Johtamisen valmennus, yritysneuvonta

Pointsi, paikassa Helsinki (+1 sijaintia)
Kesto
4 päivää
Kesto
4 päivää
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Johtamisen valmennus, yritysneuvonta

Tämä koulutus tarjoaa kattavan ymmärryksen johtamisen eri näkökulmista ja kehittää taitoja, jotka ovat välttämättömiä menestyksekkäässä johtamisessa ja yritysneuvonnassa. Koulutus sisältää teoreettisia oppeja sekä käytännön harjoituksia ja case-esimerkkejä, joiden avulla osallistujat voivat soveltaa oppimaansa käytäntöön. Sisältö räätälöidään toimintaanne sopivaksi. KYSY LISÄÄ!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Johtamisen valmennus, yritysneuvonta, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Aikataulu

Kesto: 4 x 7.5h

8.4-11.4.2024 ma-to

Kustannukset

1.490 €/hlö, alv0

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Johtamisen valmennus, yritysneuvonta? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Pointsi
Konepajankuja 1
00510 Helsinki

Pointsi – osuvaa koulutusta

Meiltä löydät oman osaamisen ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi kattavan paketin erilaisia koulutuksia! Asiantuntijamme kouluttavat niin työturvallisuuden, tekoälyn, kuin erilaisten auditointi ja laatutyökalujen käyttöön aina palo- ja kiinteistöturvallisuuteen. Eikä tässä vielä kaikki, kurkkaa mitä meillä olisi tarjota just teidän tarpeisiin! Valitse omasi,...

Lue lisää kouluttajasta Pointsi ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu