Työhyvinvointikortti®-koulutus

Keuda Koulutuspalvelut Oy, paikassa Tuusula (+1 sijaintia)
Seuraava toteutus
sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Työhyvinvointikortti®-koulutus

Työhyvinvointikortti®-koulutus / Keuda Koulutuspalvelut Oy

Haluatko työyhteisösi voivan entistä paremmin, toimivan sujuvasti sekä löytävän työn ilon ja imun?

Työhyvinvointikortti®-koulutus innostaa ja ohjaa johtoa sekä henkilöstöä kehittämään työpaikkaansa yhteisvoimin. Työhyvinvointikortti on investointi omaan hyvinvointiin ja ammatilliseen kasvuun.

Koulutuksessa löydetään vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin

  • Mistä työhyvinvointi rakentuu?
  • Mitä voimavaroja ja kehittämistarpeita työpaikalla on?
  • Miten johtamisella ja työyhteisön keinoin parannetaan työhyvinvointia?
  • Miten hallitaan kuormitusta sekä tuetaan terveyttä ja työkykyä?

Toteutus

Koulutusta järjestetään myös tilauksesta, jolloin sisältö voidaan suunnitella yrityksen tarpeen mukaan ja koulutus toteutetaan erikseen sovittavana ajankohtana lähi-, verkko-, tai hybriditoteutuksena.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työhyvinvointikortti®-koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Kohderyhmä

Työhyvinvoinnin kehittämisestä kiinnostuneet

Kouluttaja

Kouluttajina toimivat Teemu Tiensuu Saatellen Oy:sta ja Nina Panganniemi Keudasta.

Teemu Tiensuu on innostava ja käytännönläheinen kouluttaja, jolla on yli 20 vuoden kokemus työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden johtamisesta sosiaali- ja terveydenhuollossa. Hän on YTM, sosiaalityöntekijä ja on työskennellyt vuodesta 1995 lähtien erilaisissa sosiaalityön, mielenterveys- ja päihdetyön, asumispalveluiden, kansalaisjärjestötoiminnan ja perhesosiaalityön asiantuntija-, esimies- ja johtotehtävissä niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla. Hänellä on kokemusta myös useista luottamustehtävistä eri järjestöissä ja kunnallisessa päätöksenteossa.

Nina Panganniemi on valmentanut ihmisiä työhyvinvoinnin, yhteistyön ja johtamisen teemoista yli 25 vuotta valmentajana ja vuodesta 2017 johtamisen opettajana. Hän on koulutukseltaan KTM, voimavarakeskeinen työnohjaaja, coach ja pian myös business terapeutti. Ninalla on ihmisläheinen ratkaisukeskeinen ja valmentava ote. Asiakkailta saadun palautteen mukaan Nina on aito, ammattimainen ja monipuolinen, tyyliltään innostava, vuorovaikutteinen ja osallistava, kannustava ja empaattinen. Hän on hyvin selkeä, ihmisläheinen, yksilöt huomioon ottava, läsnäoleva sekä energinen.

Kustannukset

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työhyvinvointikortti®-koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda Koulutuspalvelut Oy
Kirkkotie 31
Tuusula

Osaamisen kehittämisen palvelua työelämää varten

Keuda Koulutuspalvelut Oy toteuttaa koulutusta ja valmennusta työelämän muuttuviin tarpeisiin. Jatkuva muutos ja ammattitaidon kehittäminen ovat avainasemassa niin yksilön kuin yrityksen menestymiseksi työelämässä. Henkilöstön jatkuva oppiminen parantaa ja ylläpitää yrityksen kilpailukykyä. Meidän tavoitteenamme on tukea tätä kehitystä parhaalla mahdollisella tavalla...

Lue lisää kouluttajasta Keuda Koulutuspalvelut Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu