🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Vesityökorttikoulutus

OSAO Edu Oy, paikassa Oulu
Kesto
8 tuntia
Kesto
8 tuntia
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Vesityökorttikoulutus

Vesityökorttikoulutus | OSAO Edu Oy

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa Sosiaali- ja terveyshuollon tuotevalvontakeskuksen (STTV) osaamistesti, joka koskee kaikkia työntekijöitä ja urakoitsijoita, joiden toiminnalla on vaikutus veden laatuun. Koulutuksen järjestää OSAO Edu Oy.

Kurssin kuvaus

Talous- tai allasvesihygieeninen osaaminen pitää osoittaa suorittamalla Valviran ylläpitämä talous- tai allasvesihygieeninen osaamistesti, jonka hyväksytysti suorittaneille Valvira myöntää vesityökortin. Vesityökortti on voimassa viisi vuotta osaamistestin suorittamispäivästä.

Talousvettä toimittavassa laitoksessa, uimahalleissa ja kylpylöissä tai vastaavissa työskentelevällä, talous- tai allasveden laatuun vaikuttavia toimenpiteitä tekevällä henkilöllä on oltava riittävät perustiedot mm. mikrobiologiasta ja kemiasta, puhdistustekniikasta, hygieniasta, käyttötarkkailusta ja lainsäädännöstä. Riittävistä perustiedoista on säädetty sosiaali- ja terveysministeriön asetuksilla (1350/2006 ja 1351/2006). OSAOn järjestämässä vesityökorttikoulutuksessa käydään läpi tehtävässä vaadittavia, edellä mainittuja aihealueita. Koulutukseen osallistujan on hyödyllistä perehtyä keskeiseen lainsäädäntöön ja aihealueisiin jo ennen koulutusta.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käymme läpi keskeistä lainsäädäntöä. Koulutuksen aikana opit myös

  • veden mikrobiologiaa, vesikemiaa, käytöntarkkailua, huoltoa, laadunvalvontaa ja hygieniaa (allasvesi)
  • vedenhankintaa ja -käsittelyprosessia, vesijohtoverkostoja, kunnossa- ja käynnissäpitoa sekä laadunvalvontaa (talousvesi).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Vesityökorttikoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Allasveden ja talousveden laatuun vaikuttavat toiminnanharjoittajat, työtekijät ja urakoitsijat.

Tutkinto / todistus

Talous- tai allasvesihygieeninen osaaminen pitää osoittaa suorittamalla Valviran ylläpitämä talous- tai allasvesihygieeninen osaamistesti, jonka hyväksytysti suorittaneille Valvira myöntää vesityökortin. Vesityökortti on voimassa viisi vuotta osaamistestin suorittamispäivästä.

Aikataulu

Koulutuksen kesto on 8 tuntia.

Seuraavat koulutuspäivät ovat:

(talousvesi: vesilaitos/vesijohtoverkostot)

  • 28.2.2024, ilmoittautuminen päättyy 13.2.2024
  • 23.4.2024, ilmoittautuminen päättyy 8.4.2024

(allasvesi)

  • ei tiedossa

Koulutuspaikka

Kaukovainion yksikkö, tekniikka, Kotkantie 2 A, 90250 Oulu

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 180 € (sis. alv 24 %). Laskutettavilta asiakkailta perimme lisäksi laskutuslisän 6 € (sis. alv 24%).

Koulutuksen hintaan sisältyy kahvit ja lounas sekä oppikirja.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vesityökorttikoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO Edu Oy
Kotkantie 2
90250 Oulu

Täydennyskoulutuksen moniosaaja

OSAO Edu Oy tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita täydennyskoulutuspalveluja henkilö- ja yritysasiakkaille sekä julkisen sektorin toimijoille.  Palvelutarjonnasta löytyy nopeasti laadukas ratkaisu kaikkiin yrityksesi, organisaatiosi tai sinun itsesi tarvitsemiin koulutustarpeisiin. OSAO Edu Oy on luotettava yhteistyökumppani niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Saat lisätietoa...

Lue lisää kouluttajasta OSAO Edu Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu