🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Kognitiivis-ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen (Nepsy) valmentajakoulutus (30 op)

ProWork Valmennus Oy, paikassa Turku
Kesto
10 kuukautta
Hinta
2 450 EUR + alv 24 % (yht. 3 038 EUR)
Seuraava toteutus
13 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Hybriditoteutus
Kesto
10 kuukautta
Hinta
2 450 EUR + alv 24 % (yht. 3 038 EUR)
Seuraava toteutus
13 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Hybriditoteutus
alkaen 2 450 EUR + alv 24 % / osallistuja

Kognitiivis-ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen (Nepsy) valmentajakoulutus (30 op)

Koulutuskokonaisuus vastaa laajuudeltaan 30 opintopistettä. Koulutuskokonaisuus antaa sinulle valmiudet tunnistaa ja kohdata neuropsykiatrisia haasteita (kuten ADHD, Asperger, Tourette, autismi), laatia kuhunkin tilanteeseen sopivat valmennukset sekä hyödyntää työskentelyssä kognitiivis-ratkaisukeskeisiä menetelmiä. Nämä ovat yleisimmin käytetyt terapiamenetelmät, ja koulutus yhdistää nämä kaksi ainutlaatuisella tavalla. Koulutuksen käytyäsi sinulla on laajat ja erinomaiset valmiudet työskennellä neuropsykiatrisena valmentajana ja auttaa asiakasta hyödyntäen molempia terapiamenetelmiä sekä niiden yhdistelmää.

Koulutus sisältää runsaasti käytännön harjoittelua, joiden avulla opit käyttämään taitoja myös asiakastyössä. Harjoituksia ohjaavat ratkaisukeskeiset ja kognitiiviset psykoterapeutit. Koulutus antaa siten hyvät lähtökohdat käytännön työhön. Koulutuksessa saat tietoa myös asiakastyössä mahdollisesti ilmeneviin juridisiin seikkoihin.

Koulutus kestää noin vuoden ja sen voi suorittaa oman työn ohella. Koulutuksen käytyään opiskelija voi käyttää neuropsykiatrinen valmentaja tai nepsy-valmentaja -nimikettä, joka ei ole terveydenhuollon suojattu ammattinimike.

Nepsyvalmentajakoulutuksen tavoitteet

Koulutuksen jälkeen opiskelija

 • ymmärtää neuropsykiatrisia oireyhtymiä ja niiden aiheuttamia haasteita
 • osaa hyödyntää ja soveltaa oppimiaan keinoja käytännön työssä sekä tukea, ohjata ja valmentaa nepsy-erityispiirteitä omaavia lapsia, nuoria ja aikuisia
 • osaa luoda luottamuksellisen suhteen valmennettavaan, sekä laatia motivoivat, asiakaslähtöiset tavoitteet
 • osaa löytää ja hyödyntää asiakkaan vahvuuksia ja auttaa asiakasta itsekin huomaamaan ne sekä tukea hänen itsetuntoaan
 • osaa edistää asiakkaan omaa toimijuutta ja hänen sosiaalisen verkoston hyödyntämistä
 • osaa luoda toiveikkuutta toimimalla tulevaisuus- ja voimavarakeskeisellä tavalla.

Koulutus antaa opiskelijalle valmiudet

 • asettaa tavoitteet nepsy-valmennukselle
 • ohjata asiakkaan työskentelyä tavoitteita kohti
 • arvioida valmennuksen tuloksellisuutta systemaattisesti yhdessä asiakkaan kanssa
 • toimia neuropsykiatrisen valmentajan työssä tavoitteellisesti, oikea-aikaisesti ja asiakaslähtöisesti.

