Tekoäly myynnissä -työpaja

School of Sales, paikassa Helsinki
Kesto
7,5 tuntia
Kesto
7,5 tuntia
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tekoäly myynnissä -työpaja

School of Sales

Ota oikotie tekoälyn hyödyntämiseen käytännössä ja ilmoittaudu mukaan School of Salesin ainutlaatuiseen käytännön työpajaan, joka keskittyy tekoälyn käyttöön myynnin ja markkinoinnin kontekstissa – Työpajan kouluttajina toimivat alan eturivin asiantuntijat Antti Merilehto ja Sani Leino, jotka ovat apunasi koko päivän ajan!

Miksi tämä työpaja on juuri nyt välttämätön?

Tekoäly ei ole enää mitään tulevaisuuden visiointia, vaan jokaisen markkinoinnin ja myynnin ammattilaisen tulee osata tekoälyn käytännön mahdollisuudet arjessa. Tosiasia kuitenkin on, että monille teema on edelleen vain sanahelinää ja satunnaista viihdepromptailua.

Ota askel kohti ammattilaisuutta ja tule mukaan näkemään tekoälyn moniulotteiset mahdollisuudet livenä. Koulutuksen jälkeen osaat ja ymmärrät, miten voit hyödyntää tekoälyä arjessa ja pysyä kilpailijoidesi edellä.

Agenda

Tekoälyn perusteet ja sen vaikutus työelämään:

 • Tekoälyn historia, kehitys vuodesta 2022-2024 ja tärkeimmät tulevaisuuden näkymät lähivuosille
 • Miten tekoäly muuttaa työelämää vääjäämättömästi ja millaisia tulevaisuuden osaamistarpeita tai mahdollisia kuiluja se luo?

Eettiset ja yhteiskunnalliset näkökulmat:

 • Miten varmistetaan algoritmien puolueettomuus?
 • Tekoälyn avoimuuden ja päätöksenteon läpinäkyvyyden haasteet.

Tekoälyn käytännön sovellutukset myynnissä:

 • Ymmärretään, miten tekoäly voi käytännössä vapauttaa aikaa ja tehostaa myynnin ammattilaisena arkea
 • Tutustutaan eri tapoihin, joilla tekoälyä voidaan käytännössä integroida myyntiprosesin eri vaiheisiin:

     - Miten tehostat prospektointia ja uusasiakashankintaa
     - Miten voit valmistautua tulevaan kohtaamiseen asiakkaiden kanssa
     - Miten voit hyödyntää tekoälyä muistioiden ja agendojen laatimisessa
     - Miten tekoäly auttaa käytännössä neuvotteluvaiheissa?

Syväsukellus valikoituihin tekoälysovelluksiin:

 • ChatGPT:n Copilotin ja muiden kielimallien hyödyntäminen myynnissä
 • Promptaustekniikat ja niiden merkitys tekoälyn soveltamisessa  

Käytännön sovellukset ja työpaja

Yhteenveto ja loppukeskustelu

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tekoäly myynnissä -työpaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Tämä työpaja on suunnattu kaikille myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille, johtajille, yrittäjille ja tekoälystä kiinnostuneille, jotka haluavat ymmärtää, miten tekoäly voi tehostaa myyntiprosesseja ja asiakassuhteiden hallintaa. 

Koulutuksen lähtötaso tulee olemaan aloittelijoillekin soveltuva, mutta suosittelemme, että tutustut ChatGPT:n ja Copilotin käyttöön jo hieman etukäteen ja täten pääsemme suoraan lentävästi asiaan.

Aikataulu

8.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvit
9.00 Valmennus alkaa
10.30 Kahvitauko
10.45 Valmennus jatkuu
12.00 Lounas
13.00 Valmennus jatkuu
14.30 Kahvitauko
14.45 Valmennus jatkuu
16.00 Valmennus päättyy

Koulutuspaikka

Hotel Lilla Roberts, Pieni Roobertinkatu 1-3, Helsinki

Kouluttaja

Sani Leino on sosiaalisen liiketoiminnan sanansaattaja ja modernin myyntityön valmentaja. Sani tunnetaan yhtenä sosiaalisen myyntityön (Social Selling) pioneereista Suomessa ja hänellä on yli 13 vuoden kokemus erilaisista myynnin tehtävistä. Oman yrityksensä Social Company Oy:n  kautta hän on ollut valmentamassa tuhansia myyjiä ja asiantuntijoita sadoista eri yrityksistä. 

Vuonna 2016 Sani listattiin maailman sadan vaikutusvaltaisimman Social Selling -vaikuttajan joukkoon, minkä lisäksi hän on ainoana suomalaisena ollut mukana luomassa maailman ensimmäistä digitaalisen myynnin ammattilaistutkintoa (Professional Diploma in Digital & Social Selling) arvostetulle Digital Marketing Institutelle Irlantiin. Syksyllä 2020 Sanilta ilmestyi yhdessä Kert Kennerin kanssa kirjoitettu B2B-myyntiin liittyvä kirja #Myyntikirja, jonka tavoitteena on parantaa kotimaisten myyjien kyvykkyyttä modernissa myyntityössä. Hänet tunnetaan myös #Myyntipodi-podcastin toisena hostina.

Antti Merilehto toimii tällä hetkellä Houston Analyticsin Chief Growth Officerina. Merilehto on toiminut Googlen Euroopan pääkonttorilla vuosina 2012–2014, jolloin hänellä oli vastuullaan Suomen keskisuurten toimistojen koulutus. Antti puhuu yleisöille tekoälystä, sen hyödyntämisestä ja mahdollisuuksista. Hän rohkaisee yrityksiä tekemään kokeiluja tekoälyllä ja miettimään, kuinka sitä voitaisiin hyödyntää omassa toiminnassa. Nyt on korkea aika ottaa tekoäly osaksi toimintaa!

Kustannukset

Suomen Ekonomien, Kaupan liiton ja MMA:n jäsenetuhinta 490 euroa + alv 24 %.
Hinta muille 590 euroa + alv 24 %.

Joka 4. osallistuja on maksuton.
Kysy myös muita ryhmä- ja pakettitarjouksia!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tekoäly myynnissä -työpaja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
School of Sales
Ratavartijankatu 2
00520 Helsinki

School of Sales – myynnin parhaat osaajat

Suomen Ekonomit ja Kaupan liitto ovat perustaneet School of Sales -myyntikoulun, joka vastaa työmarkkinoiden korkean myyntiosaamisen tarpeeseen ketterästi ja kovalla kunnianhimolla. Myyntikoulu tarjoaa joustavia oppimisen mahdollisuuksia sekä jo työelämässä oleville että työmarkkinoille tuleville. Mitä saat: valmentajina kaikki parhaat myynnin osaajat...

Lue lisää kouluttajasta School of Sales ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu