koulutus.fi kesäyliopisto

Kesäyliopisto sinua varten – ympäri vuoden

Päijät-Hämeen kesäyliopisto järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta eri alojen ammattilaisille, opiskelijoille ja harrastajille. Kesäyliopisto tarjoaa avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, lukiolaiskursseja sekä muuta yleissivistävää ja ajankohtaista koulutusta. Tilauskoulutusta toteutetaan räätälöitynä työyhteisöjen koulutustarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Päijät-Hämeen kesäyliopisto tarjoaa ammatillista täydennyskoulutusta asiantuntevasti ja joustavasti palvellen toiminta-alueen aikuisväestön koulutustarpeita. Koulutuksissa voi päivittää tietojaan, kehittää ammattitaitoaan tai pätevöityä tulevia haasteita varten. Kesäyliopisto järjestää koulutusta mm. elinkeinoelämän, opetus- ja kasvatusalan, sosiaali- ja terveysalan sekä julkishallinnon henkilöstölle.

Päijät-Hämeen kesäyliopisto järjestää kaikille avointa korkeakouluopetusta yliopistojen ja korkeakoulujen tutkintovaatimusten mukaisesti. Kesäyliopistossa voi opiskella yksittäisiä opintojaksoja tai laajempia opintokokonaisuuksia useissa eri oppiaineissa.

Monipuolista koulutusta kaikille kiinnostuneille

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on laajentanut ja monipuolistanut jo vuodesta 1962 lähtien alueen koulutustarjontaa. Opiskelu kesäyliopistossa on avointa kaikille opinhaluisille iästä, pohjakoulutuksesta tai opintojen tavoitteesta riippumatta. Vuosittain kesäyliopistossa opiskelee noin 2600 opiskelijaa yli 200 eri kurssilla tai koulutuskokonaisuudessa. Oppilaitoksen ylläpitäjänä toimii alueen kuntien muodostama Päijät-Hämeen kesäyliopistoyhdistys ry. Koulutukset toteutetaan yhteistyössä osaavan asiantuntijaverkoston sekä useiden eri oppilaitosten ja muiden koulutusorganisaatioiden kanssa.

Haluatko saada lisätietoa Päijät-Hämeen kesäyliopiston koulutuksista?

Löydät lisätietoa koulutuksista alta löytyvästä koulutuslistauksesta. Voit myös kysyä lisätietoa suoraan Päijät-Hämeen kesäyliopiston täyttämällä alta löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Henkilöstöhallinto / HR
Työhyvinvointi Kesto Hinta Paikka Alkaa
Palautumisohjaajakoulutus (10 op) Alkaen 1 350 EUR + alv 0 % Lahti 30.10.2020
Hyvinvointiala
Luontojooga ohjaajakoulutus 2020 Alkaen 2 340 EUR + alv 0 % Lahti 14.3.2020
Stressinhallinta
TRE®-stressinpurkuliikkeet – syväjännityksistä vapaaksi Alkaen 135 EUR + alv 0 % Lahti 1.4.2020
Kasvatus / Ohjaus
Opetus / Pedagogiikka
Opetushallinnon tutkintoon valmentava koulutus + tutkinto Alkaen 350 EUR + alv 0 % Lahti 13.3.2020
Kielet
Englannin kielen verkkokurssit Verkossa/etänä
Liiketoiminta
Palvelumuotoilu
Palvelumuotoilun perusopinnot 25 op Alkaen 650 EUR + alv 0 % Lahti
Markkinointi / Viestintä
Digitaalinen markkinointi
Tiedon visualisointi – tehosta viestiä infografiikan keinoin Alkaen 220 EUR + alv 0 % Lahti 3.3.2020
Sosiaali- ja terveysala
Seksuaaliterapeuttikoulutus 30 op Alkaen 3 390 EUR + alv 0 % Lahti 23.1.2020
Sertifioitu ratkaisukeskeisen lyhytterapian koulutusohjelma (Advanced Solution-Focused Practitioner) Alkaen 2 950 EUR + alv 24 % Lahti 26.5.2020
Lastensuojelu / Perhetyö
Perheasioiden sovittelijan perusopinnot Alkaen 980 EUR + alv 0 % Lahti 20.2.2020
Psykoterapia
Psykofyysisen psykoterapian perusteet 30 op Alkaen 1 900 EUR + alv 0 % Lahti 6.8.2020
Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja 30 op Alkaen 2 750 EUR + alv 0 % Lahti 17.3.2020
Taideterapia
Ratkaisukeskeisen taideterapian menetelmäkoulutus - Solution Focused Art® (20 op) Alkaen 2 490 EUR + alv 0 % Lahti 4.3.2020

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Päijät-Hämeen kesäyliopisto? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Niemenkatu 73
15140 Lahti

www.paijathameenkesayliopisto.fi

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.