Neuropsykiatrisen valmentajan tehtävänä on toimia valmentajana henkilöille tai perheille, joilla/joissa on toiminnanohjauksen taitojen vaikeuksia ja/tai neuropsykiatrinen oireyhtymä, joka haittaa arjessa selviytymistä.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

13 syyskuuta, 2024

 • Hybriditoteutus
 • Turku

Kohderyhmä

Opinnot on tarkoitettu mm. terveys-, sosiaalihuolto-, kasvatus- tai opetusalalla työskenteleville henkilöille, jotka haluavat hyödyntää neuropsykiatrisia menetelmiä työssään tai toimia neuropsykiatrisena valmentajana sekä henkilöille, jotka kohtaavat työssään neuropsykiatrisia erityispiirteitä. Koulutukseen voidaan hyväksyä myös muita kuin em. pohjakoulutuksen omaavia henkilöitä. Koulutus sopii erinomaisesti myös nepsy-piirteitä omaavan läheisille.

Aikataulu

Koulutus alkaa syksyllä 2024. Alustavat koulutuspäivät ovat:

 • Pe 13.9.
 • Pe 11.10.
 • Pe 15.11.
 • Pe 13.12.
 • Pe 10.1.
 • Pe 7.2.
 • Pe 14.3.
 • Pe 11.4.
 • Pe 9.5.
 • Pe 6.6.

Koulutuspäivät alkavat klo 12 ja päättyvät kello 17.30.

Koulutuspaikka

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, sisältäen kontaktiopetuspäiviä (läsnäopetuksena), ohjattua pienryhmätoimintaa sekä itsenäistä työskentelyä ja käytännön harjoituksia. Mahdollisuuksien mukaan huomioidaan osallistujien omia toiveita ja tavoitteita.

Lähiopetusta on pääsääntöisesti yksi (1) päivä kuukaudessa. Aikatauluissa huomioidaan myös kauempaa tulevat opiskelijat. Lähiopetuspäivinä harjoitellaan kognitiiviisia ja ratkaisukeskeisiä työskentelymenetelmiä käytännössä, ja näissä päivissä edellytetään läsnäoloa. Mahdolliset poissaolot on korvattava erikseen sovittavalla tavalla.

Koulutukset pidetään ProWork Valmennus Oy:n tiloissa Turun keskustassa osoitteessa Linnankatu 26. Tilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä. 

Kouluttaja

Kouluttajina toimivat mm. kognitiiviset ja ratkaisukeskeiset psykoterapeutit, psykiatrian erikoislääkäri, kokemusasiantuntijat sekä lakimies.

Kustannukset

2450 € + alv (tällä hetkellä 24 %), laskutus neljässä erässä. Osallistuja vastaa itse materiaali-, matka- ja majoituskuluista.

Opiskelupaikan peruminen tulee tehdä kirjallisesti. Jos opiskelupaikka perutaan sen jälkeen, kun ilmoittautuminen on hyväksytty, laskutetaan 50 % koko koulutuksen hinnasta. Jos peruutus tehdään koulutuksen ilmoitettuna alkamispäivänä tai sen jälkeen, laskutetaan koko koulutuksen hinta. 

Koulutuksen aloittamatta jättäminen tai keskeyttäminen ei ole peruutus, joten tässä tapauksessa laskutetaan koko koulutuksen hinta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kognitiivis-ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen (Nepsy) valmentajakoulutus (30 op)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

ProWork Oy Facebookissa

ProWork Valmennus Oy
Linnankatu 26 A
20100 Turku

ProWork Valmennus Oy – Enemmän tuloksia

ProWork Valmennus Oy tarjoaa kattavia palveluita yrityksille sekä yksityishenkilöille. Tarjoamme sekä valmiita että räätälöityjä koulutuksia, työnohjausta, yritysvalmennusta ja coachingia sekä psyko- ja lyhytterapiaa. Toimimme joustavasti, eettisesti ja asiakaslähtöisesti. Koulutukset, esimerkiksi lyhytterapiakoulutuksemme tarjoaa työkalut kognitiiviseen ja ratkaisukeskeiseen toimintatapaan, ja sisältää runsaasti käytännön harjoittelua...

Lue lisää kouluttajasta ProWork Valmennus Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu