Istuvat housut - toimiva yritys

Suomen Yrittäjäopisto, paikassa Tampere
Kesto
1 vuosi
Hinta
390 EUR
Seuraava toteutus
Kysy lisätietoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kesto
1 vuosi
Hinta
390 EUR
Seuraava toteutus
Kysy lisätietoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Istuvat housut - toimiva yritys

Istuvat housut - toimiva yritys

Toimitko tekstiili- ja muotialalla yrittäjänä? Tai oletko muissa tehtävissä toimiva vaatetusalan ammattilainen ja haaveilet yritystoiminnan aloittamisesta?

Nyt voit hakeutua syventämään ammatti- ja yrittäjyysosaamistasi juuri sinulle suunniteltuun koulutukseen!

Istuvat housut ovat haasteelliset valmistaa mittatilaustyönä asiakkaalle.

Istuvat housut – toimiva yritys -koulutus on käytännönläheinen paketti, jossa pääset perehtymään yksilöllisten housujen valmistuksen vaiheisiin käytännössä. Samalla hankit valmiudet pyörittää kannattavaa yritystoimintaa ja palvella asiakkaitasi entistä paremmin.

Koulutuksen avulla housujen valmistuksesta tulee uusi myyntivaltti palveluvalikoimaasi.

Koulutuksen sisältö

Istuvat housut – toimiva yritys -koulutuksessa syvennät osaamistasi ammatillisesti yksilöllisten housujen valmistuksessa ja hankit kaikki tarvittavat valmiudet kannattavan yritystoiminnan pyörittämiseen.

Opit hallitsemaan entistä paremmin mittatilausvaatteiden suunnitteluprosessit, valitsemaan käyttötarkoitukseen parhaiten sopivat materiaalit ja luomaan yksityiskohdilla omaleimaisen lopputuloksen. Kun tilatut housut sopivat asiakkaalle kuin valettu, tiedät onnistuneesi ja asiakas on tyytyväinen.

Opit myös myymään ja markkinoimaan tuotteitasi ja palveluitasi suunnitelmallisemmin ja johtamaan tehokkaammin omaa ajankäyttöäsi. Harjaannut tarkastelemaan valmistusta asiakkaan näkökulmasta ja palvelemaan heitä entistä paremmin.

Parasta laatua tarjoamalla saat asiakkaasi palaamaan luoksesi yhä uudestaan vaatetusasioissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Istuvat housut - toimiva yritys, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kysy lisätietoja

  • Lähiopetus
  • Tampere

Kohderyhmä

Istuvat housut – toimiva yritys -koulutus sopii erinomaisesti esimerkiksi Tekstiili- ja muotialan perus- tai ammattitutkinnon suorittaneelle jatko-opinnoiksi.

Se sopii myös vaatetusalalla toimivalle yrittäjälle, joka valmistaa yksilöllisiä tilaustöitä asiakkaille tai tekee vaatetuksen kaavoitus- tai muutostöitä ja haluaa parantaa yrityksensä kannattavuutta ja tuotevalikoimaa.

Vaatetusalan todelliseksi ammattilaiseksi aikovalle istuvien housujen valmistusprosessin hallinta ja liiketoiminnan periaatteiden tunteminen ovat ehdottoman tärkeitä oppeja.

Aikataulu

Koulutusmaksu on 390 €, joka sisältää opetuksen lisäksi perustarvikkeet.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Istuvat housut - toimiva yritys? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Suomen Yrittäjäopisto
Nikolaintie 10
62200 Kauhava

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa, Teuvalla, Tampereella ja Turussa. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää...

Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu