Vaikuttava valmentava johtajuus

Rastor-instituutti, Verkossa
Kesto
1,5 kk
Hinta
1 850 EUR + alv 24 % (yht. 2 294 EUR)
Seuraava toteutus
12 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
1,5 kk
Hinta
1 850 EUR + alv 24 % (yht. 2 294 EUR)
Seuraava toteutus
12 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Vaikuttava valmentava johtajuus

Rastor-instituutti
Käännä uusi lehti ihmisten johtamisen taidoissa ja opi hyödyntämään valmentavan johtajuuden menetelmiä johtamis- ja vuorovaikutustilanteissa. Kurssin kouluttajana toimii Suomen tunnetuin valmentavan johtajuuden asiantuntija Dan Soback. Koulutuksessa opit tukemaan henkilöstösi itseohjautuvuutta ja tukemaan heitä tavoitteiden saavuttamisessa. Löydä yhteinen potentiaalinne ja valmenna tiimisi menestymään!

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

12 syyskuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

Kohderyhmä

Valmentavasta johtajuudesta on apua omaan johtamistyöhön erityisesti silloin, kun haluat perinteisen esihenkilötyön sijasta valmentaa, tukea ja ohjata työntekijöitä aidosti kuunnellen.  

Koulutus on johtajuuden kehittymisprosessi, josta saat valmiudet valmentavan johtajuuden toteuttamiseen yksilöiden, tiimien ja asiakkaiden kanssa. Saat konkreettisia työkaluja, parhaita käytänteitä ja vinkkejä valmentavan johtajuuden toteuttamiseen erilaisiin arjen johtamis- ja vuorovaikutustilanteisiin. 

Koulutuksen avulla otat valmentavan johtajuuden keinot käyttöösi, edistät henkilöstön potentiaalin kasvua, oppimista ja kehitystä. Näin vahvistat organisaation menestystä ja varmistat, että pääsette kohti asetettuja tavoitteita. Opit edistämään positiivista organisaatiokulttuuria ja kehityt itse inhimillisenä johtajana. 

Koulutus ei ole pelkästään investointi omaan kasvuusi, vaan myös investointi organisaatiosi tulevaisuuteen. 

Kustannukset

Opiskelumaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai laskutetaan ennen koulutuksen alkua yhdessä erässä. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vaikuttava valmentava johtajuus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Rastor-instituutti
Revontulentie 7
02100 Espoo

Rastor-instituutti

Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Asiakaslupauksemme on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset...

Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu