CMSE® - Certified Machinery Safety Expert

Pilz Skandinavien
Yhteenveto
4 päivää
2 218 EUR + alv 24%
18.9.2023
Haku päättyy: 4.9.2023
suomi
   
Lähiopetus
Vantaa
Koulutus

CMSE® - Certified Machinery Safety Expert

Pilzin ja TÜV NORDin yhteistyö takaa CMSE® - Certified Machinery Safety Expert -pätevyyden yhtenäisen laadun. Nelipäiväisen asiantuntijafoorumin aikana käsitellään kaikki alueet riskianalyyseistä turvallisuuskonseptien luontiin ja aina koneiden ja laitosten oikeaan käyttöönottoon. Kouluttajilla on laaja kokemus koneturvallisuuden alalta. He välittävät tarvittavan tietämyksen projektiesimerkkien avulla, jotta saisit teoriatietojen lisäksi myös käytännön ymmärrystä.

Edellytykset

CMSE-seminaarin osallistujia valittaessa etusijalle asetetaan ammattikokemus ja aihealueen tuntemus. Oletko epävarma ovatko pätevyytesi vaaditulla tasolla? Ota yhteyttä. Annamme yksilöllistä neuvontaa ja esittelemme vaihtoehtoja, joilla saavutat vaaditun pätevyyden.

Kohderyhmä

  • Mekaaniset suunnittelijat
  • Ohjausteknikot
  • Järjestelmäoperaattorit
  • Ohjausten ja koneiden valmistajat
  • Koneiden ja laitosten omistajat
  • Mestarit, teknikot, insinöörit

Tutkinto / todistus

Seminaari päättyy monivalintakokeeseen. Kokeen läpäistyään osallistujat saavat kansainvälisesti tunnustetun TÜV NORD -sertifikaatin ”CMSE - Certified Machinery Safety Expert“, joka on voimassa neljä vuotta. Yksipäiväinen uudelleensertifiointi pidentää voimassaoloa toiset neljä vuotta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta CMSE® - Certified Machinery Safety Expert? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Pilz Skandinavien

Pilz tarjoaa kattavan valikoiman koneturvallisuuteen ja automaatioon liittyviä kursseja. Kaikkien laitosten ja koneiden parissa työskentelevien on tärkeää tietää uusimmat koneturvallisuutta koskevat tiedot. Kaikki koneturvallisuutta koskevat kurssit ja seminaarit ovat tuoteneutraaleja. Hyödynnä tietämystämme ja kokoa yksilöllinen koulutusohjelma sinulle ja työntekijöillesi. Pätevyyskonseptimme...


Lue lisää kouluttajasta Pilz Skandinavien ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Pilz Skandinavien

Elannontie 5
01510 Vantaa

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta CMSE® - Certified Machinery Safety Expert täytä seuraavat tiedot: