Omavalvontasuunnitelma elintarviketeollisuudessa – Perusteet

Ramboll, Verkossa
Kesto
3 tuntia
Hinta
320 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
23 huhtikuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
3 tuntia
Hinta
320 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
23 huhtikuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Omavalvontasuunnitelma elintarviketeollisuudessa – Perusteet

Omavalvontasuunnitelman rakenne ja vaatimukset

Elintarvikelainsäädäntö asettaa tietyt standardit ja vaatimukset elintarvikkeiden turvallisuudelle, laadulle ja pakkausmerkinnöille. Elintarviketoimijan omavalvontasuunnitelma on keskeinen väline varmistettaessa, että yrityksen toiminta täyttää elintarvikelainsäädännön vaatimukset ja että kuluttajille toimitettavat elintarvikkeet ovat turvallisia ja laadukkaita.

Koska omavalvontasuunnitelma on lakisääteinen vaatimus, tulee elintarviketoimijoiden olla selvillä mitä tuo vaatimus pitää sisällään. Elintarviketoimija vastaa myymiensä ja markkinoille saattamiensa elintarvikkeiden ja elintarvikepakkausten turvallisuudesta. Tästä syystä omavalvontasuunnitelman tunteminen on erityisen tärkeää.

Koulutuksen hyödyt

Omavalvontasuunnitelma elintarviketeollisuudessa -koulutuksessa pureudumme syvälle omavalvontasuunnitelman rakenteeseen. Opit, miksi jokainen kohta suunnitelmassa on oleellinen, ja miten voit soveltaa niitä käytännössä yrityksesi arjessa.

  • Selkeä käsitys omavalvontasuunnitelman rakenteesta:Käymme läpi suunnitelman eri osa-alueet niin, että ymmärrät niiden merkityksen liiketoimintasi kannalta.
  • Käytännön työkalut liiketoiminnan kehittämiseen:Saa konkreettisia työkaluja ja oivalluksia, joita voit välittömästi soveltaa parantaaksesi liiketoimintasi omavalvontaprosesseja.

“Koulutukseni ei ole pelkkää teoriaa, vaan se perustuu käytännön kokemukseeni omavalvonnan tehokkaasta toteuttamisesta osana johtamisjärjestelmiä ja jatkuvan parantamisen metodologiaa.” - Reija Asikainen, kouluttaja

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Omavalvontasuunnitelma elintarviketeollisuudessa – Perusteet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

23 huhtikuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu pääasiassa elintarvike- ja elintarvikepakkausteollisuudessa työskenteleville ja se sopii kaikille, jotka haluavat ymmärtää paremmin omavalvontasuunnitelman rakennetta ja vaatimuksia.

  • Laatupäälliköille, jotka ovat vastuussa yrityksen omavalvontasuunnitelman sisällöstä, suunnitelman implementoinnista ja esim. suunnitelman mukaisesta näytteenotosta.
  • Tuotanto- ja logistiikkapäälliköille, jotka vastaavat omavalvontasuunnitelman mukaisista toiminnoista.
  • Toimitusjohtajille, johtoryhmän jäsenille ja muille yrityksen johdon edustajille, jotka vastaavat strategisesta päätöksenteosta ja elintarviketurvallisuudesta.
  • Tuotantohenkilöstölle, joka osallistuu suoraan esim. elintarvikkeiden valmistukseen tai pakkaamiseen ja on avainasemassa omavalvontasuunnitelman päivittäisestä noudattamisesta.

Koulutuspaikka

Koulutus toteutetaan etäopiskeluna verkon kautta. Saat ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostiisi osallistumislinkin ja ohjeet verkkokoulutukseen osallistumiseen.

Koulutukseen osallistujalla tulee olla käytössään nettiyhteys ja tietokone tai muu laite, jotta opiskelu onnistuu käytännössä. Koulutus ei kuitenkaan edellytä erityistä tietoteknistä osaamista.

Kouluttaja

Reija Asikainen, HSEQ johtava asiantuntija, Ramboll. Reijan vahvuuksia ovat monen vuoden kokemus elintarvikkeiden valmistus- ja pakkausprosesseista. Reijalla on myös kokemusta omavalvontasuunnitelman käytännön toteuttamisesta, ei vain siitä miltä suunnitelma näyttää paperilla.

Ramboll-koulutuksiin osallistumalla saat ensikäden tietoa suoraan alan asiantuntijalta. Kaikki Rambollin kouluttajat toimivat koulutustoimen ohessa myös koulutusteeman asiantuntijoina, työskentelevät tiiviisti yrityksissä konsultteina ja tuntevat käytännössä yritysten arjen haasteet.

Kustannukset

320,00 € / osallistuja (0 alv) – koulutus laskutetaan koulutuksen jälkeen.

Mikäli ilmoittautuminen koulutukseen perutaan kolme (3) päivää ennen koulutuksen alkua tai tätä lähempänä koulutusajankohtaa, peruutetusta ilmoittautumisesta peritään 50 % koko koulutuksen hinnasta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Omavalvontasuunnitelma elintarviketeollisuudessa – Perusteet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Ramboll
Itsehallintokuja 3
02601 Espoo

Uudista ja ylläpidä yrityksesi osaamista Ramboll-asiantuntijan johdolla

Ramboll-koulutuksiin osallistumalla saat ensikäden tietoa suoraan alan asiantuntijalta. Kaikki Rambollin kouluttajat toimivat koulutustoimen ohessa myös koulutusteeman asiantuntijoina, työskentelevät tiiviisti yrityksissä konsultteina ja tuntevat käytännössä yritysten arjen haasteet. Ramboll on kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Suomessa Rambollilla on yli 2500 asiantuntijaa...

Lue lisää kouluttajasta Ramboll ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu