⏲️ MBA-stipendin hakuaika päättyy 14.6. – vielä ehdit hakea! »

Koulutus
Ei arviointeja

Kesäyliopiston LAB-ammattikorkeakoulun Sote-polkuopinnot 55 op 2023-2024

Kesto
Syyslukukausi 2023 - syyslukukausi 2024
Hinta
1 750 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
31 elokuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Hybriditoteutus
Kesto
Syyslukukausi 2023 - syyslukukausi 2024
Hinta
1 750 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
31 elokuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Hybriditoteutus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Kesäyliopiston LAB-ammattikorkeakoulun Sote-polkuopinnot 55 op 2023-2024

Haluatko työskennellä tulevaisuudessa fysioterapeuttina, sairaanhoitajana tai sosionomin tehtävissä? Olipa tavoitteesi mikä tahansa näistä kolmesta tutkinnosta nämä polkuopinnot soveltuvat Sinulle. Voit hakea polkuopintoihin myös, jos oma alasi sosiaali- ja terveysalan kentällä ei ole vielä kirkastunut. Voit polkuopintojen myötä löytää oman tulevan ammattisi sosiaali- ja terveysalalla. Opinnot soveltuvat kaikille aikaisemmasta koulutustaustasta riippumatta ja niitä on mahdollista suorittaa myös työn ohessa, sillä opetus on pääasiallisesti iltaisin ja viikonloppuisin.

Päijät-Hämeen kesäyliopisto ja Etelä-Karjalan kesäyliopisto järjestävät LAB-ammattikorkeakoulun Sote-polkuopinnot alkaen syksyllä 2023. Opintojen laajuus on 55 opintopistettä ja ne suoritetaan syyskuu 2023 – marraskuu 2024 välisenä aikana. Opetus toteutetaan osin verkon välityksellä ja osittain lähiopetuksena pääsääntöisesti arki-iltaisin ja viikonloppuisin. Polkuopinnot suorittaneilla on mahdollisuus hakea opintojen jälkeen LAB-ammattikorkeakoulun tutkinto-opiskelijaksi fysioterapian, sairaanhoidon tai sosiaalialan tutkinto-ohjelmaan Lahteen tai Lappeenrantaan.

Kesäyliopistojen yhteistyössä järjestämiin opintoihin otetaan yhteensä korkeintaan 40 opiskelijaa. LAB-ammattikorkeakoulun opiskelupaikan saa marraskuun 2024 erillishaussa 30 kesäyliopistoryhmässä opiskellutta opiskelijaa. Valinta tehdään opintomenestyksen perusteella. Opiskelupaikkoja on kiintiöity viisi jokaiseen tutkintoon (Fysioterapia, Sairaanhoitaja ja Sosionomi) molemmilla paikkakunnilla (Lappeenrannassa ja Lahdessa).

Opinnot ovat väylä sosiaali- ja terveysalan monipuolisiin tehtäviin. Opinnoissa omaksut keskeiset sosiaali- ja terveysalan ammatilliset lähtökohdat sekä kieli- ja viestintätaidot. Saat peruskäsityksen sosiaali- ja terveysalan eri tutkintojen työkentästä ja mahdollisuuksista. Opit tutkimus- ja kehittämistyön menetelmiä sekä johtajuuden ja yrittäjyyden erityispiirteitä sosiaali- ja terveysalalla.

Tavoite

Sote-polkuopinnot ovat väylä sosiaali- ja terveysalan opintoihin ja niiden myötä voi hakeutua kolmen eri alan opintoihin. Polku-opintokokonaisuus muodostuu sosiaali- ja terveysalan yhteisistä opinnoista sekä tutkinto-ohjelmien opinnoista, jotka hyväksi luetaan osaksi opiskelijan opintosuunnitelmaa LAB-ammattikorkeakoulun tutkinto-opiskelijana.


