🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Utbildningsprogram för disponent™

Rastor-instituutti, Verkossa
Kesto
12 månader
Hinta
3 400 EUR + alv 24 % 2 890 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
20 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
ruotsi
Kesto
12 månader
Hinta
3 400 EUR + alv 24 % 2 890 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
20 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
ruotsi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Utbildningsprogram för disponent™

Rastor-instituutti
Utbilda dig till disponent vid sidan om arbetet! Denna utbildning ger färdigheter att börja arbeta som disponent. Utbildningsprogrammet lämpar sig för alla som är intresserade av fastighetsförvaltningsbranschen och önskar sig en examen inom området.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

20 elokuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • ruotsi

Kohderyhmä

När du har avlagt utbildningsprogrammet för disponent behärskar du disponentarbetets verksamhetsmiljö. Du kan sköta fastighetsförvaltningen, administrationen och ekonomin för ett bostadsaktiebolag och du behärskar de tekniska tjänster som behövs inom fastighetsförvaltning och kan sköta disponentuppgifterna självständigt. Du lär dig också att betjäna bolagen, som är dina kunder, på ett professionellt sätt och att kommunicera smidigt med dem.

Utbildningen lämpar sig för alla som är intresserade av fastighetsförvaltningsbranschen och har som mål att arbeta med i branschen. Du behöver ingen tidigare erfarenhet, utbildning eller arbetsplats inom området. Utbildningen lämpar sig även för anställda i en organisation om målet är att utvidga företagsverksamheten till att omfatta fastighetsförvaltningsbranschen.

Teman i utbildningsprogrammet för disponent:

  • praxis och avtal inom fastighetsförvaltning
  • kundtjänst och kommunikation
  • ekonomiförvaltning och bokslutsfrågor för disponent
  • fastighetens tekniska och funktionella livscykel samt reparationsbyggnadsprojekt.

Om du redan arbetar i fastighetsförvaltningsuppgifter rekommenderar vi Yrkesexamen i fastighetsförvaltning (på finska) för dig.

Kustannukset

Deltagaravgiften debiteras i en rat och den ska vara betald innan utbildningen börjar. Om du har frågor gällande debiteringen av deltagaravgiften, så kan du kontakta oss på adressen laskutus@rastorinst.fi.
Deltagande i utbildningen kan annulleras utan avgift fram till 14 dygn innan utbildningen inleds. Då deltagande annulleras senare än 14 dygn innan utbildningen inleds, debiteras 50 % av utbildningens pris. Om deltagandet inte annulleras före utbildningen inleds, debiteras 100 % av utbildningens pris.

Till priset tillkommer moms om ingenting annat nämns i kursbeskrivningen. Studieavgifterna för yrkes- och specialyrkesexamina är momsfria.

Utbildningsanordnaren bibehåller rätten att annullera utbildningen ifall deltagarantalet anses vara för lågt. I det här fallet informeras studeranden om annulleringen av utbildningen så fort som möjligt. Betalda deltagaravgifter återbetalas eller alternativt kan den studerande välja en annan utbildning till samma pris i stället för den som annullerats. Utbildningsanordnaren har också rätt att ändra på utbildningens innehåll inklusive byta utbildare.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Utbildningsprogram för disponent™? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Rastor-instituutti
Revontulentie 7
02100 Espoo

Rastor-instituutti

Osaaminen on parasta pääomaa: koulutukset - 15 % Osaaminen on sijoitus, johon inflaatio ei pure eikä verokarhun käpälä ulotu. Investointi omaan osaamiseen kannattaa aina, sillä tuotto irtoaa takuuvarmasti tunnistettavana muutoksena omassa työssäsi. Valitse lukuisista kursseista ja tutkinnoista sinua kiinnostava koulutus....

Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu