Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto

Rastor-instituutti, Verkossa
Kesto
1,5–2 vuotta
Seuraava toteutus
17 syyskuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
1,5–2 vuotta
Seuraava toteutus
17 syyskuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto

Rastor-instituutti
Opiskele merkonomiksi oman työn ohessa! Opit uusia taitoja myynnissä, asiakaspalvelussa, markkinoinnissa ja taloudessa. Merkonomi, liiketoiminnan perustutkinto on työelämässä arvostettu tutkinto, joka antaa sinulle uusia ura- ja jatko-opintomahdollisuuksia. Hae mukaan heti, niin voit aloittaa opinnot joustavasti oman aikataulusi mukaan!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

17 syyskuuta, 2024

 • Etätoteutus
 • Verkossa
 • suomi

29 lokakuuta, 2024

 • Etätoteutus
 • Verkossa
 • suomi

Kohderyhmä

Merkonomitutkinto sopii sinulle, jos työskentelet liiketalouden työtehtävissä, esim. myynnin, markkinoinnin, palveluiden tai kaupan alalla. Se sopii myös taloushallinnossa sekä asiakaspalvelu- tai toimistotehtävissä työskenteleville. Merkonomikouluksemme edellyttää alan työtehtäviä joko työpaikallasi, yrittäjänä tai opintojen aikana itse hankkimassasi työharjoittelupaikassa. 

Koulutus sisältää etäkoulutuspäiviä, itsenäistä opiskelua sekä oppimista omalla työpaikallasi. Koulutuspäivät ovat 3–4 tunnin pituisia, niitä on 2–4 kuukaudessa ja ne pidetään arkisin 9–16 välillä. Niihin osallistumisesta sinun on sovittava työnantajasi kanssa.

Merkonomitutkinto antaa jatko-opiskelukelpoisuuden korkea-asteelle. Meillä voit sisällyttää tutkintoosi myös tradenomin (AMK) väyläopintoja.

 


 

Kustannukset

Tämä koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa ammatillista peruskoulutusta. 

Opiskelu on maksutonta. 

Oppisopimuskoulutuksessa Rastor-instituutti maksaa

 • Työnantajalle koulutuskorvausta oppisopimuskoulutuksen ajalta. 
 • Opiskelijalle päivärahaa 15 €/lähikoulutuspäivä ja perheavustusta alle 18 v. lasten huoltajalle 17 €/lähikoulutuspäivä, mikäli opiskelija ei saa palkkaa ko. päiviltä. 
 • Opiskelijalle matkakorvausta lähikoulutusjaksoilta 1 kpl meno-paluu halvimman matkustustavan mukaan ja majoituskorvausta 8 €/lähikoulutuspäivä. Majoituskorvausta ei pääsääntöisesti makseta yhden päivän kestävästä koulutuksesta.
  Matkakorvaukseen on oikeutettu opiskelija, jonka matka kotipaikkakunnalta Rastor-instituuttiin on yli 10 km ja se aiheuttaa normaalista työmatkasta poikkeavia lisäkustannuksia.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Rastor-instituutti
Revontulentie 7
02100 Espoo

Rastor-instituutti

Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Asiakaslupauksemme on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset...

Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu