 Oulu

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Vesityökorttikoulutus täytä seuraavat tiedot: