Excel -koulutukset

Keuda Koulutuspalvelut Oy, paikassa Kerava
Kesto
Sopimuksen mukaan
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kesto
Sopimuksen mukaan
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Excel -koulutukset

excel taulukointia

Opi käyttämään Exceliä! Excelissä monet asiat voi tehdä helposti ja nopeasti. Koulutuksissamme keskitytään siihen, että Excelin käyttö olisi mahdollisimman sujuvaa kaikessa tekemisessä. Tarjolla on kaksi eri koulutusta, toinen aloitteleville käyttäjille ja toinen kokeneemmille käyttäjille. Koulutuksissa käytetään Keudan koneita, joten omaa konetta et tarvitse mukaan.

Excel-koulutuksemme ovat käytännönläheisiä, ja kouluttajamme tukee osallistujaa koulutustoteutuksen kaikissa vaiheissa. Osallistujat saavat kysyä ja pyytää neuvoa koulutuspäivän aikana usein, samalla kun harjoittelevat Excel-käyttöä koko koulutuksen ajan.

Excel -aloittelevat käyttäjät

Ota Excel haltuun! Tämä kurssi on tarkoitettu aloitteleville Excel käyttäjille. Kurssin sisältö on laaja ja monipuolinen. Osallistujille tehdään lyhyt alkukartoitus koulutukseen ilmoittautumisen päätyttyä. Jokainen osallistuja saa halutessaan esittää sisältöön omia toiveitaan.

Sisältö

 • Excel-työkalujen säätäminen helppokäyttöisiksi 
 • Yhteenlaskuautomaatit 
 • Perustason funktioita 
 • Solumäärien laskentaa 
 • Excel-toimintojen käyttämisen syy-seuraussuhteiden opettelua, mm. toimivat taulukkopohjat 
 • Tietojen linkitys toisiin taulukoihin 
 • Pikalaskentatoiminnot kuten Pivot- laskenta 

Excel -kokeneemmat käyttäjät

Excel työn tehostajaksi! Tämä kurssi on tarkoitettu kokeneemmille Excelin käyttäjille. Sisältö on laaja ja monipuolinen. Osallistujille tehdään lyhyt alkukartoitus, koulutukseen ilmoittautumisen jälkeen. Jokainen osallistuja saa esittää sisältöön halutessaan omia toiveitaan. 

Sisältö

 • Funktioita monipuolisesti erilaisiin tilanteisiin 
 • Suuren taulukon monipuolista pikalaskentaa 
 • Useiden taulukoiden luomista yhtäaikaisesti  
 • Erilaisten taulukkojen suojaamista  
 • Makrojen käsittelyä 

Joustavaa ja räätälöityä koulutusta tilauksesta

Tarjoamme eri vaativuustason Excel -kursseja tilauksesta työyhteisöille ja muille ryhmille. Valikoimaamme kuuluu mm. Excelin alkeet -kurssi ja peruskurssi sekä sen jälkeiset jatko- ja makro -kurssit. Koulutuksen sisältö voidaan räätälöidä täysin kohderyhmän tarpeiden mukaiseksi. Toteutamme kursseja myös Word- ja Powerpoint -ohjelmista. Ole meihin yhteydessä ja pyydä tarjous! Kartoitamme ennakkoon ryhmän tason, toiveet ja käsiteltävät asiat, jotta koulutus vastaa juuri teidän tarpeitanne.

Koulutukset toteutetaan lähikoulutuksena Keuda-talolla Keravalla hyvien kulkuyhteyksien varrella aivan Keravan juna-aseman vieressä tai asiakkaan omissa tiloissa. Kouluttajana toimii Antti Ylänen Keudalta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Excel -koulutukset, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

 • Tilauskoulutus
 • Kerava

Aikataulu

Excel -kokeneemmat käyttäjät

 • 15.5.2024 klo 9.00-16.00

Kouluttaja

Antti Ylänen

Kustannukset

Excel -aloittelevat käyttäjät

496,00 € (alv. 24%)/ henkilö
Mikäli koulutukseen osallistuu samasta yrityksestä kaksi tai useampi henkilö, tarjoamme koulutuksen hintaan 436,00 € (alv. 24%)/ henkilö. Ryhmäilmoittautumisissa laskutamme yritystä koulutuksen alkaessa.

Excel -kokeneemmat käyttäjät

558,00 € (alv. 24%)/ henkilö
Mikäli koulutukseen osallistuu samasta yrityksestä kaksi tai useampi henkilö, tarjoamme koulutuksen hintaan 496,00 € (alv. 24%)/ henkilö. Ryhmäilmoittautumisissa laskutamme yritystä koulutuksen alkaessa.

Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Excel -koulutukset? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda Koulutuspalvelut Oy
Keskikatu 3
Kerava

Osaamisen kehittämisen palvelua työelämää varten

Keuda Koulutuspalvelut Oy toteuttaa koulutusta ja valmennusta työelämän muuttuviin tarpeisiin. Jatkuva muutos ja ammattitaidon kehittäminen ovat avainasemassa niin yksilön kuin yrityksen menestymiseksi työelämässä. Henkilöstön jatkuva oppiminen parantaa ja ylläpitää yrityksen kilpailukykyä. Meidän tavoitteenamme on tukea tätä kehitystä parhaalla mahdollisella tavalla...

Lue lisää kouluttajasta Keuda Koulutuspalvelut Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu