Työhyvinvoinnin kehittäjän sertifikaatti

Rastor-instituutti, Verkossa
Kesto
3 kk
Hinta
1 950 EUR + alv 24 % (yht. 2 418 EUR)
Seuraava toteutus
24 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
3 kk
Hinta
1 950 EUR + alv 24 % (yht. 2 418 EUR)
Seuraava toteutus
24 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Työhyvinvoinnin kehittäjän sertifikaatti

Rastor-instituutti
Työhyvinvoinnin kokemus on lopputulos, joka saavutetaan tekemällä oikeita asioita ja tekemällä asioita oikein. Tee työhyvinvointia rakentavista toimista inhimillinen investointi, jolla parannatte työtyytyväisyyttä, houkuttelette oikeanlaisia työntekijöitä ja tuette liiketaloudellista menestystä. Koulutuksessa saat keinoja, joilla kehität työhyvinvointia kohti mitattavia tavoitteita.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

24 syyskuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

Kohderyhmä

Työhyvinvointi muodostuu turvallisuudesta, terveydestä, tuottavasta työstä, osaamisesta, johtamisesta ja työyhteisön toiminnasta. Työn pitää tuntua mielekkäältä ja sitä pitää olla juuri sopivasti. Kun nämä ovat kunnossa, henkilöstö voi hyvin. Ota haltuun työhyvinvoinnin kokonaisuus, tiedät, mihin omassa organisaatiossasi tulee tarttua ensimmäiseksi.   

Opit kehittämään työhyvinvointia pitkäjänteisesti ja saat työkalupakkiisi toimivia käytäntöjä työhyvinvoinnin tukemiseen. Osaat huomioida työhyvinvoinnin muodostumisen eri tasot ja tunnistat yksilön, tiimin ja organisaation tarpeet. 

Koulutus on tarkoitettu asiantuntijoille, jotka suunnittelevat tai vastaavat organisaatioon työhyvinvoinnin kehittämisestä. Erityisen hyvin se soveltuu liiketoimintavastuullisille, esihenkilöille, HR-ammattilaisille sekä työhyvinvoinnin asiantuntijoille ja sellaisiksi kehittyville. 

Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet saavat Työhyvinvoinnin kehittäjän sertifikaatin.

Kustannukset

Opiskelumaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai laskutetaan ennen koulutuksen alkua yhdessä erässä. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työhyvinvoinnin kehittäjän sertifikaatti? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Rastor-instituutti
Revontulentie 7
02100 Espoo

Rastor-instituutti

Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Asiakaslupauksemme on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset...

Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu