Kesäyliopisto sinua varten – ympäri vuoden

Päijät-Hämeen kesäyliopisto järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta eri alojen ammattilaisille, opiskelijoille ja harrastajille. Kesäyliopisto tarjoaa avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, lukiolaiskursseja sekä muuta yleissivistävää ja ajankohtaista koulutusta. Tilauskoulutusta toteutetaan räätälöitynä työyhteisöjen koulutustarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Päijät-Hämeen kesäyliopisto tarjoaa ammatillista täydennyskoulutusta asiantuntevasti ja joustavasti palvellen toiminta-alueen aikuisväestön koulutustarpeita. Koulutuksissa voi päivittää tietojaan, kehittää ammattitaitoaan tai pätevöityä tulevia haasteita varten. Kesäyliopisto järjestää koulutusta mm. elinkeinoelämän, opetus- ja kasvatusalan, sosiaali- ja terveysalan sekä julkishallinnon henkilöstölle.

Päijät-Hämeen kesäyliopisto järjestää kaikille avointa korkeakouluopetusta yliopistojen ja korkeakoulujen tutkintovaatimusten mukaisesti. Kesäyliopistossa voi opiskella yksittäisiä opintojaksoja tai laajempia opintokokonaisuuksia useissa eri oppiaineissa.

Monipuolista koulutusta kaikille kiinnostuneille

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on laajentanut ja monipuolistanut jo vuodesta 1962 lähtien alueen koulutustarjontaa. Opiskelu kesäyliopistossa on avointa kaikille opinhaluisille iästä, pohjakoulutuksesta tai opintojen tavoitteesta riippumatta. Vuosittain kesäyliopistossa opiskelee noin 2600 opiskelijaa yli 200 eri kurssilla tai koulutuskokonaisuudessa. Oppilaitoksen ylläpitäjänä toimii alueen kuntien muodostama Päijät-Hämeen kesäyliopistoyhdistys ry. Koulutukset toteutetaan yhteistyössä osaavan asiantuntijaverkoston sekä useiden eri oppilaitosten ja muiden koulutusorganisaatioiden kanssa.

Hyvinvointiala
Liikunta-ala Kesto Hinta Paikka Alkaa
Kokonaisvaltainen lapsijoogan ohjaajan koulutus 980 EUR + alv 0 % Lahti 16.1.2020
Stressinhallinta
TRE®-stressinpurkuliikkeet – syväjännityksistä vapaaksi 135 EUR + alv 0 % Lahti 8.5.2019
Johtaminen
Muutosjohtaminen
Inhimillinen johtaminen muutostilanteissa 165 EUR + alv 0 % Lahti 11.9.2019
Kasvatus / Ohjaus
Opetus / Pedagogiikka
Kasvun eväät 1 – haastavasti käyttäytyvän lapsen kohtaaminen ja ohjaaminen ratkaisukeskeisellä työotteella 175 EUR + alv 0 % Lahti 10.9.2019
Lasten tunnetaito-ohjaaja MM® -koulutus 3 290 EUR + alv 0 % Lahti 22.8.2019
Positive Psychology Practitioner -koulutus (20 op) 2 860 EUR + alv 0 % Lahti 28.8.2019
Sherborne-liikunnan peruskurssi – oppimisvalmiuksien, motoristen taitojen sekä sosiaalisen kompetenssin kehittymisen tukena 200 EUR + alv 0 % Lahti 2.5.2019
Varga-Neményi -menetelmä 1. luokan matematiikan opetuksessa 420 EUR + alv 0 % Lahti 4.10.2019
Markkinointi / Viestintä
Viestintä / Tiedotus
Kirjoittajan kesäkurssi: Kirjallinen henkilökuva ja elämäkerta 95 EUR + alv 0 % Lahti 4.6.2019
Sosiaali- ja terveysala
Potilaan oikeudet sekä henkilökunnan oikeudet ja velvollisuudet 195 EUR + alv 0 % Lahti 12.9.2019
Psykiatria / Mielenterveystyö
Kriisityön koulutusohjelma "Stepped model of care" (20 op) 2 550 EUR + alv 0 % Lahti 16.9.2019
Psykoterapia
Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja 30 op 2 750 EUR + alv 0 % Lahti 17.3.2020
Taideterapia
Luovuus työvälineeksi taideterapeuttisin menetelmin 385 EUR + alv 0 % Lahti 11.10.2019
Luovuusmatka taideterapeuttisin menetelmin 175 EUR + alv 0 % Lahti 6.6.2019
Ympäristö / Luonto
Eläintenhoito / Eläimet
Tyytyväinen eläin, onnellinen omistaja – Koulutuskokonaisuus eläinten kanssa työskenteleville (10 op) 790 EUR + alv 0 % Lahti 25.9.2019

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Päijät-Hämeen kesäyliopisto? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Niemenkatu 73
15140 Lahti

www.paijathameenkesayliopisto.fi

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.