Sisältö

Polkuopintoihin sisältyvät opintojaksot ovat:

Syksy 2023:
– LAB-avain ja ammatillinen kasvu 2 op, 1.9.2023 alkaen
– Asiantuntijan viestintätaidot 4 op
– Ihmisen kasvu ja kehitys 5 op
– Sosiaali- ja terveysalan ammatilliset lähtökohdat 5 op

Kevät 2024:
– English for Work 4 op
– Anatomian ja fysiologian perusteet 5 op
– Lääkehoito 5 op
– Eri ikäinen ihminen 5 op

Kesä 2024:
– Johtamis- ja yrittäjyysosaaminen sosiaali- ja terveysalalla 5 op

Syksy 2024:
– Sosiaalinen osallisuus 5 op
– Tuki- ja liikuntaelimistön rakenne, toiminta ja palpaatio 5 op
– Tutkimus, kehittäminen ja innovaatiot sosiaali- ja terveysalalla 5 op

Jaksojen järjestys saattaa muuttua. Aikataulut tarkentuvat.

Lisäksi järjestetään 2 opiskelutaitoiltaa, joissa harjoitellaan mm. esseen kirjoittamista, tenttiin lukua ja opiskelutaitoja. Opiskelutaitoillat ovat ma 4.9. ja ma 18.9. klo 17-19.15 Zoomissa.


Suoritustapa

Kontaktiopetusta, verkkotyöskentelyä, itsenäistä opiskelua. Opiskelun tueksi järjestetään tuutorointia.

Opinnot järjestetään verkkopainotteisesti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kesäyliopiston LAB-ammattikorkeakoulun Sote-polkuopinnot 55 op 2023-2024, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

31 elokuuta, 2023

  • Hybriditoteutus
  • Lahti

Kohderyhmä

Sosinomin, fysioterapeutin tai sairaanhoitajan tutkintoa tavoittelevat henkilöt. Opinnot soveltuvat kaikille aikaisemmasta koulutustaustasta riippumatta ja niitä on mahdollista suorittaa myös työn ohessa, sillä opetus on pääasiallisesti iltaisin ja viikonloppuisin.

Tutkinto / todistus

Suoritetuilla opinnoilla voi hakea tutkinto-opiskelijaksi LAB-ammattikorkeakoulun erillishaussa, joka on avoinna kaksi kertaa vuodessa. Marraskuun 2024 hakuun on kiintiöity kesäyliopiston polkuopinnot suorittaneille 30 opiskelupaikkaa.

Jos harkitset ilmoittautumista sosiaali- ja terveysalan polkuopintoihin, huomioithan, että opiskelu ja ammatissa toimiminen sosiaali- ja terveysalalla edellyttävät riittävää fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista toimintakykyä.

Aikataulu

31.08.2023 – 30.11.2024

Polkuopinnot alkavat 31.8.2023 klo 17-19 yhteisellä aloitustilaisuudella Zoomissa. Osallistumislinkki lähetetään myöhemmin.

Polkuopintoihin sisältyvät opintojaksot on lueteltu kohdassa ”sisältö”. Aikataulut päivittyvät.

Kaikille avoin ja maksuton infotilaisuus järjestetään tiistaina 9.5.2023 klo 17-18 verkossa. Tilaisuudessa kerrotaan Sote-polkuopintojen sisällöstä ja opiskelusta sekä siitä mihin tutkintoon voit hakea opintojen suorittamisen jälkeen. Ilmoittautumiset: avoin(at)phkesa.fi.

Koulutuspaikka

Verkkopainotteinen opetus verkko-oppimisalustoja hyödyntäen. Lähiopetus Lahdessa osoitteessa Mukkulankatu 19, Lahti.

Päijät-Hämeen kesäyliopisto Facebookissa

Kustannukset

1750 euroa (sis. 55 op)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kesäyliopiston LAB-ammattikorkeakoulun Sote-polkuopinnot 55 op 2023-2024? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
Päijät-Hämeen kesäyliopisto
Niemenkatu 73
15140 Lahti

Kesäyliopisto sinua varten – ympäri vuoden

Päijät-Hämeen kesäyliopisto järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta eri alojen ammattilaisille, opiskelijoille ja harrastajille. Kesäyliopisto tarjoaa avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikursseja, lukiolaiskursseja sekä muuta yleissivistävää ja ajankohtaista koulutusta. Tilauskoulutusta toteutetaan räätälöitynä työyhteisöjen koulutustarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Päijät-Hämeen kesäyliopisto tarjoaa ammatillista täydennyskoulutusta...

Lue lisää kouluttajasta Päijät-Hämeen kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu