koulutus.fi kesäyliopisto

Kesäyliopisto sinua varten – ympäri vuoden

Päijät-Hämeen kesäyliopisto järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta eri alojen ammattilaisille, opiskelijoille ja harrastajille. Kesäyliopisto tarjoaa avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, lukiolaiskursseja sekä muuta yleissivistävää ja ajankohtaista koulutusta. Tilauskoulutusta toteutetaan räätälöitynä työyhteisöjen koulutustarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Päijät-Hämeen kesäyliopisto tarjoaa ammatillista täydennyskoulutusta asiantuntevasti ja joustavasti palvellen toiminta-alueen aikuisväestön koulutustarpeita. Koulutuksissa voi päivittää tietojaan, kehittää ammattitaitoaan tai pätevöityä tulevia haasteita varten. Kesäyliopisto järjestää koulutusta mm. elinkeinoelämän, opetus- ja kasvatusalan, sosiaali- ja terveysalan sekä julkishallinnon henkilöstölle.

Päijät-Hämeen kesäyliopisto järjestää kaikille avointa korkeakouluopetusta yliopistojen ja korkeakoulujen tutkintovaatimusten mukaisesti. Kesäyliopistossa voi opiskella yksittäisiä opintojaksoja tai laajempia opintokokonaisuuksia useissa eri oppiaineissa.

Monipuolista koulutusta kaikille kiinnostuneille

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on laajentanut ja monipuolistanut jo vuodesta 1962 lähtien alueen koulutustarjontaa. Opiskelu kesäyliopistossa on avointa kaikille opinhaluisille iästä, pohjakoulutuksesta tai opintojen tavoitteesta riippumatta. Vuosittain kesäyliopistossa opiskelee noin 2600 opiskelijaa yli 200 eri kurssilla tai koulutuskokonaisuudessa. Oppilaitoksen ylläpitäjänä toimii alueen kuntien muodostama Päijät-Hämeen kesäyliopistoyhdistys ry. Koulutukset toteutetaan yhteistyössä osaavan asiantuntijaverkoston sekä useiden eri oppilaitosten ja muiden koulutusorganisaatioiden kanssa.

Haluatko saada lisätietoa Päijät-Hämeen kesäyliopiston koulutuksista?

Löydät lisätietoa koulutuksista alta löytyvästä koulutuslistauksesta. Voit myös kysyä lisätietoa suoraan Päijät-Hämeen kesäyliopiston täyttämällä alta löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Hyvinvointiala
Liikunta-ala Kesto Hinta Paikka Alkaa
Kokonaisvaltainen lapsijoogan ohjaajan koulutus 980 EUR + alv 0 % Lahti 16.1.2020
Stressinhallinta
Resilienssin vahvistamisen valmentajakoulutus auttamistyössä toimiville 1 370 EUR + alv 0 % Lahti 15.1.2020
IT / Tietoliikenne
ICT - Ammattilaiset
Hakukoneoptimoinnin jatkokoulutus 160 EUR + alv 0 % Lahti 12.11.2019
Kasvatus / Ohjaus
Turvaa, hoivaa ja hyvinvointia – mistä kiintymyssuhdeteoriassa oikein on kyse? 185 EUR + alv 0 % Lahti 14.11.2019
Opetus / Pedagogiikka
Lasten tunnetaito-ohjaaja MM® -koulutus 3 290 EUR + alv 0 % Lahti 12.12.2019
MAPA® Perusteet – Haasteellisen käyttäytymisen ennaltaehkäisy- ja hallintamenetelmä pienten lasten kanssa työskenteleville 2 päivää 250 EUR + alv 0 % Lahti 18.11.2019
Opetushallinnon tutkintoon valmentava koulutus + tutkinto 350 EUR + alv 24 % Lahti 13.3.2020
Liiketoiminta
Kesäyliopiston LUT Kauppakorkeakoulun väyläopinnot 60 op 1 600 EUR + alv 0 % Lahti
Palvelumuotoilu
Palvelumuotoilun perusopinnot 25 op Lahti syyskuussa 2019
Sosiaali- ja terveysala
Vertti-toiminnan ryhmänohjaajakoulutus 570 EUR + alv 0 % Lahti 18.11.2019
Psykiatria / Mielenterveystyö
Traumaattinen kriisi – Toipumista tukeva kriisiauttaminen 1 päivä 185 EUR + alv 0 % Lahti
Psykoterapia
Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja 30 op 2 750 EUR + alv 0 % Lahti 17.3.2020
Taideterapia
Ratkaisukeskeisen taideterapian menetelmäkoulutus - Solution Focused Art® (20 op) 2 490 EUR + alv 0 % Lahti 4.3.2020
Talous / Rahoitus
Rahoitus / Sijoittaminen
Vastuullinen sijoittaminen 140 EUR + alv 0 % Lahti 23.11.2019
Teollisuus
Kemian ala
Kemian perusopinnot 25 op 650 EUR + alv 0 % Lahti syyskuu 2019

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Päijät-Hämeen kesäyliopisto? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Niemenkatu 73
15140 Lahti

www.paijathameenkesayliopisto.fi

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.