Järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutus

OSAO Edu Oy
Yhteenveto
16 tuntia
122,58 EUR + alv 24% (yht. 152 EUR)
Ajankohta ei vahvistettu
   
Lähiopetus
Liminka
Koulutus
Järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutus | OSAO

Järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutus

Yksityisistä turvallisuuspalveluista säädetyn lain mukaan poliisilaitos voi vaatia, että osalla tapahtumassa tai toimialueella toimivilla järjestyksenvalvojilla on hyväksytysti suoritettu järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutus. OSAOssa tämän koulutuksen toteuttaa OSAO Edu Oy.

Koulutuksen sisältö

Järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutuksessa käydään läpi laajasti voimankäyttöä sekä tilanteita, joissa voimakeinoja voidaan tarvita. Koulutuksessa perehdytään fyysisiin voimakeinoihin sekä voimankäyttövälineiden käyttämiseen. Koulutus sisältää teoriaa sekä paljon käytännön harjoituksia. Järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutukseen ei ole olemassa korvaavia koulutuksia.

Koulutuksen toteutus

Koulutus laajuus on 16 tuntia. Tiedustele yksittäisiä paikkoja tai pyydä tarjousta ryhmälle.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Järjestyksenvalvojan ja vartijan tehtävissä toimivat. Kurssille osallistuminen edellyttää fyysisen voimankäytön perusteiden (6 h) sekä kaasusumutinkoulutuksen (5 h) hyväksyttyä suoritusta.

Aikataulu

Koulutus laajuus on 16 tuntia.

Kustannukset

152 € (sis. alv 24%)

Laskutettavilta asiakkailta peritään lisäksi laskutuslisä 6 € (sis. alv 24%).

Kysy yksittäisiä paikkoja tai pyydä tarjousta ryhmälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO Edu Oy

Täydennyskoulutuksen moniosaaja

OSAO Edu Oy tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita täydennyskoulutuspalveluja henkilö- ja yritysasiakkaille sekä julkisen sektorin toimijoille.  Palvelutarjonnasta löytyy nopeasti laadukas ratkaisu kaikkiin yrityksesi, organisaatiosi tai sinun itsesi tarvitsemiin koulutustarpeisiin. OSAO Edu Oy on luotettava yhteistyökumppani niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Saat lisätietoa...


Lue lisää kouluttajasta OSAO Edu Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO Edu Oy

Kotkantie 2
90250 Oulu


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutus täytä seuraavat tiedot: