Rosa Nenonen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Rosa Nenonen

Rosa Nenonen

Positiivisen psykologian kouluttaja

Intohimoinen ja inhimillinen puhuja: Merkityksellinen työ, optimistinen asenne,

itsemyötätunto, psykologinen turvallisuus

Rosa Nenonen on tietokirjailija, puhuja ja positiiviseen psykologiaan pohjautuvan hyvän elämän akatemia Pilots Helsingin perustaja. Rosan esikoisteos //Merkityksellisen työn kaava – Toteuta itseäsi, muuta maailmaa// (Gummerus) julkaistiin elokuussa 2020.

Rosan oma merkityksellisyyden etsintä on johdattanut hänet Rovaniemeltä Milanon, Pariisin, New Yorkin ja San Franciscon kautta Helsinkiin. Rosan tausta on kilpaurheilussa (rytminen voimistelu) ja hän on tehnyt yli 20 vuoden kansainvälisen malliuran.

Opiskellessaan positiivista psykologiaa New Yorkissa Rosa ymmärsi, kuinka merkittävä vaikutus ajattelullamme on elämänlaatuun ja tulevaisuuden saavutuksiimme. Kun oma mielemme ei rajoita meitä, mahdollisuutemme ovat rajattomat.

Puhuessaan Rosa yhdistää ainutlaatuisella tavalla modernin tutkitun tiedon omiin oivalluksiinsa hyvästä elämästä. Rosa haluaakin auttaa ihmisiä avaamaan ja kehittämään ajatteluaan, rikkomaan itselleen asettamia rajoja ja kurkottamaan parhaimpaansa. Meillä kaikilla on paljon enemmän annettavaa kuin uskommekaan, hän sanoo. Puheenvuorojen lisäksi Rosa tekee myös juontoja ja moderointeja.

**Rosa syttyy puhuessaan seuraavista teemoista:**

• Merkityksellinen työ

• Itsemyötätunto ja usko omaan itseen

• Optimistinen asenne

• Onnellisuus johtaa menestykseen

• Psykologinen turvallisuus ja autenttisuus

**Yksi Rosan suosituimmista teemoista on Merkityksellinen työn kaava:**

Omaa työtään voi ja kannattaa tuunata itselleen mieluisaksi, omia vahvuuksia ja arvoja vastaavaksi. Se ei tee ainoastaan työpäivistä sulavampia, vaan positiivinen vaikutus ylettyy koko elämään. Työnantajalle tämä näkyy sitoutuneena ja motivoituneena työntekijänä, joka pääsee myös parempiin tuloksiin. Merkityksellisen työn kaava pitää sisällään kuusi selkeää askelta, jotka johdattavat kuulijan kohti merkityksellisempää työtä ja onnellisempaa elämää. Nämä ovat oma tarina, autenttisuus, toteuta itseäsi, muuta maailmaa, oikea asenne ja rohkeus.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Rosa Nenonen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.