Pirjo Suhonen

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Pirjo Suhonen

Pirjo Suhonen

Brändin rakentaminen ja luovuus liiketoiminnassa

Pirjo Suhonen, KTM, on toiminut vuosikymmeniä erilaisissa rooleissa ja yrittäjänä luovien alojen yrityksissä. Pirjo on myös sosionomi ja kirjallisuusterapiaohjaaja.

Pirjon osaamisessa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla inhimillinen sosiaalialan työote ja kaupallinen ymmärrys. Pirjo on kehittänyt uudenlaisia työkaluja, joissa kirjallisuusterapeuttisilla menetelmillä tuetaan holistista hyvinvointia.

Pirjo vastasi yli 20 vuoden ajan suomalaisen designmerkki Ivana Helsingin markkinoinnista, myynnistä, tuotteistuksesta ja yhteistyökumppanuusprojekteista. Pirjolla on vankka kokemus kv. myynnistä erityisesti Japanissa ja Koreassa ja hän on toiminut kymmenien näytösten ja näyttelyiden tuottajana ympäri maailmaa. Pirjo Suhosella on syvällinen lisenssiliiketoiminnan osaaminen.

Viime vuosina Pirjo on tuottanut Yle: lle kaksi radio-ohjelmasarjaa: "Muoti Suomen omatunto" ja "Työnä oma elämä". Siltala kustantamo julkaisi syksyllä 2020 Pirjon kirjoittaman "Onnellisten lasten salaisuudet" tietokirjan. Vuonna 2022 julkaistussa "Vapaus valita" -kirjassa Pirjo käsittelee merkityksellisiä elämänvalintoja. "Vapaus valita" -kirja perustuu 22 naisen kertomuksiin omista elämänvalinnoistaan ja kuvaa sitä, minkälaisia käännekohtia nämä valinnat ovat heidän elämäänsä tuoneet.

Pirjo Suhonen on käytännönläheinen, idearikas osaaja, jolla oman yrittäjätaustan johdosta on käsitys, mitä puhutteleva markkinointi on. Pirjolla on uusien koulutuksiensa ja töidensä myötä tuoretta näkemystä sosiaalialasta ja holistisesta hyvinvoinnista.

Aiheet esimerkiksi:

  • Holistinen hyvinvointi kirjallisuusterapeuttisilla menetelmillä
  • Vapaus valita- matka itsetuntemukseen
  • Yrittäjän hyvinvointi
  • Yrityssosionomi- uudenlaista yritysvastuullisuutta
  • Vastuullinen markkinointi
  • Ideasta innovaatioon, tarinasta tuotteeksi

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Pirjo Suhonen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu