⏲️ MBA-stipendin hakuaika päättyy 14.6. – vielä ehdit hakea! »

Koulutus
Ei arviointeja

Mittatilausompelija

Suomen Yrittäjäopisto, paikassa Tampere (+1 sijaintia)
Kesto
1,5 vuotta
Hinta
200 - 390 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 200 EUR, 390 EUR)
Hinta
200 EUR
Seuraava toteutus
7 elokuuta, 2023 (+4 toteutusta)
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 2023-05-23T00:00:00.000
Toteutustapa
Lähiopetus
Kesto
1,5 vuotta
Hinta
200 - 390 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 200 EUR, 390 EUR)
Hinta
200 EUR
Seuraava toteutus
7 elokuuta, 2023 (+4 toteutusta)
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 2023-05-23T00:00:00.000
Toteutustapa
Lähiopetus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Mittatilausompelija

Mittatilausompelija

Mittatilausompelijan koulutus valmistaa sinut vaatetusalan ammattilaiseksi, jolla on taito valmistaa erilaisia vaatteita.

Koulutuksessa käydään läpi kaikki vaatetuksen valmistamisen vaiheet aina suunnittelusta ja kaavoituksesta ompeluun ja viimeistykseen saakka. Sen avulla kehität taitojasi yksilöllisten vaatteiden valmistajana, joka hallitsee myös asiakaslähtöisen ajattelun.

Mittatilausompelijaksi opiskellaan tekemällä

Mittatilausompelijan koulutus on käytännönläheistä opiskelua. Pääset käytännössä tutustumaan kaikkiin vaatteiden valmistuksen vaiheisiin. Uskomme, että käytäntö on paras opettaja.

Aikaisempaa alan koulutusta ja työkokemusta sinulta ei vaadita. Opit kaikki olennaiset taidot koulutuksessa. Mittatilausompelijan koulutukseen hakeutumiseen riittää, että sinulla on perusompelutaidot. Etua sinulle opiskelua ja ammattia ajatellen on oma harrastuneisuus ja kiinnostus omien käsityötaitojen kehittämiseen.

Mittatilausompelijan koulutuksen kesto

Mittatilausompelijan koulutus kestää 1½ vuotta. Koulutusta on kahtena päivänä viikossa. Lomaa koulutuksen aikana on talvi- ja syyslomaviikoilla, joululomaa 3 viikkoa sekä kesälomaa 7 viikkoa.

Koulutus sisältää lähiopiskelun lisäksi etäopiskelua. Se on sivutoimista, eikä näin ollen vaikuta saamiisi etuuksiin. Mittatilausompelijan koulutuksessa koulutusaikaa on viikossa on 24 oppituntia, joten se soveltuu mainiosti myös työssäkäyville.

Ammatillista osaamista ja vuorovaikutustaitoja

Mittatilausompelijan koulutus sisältää ammatillisen osaamisen lisäksi asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja. Niitä tarvitset työssäsi, toimitpa jatkossa sitten yrittäjänä tai yrityksen työntekijänä.

Mittatilausompelijana voit työskennellä erilaisissa vaatetusalan myyntitehtävissä, korjausompelijana, yksityisyrittäjänä tai alihankkijana. Tyypillisesti alalla toimivat valmistavat asiakkaan toiveiden mukaan laadukkaita tuotteita erilaisille kohderyhmille.

Yrittäjyysopinnot ohessa

Mittatilausompelijan koulutuksen aikana tai sen jälkeen voit suorittaa myös yrittäjyysopinnot. Yrittäjyysopinnoista on hyötyä erityisesti, mikäli aikeenasi on suuntautua yrittäjäksi. Haittaa niistä ei ole, vaikka tähtäisitkin toisen palvelukseen. Asiakaslähtöinen ajattelu on aina rahanarvoista osaamista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Mittatilausompelija, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 4 toteutusta

7 elokuuta, 2023

 • Lähiopetus
 • Tampere
 • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 2023-05-23T00:00:00.000

9 elokuuta, 2023

 • Lähiopetus
 • Turku
 • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 2023-05-28T00:00:00.000

10 tammikuuta, 2024

 • Lähiopetus
 • Tampere
 • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 2023-11-26T00:00:00.000

5 elokuuta, 2024

 • Lähiopetus
 • Turku
 • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 2023-05-26T00:00:00.000

Kohderyhmä

Koulutus sopii sinulle, jos sinua kiinnostaa vaatteiden valmistus ja kädentaidot sinulla on perusompelutaidot olet harrastanut käsitöitä ja kiinnostunut alasta haluat kehittää omia käsityötaitojasi.

Kustannukset

Koulutusmaksu on 200 €, joka sisältää opetuksen lisäksi perustarvikkeet.

Koulutus on saatavilla myös iltakoulutuksena, jonka hinta on 390 €.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Mittatilausompelija? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
Suomen Yrittäjäopisto
Nikolaintie 10
62200 Kauhava

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa, Teuvalla, Tampereella ja Turussa. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää...

Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu