Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Mittatilausompelija

Suomen Yrittäjäopisto
Yhteenveto
1,5 vuotta
Jatkuva aloitus
   
Lähiopetus
Tampere
Koulutus
Mittatilausompelija

Mittatilausompelija

Mittatilausompelijan koulutus valmistaa sinut vaatetusalan ammattilaiseksi, jolla on taito valmistaa erilaisia vaatteita.

Koulutuksessa käydään läpi kaikki vaatetuksen tuottamisen vaiheet aina suunnittelusta ja kaavoituksesta ompeluun ja viimeistykseen saakka. Sen avulla kehität taitojasi yksilöllisten vaatteiden valmistajana, joka hallitsee myös asiakaslähtöisen ajattelun.

Mittatilausompelijaksi opiskellaan tekemällä

Mittatilausompelijan koulutus on käytännönläheistä opiskelua. Pääset käytännössä tutustumaan kaikkiin vaatteiden valmistuksen vaiheisiin. Uskomme, että käytäntö on paras opettaja.

Aikaisempaa alan koulutusta ja työkokemusta sinulta ei vaadita. Opit kaikki olennaiset taidot koulutuksessa. Mittatilausompelijan koulutukseen hakeutumiseen riittää, että sinulla on perusompelutaidot. Etua sinulle opiskelua ja ammattia ajatellen on oma harrastuneisuus ja kiinnostus omien käsityötaitojen kehittämiseen.

Mittatilausompelijan koulutuksen kesto

Mittatilausompelijan koulutus kestää 1½ vuotta. Koulutusta on kahtena päivänä viikossa. Lomaa koulutuksen aikana on talvi- ja syyslomaviikoilla, joululomaa 3 viikkoa sekä kesälomaa 7 viikkoa.

Koulutus sisältää lähiopiskelun lisäksi etäopiskelua. Se on sivutoimista, eikä näin ollen vaikuta saamiisi etuuksiin. Mittatilausompelijan koulutuksessa koulutusaikaa on viikossa on 24 oppituntia, joten se soveltuu mainiosti myös työssäkäyville.

Ammatillista perusosaamista ja vuorovaikutustaitoja

Mittatilausompelijan koulutus sisältää ammatillisen perusosaamisen lisäksi asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja. Niitä tarvitset työssäsi, toimitpa jatkossa sitten yrittäjänä tai yrityksen työntekijänä.

Mittatilausompelijana voit työskennellä erilaisissa vaatetusalan myyntitehtävissä, korjausompelijana, yksityisyrittäjänä tai alihankkijana. Tyypillisesti alalla toimivat valmistavat asiakkaan toiveiden mukaan laadukkaita tuotteita erilaisille kohderyhmille.

Yrittäjyysopinnot ohessa

Mittatilausompelijan koulutuksen aikana tai sen jälkeen voit suorittaa myös yrittäjyysopinnot. Yrittäjyysopinnoista on hyötyä erityisesti, mikäli aikeenasi on suuntautua yrittäjäksi. Haittaa niistä ei ole, vaikka tähtäisitkin toisen palvelukseen. Asiakaslähtöinen ajattelu on aina rahanarvoista osaamista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Mittatilausompelija, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii sinulle, jos sinua kiinnostaa vaatteiden valmistus ja kädentaidot sinulla on perusompelutaidot olet harrastanut käsitöitä ja kiinnostunut alasta haluat kehittää omia käsityötaitojasi.

Kustannukset

100€ sis.alv 24%.

Koulutusmaksu sisältää opetuksen lisäksi perustarvikkeet.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Mittatilausompelija? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää koulutustoimintaa kuitenkin...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Kauppatie 109
62201 Kauhava

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Mittatilausompelija täytä seuraavat tiedot: