Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Kliinisen seksologian koulutus

Sexpo
Yhteenveto
Viisi (5) neljän päivän intensiiviopetusviikkoa
8 000 EUR + alv 24 %
englanti
Koulutus
Helsinki, Verkossa
Alkavat koulutukset
Helsinki
8 000 EUR
12.1.2021

Verkossa
8 000 EUR
12.1.2021
Kliininen seksologia

Kliinisen seksologian koulutus

Kliinisen seksologian koulutus tarjoaa laaja-alaista ja syvällistä tietoa seksologiasta. Ohjelma sisältää asiantuntijaluentoja, verkko-opetusta, tieteellistä
kirjallisuutta sekä konstruktiivisia tehtäviä. Luennoitsijoina toimii kokeneita erityisasiantuntijoita Suomesta ja maailmalta. Koulutuksen laajuus on 60 op ja se vastaa tasoa 3 (kliininen seksologia) pohjoismaisessa seksologian koulutusohjelmassa (NACS).

Opiskelijat saavat koulutuksen ajaksi ESSM-jäsenyyden (Euroopan seksuaalilääketieteellinen yhdistys) ja pääsyn yhdistyksen materiaaleihin sekä sen muihin jäsenetuihin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kliinisen seksologian koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Osallistuminen edellyttää maisterin tutkintoa tai ylempää AMK-tutkintoa soveltuvalta alalta. Jokainen hakemus arvioidaan erikseen.

Koulutus on suunniteltu ammattilaisille, jotka työskentelevät vaativissa terveyden ja hyvinvoinnin tehtävissä kuten terapeutit, psykologit ja lääkärit.

Aikataulu

Ohjelmassa on viisi (5) neljän päivän intensiiviopetusviikkoa (yhteensä 20 päivää),
käytännön harjoittelua, työnohjausta, mentorointia, englanninkielistä kirjallisuutta sekä konstruktiivisia tehtävänantoja.

Intensiiviviikkojen väleissä opiskelijat saavat itsenäiseen opiskeluun mentorointia joko verkon välityksellä tai Sexpon toimitiloissa Helsingissä. Koulutukseen sisältyy yhteistyötä muiden osallistujien kanssa verkko-oppimisympäristöissä. 

Seminaaripäivät:

  • 12.-15.1.2021
  • 4.-7.5.2021
  • 7.-10.9.2021
  • 18.-21.1.2022
  • 3.-6.5.2022

Kustannukset

8000 € + alv 24% (yhteensä 9924 €). Koulutuksen voi maksaa yhdessä tai kymmenessä erässä. Ensimmäinen erä maksetaan koulutukseen hyväksymisen yhteydessä ja loput erät laskutetaan koulutuksen käynnistyttyä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kliinisen seksologian koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sexpo

Sexpo

Sexpo – seksuaalisuuden ja ihmissuhteiden asiantuntija

Sexpo on toiminut jo vuodesta 1969 seksuaalisen hyvinvoinnin edistämiseksi Suomessa. Toimintaan kuuluvat monimuotoiset palvelut kuten neuvonta, terapia, konsultointi ja kouluttaminen. Sexpo pyrkii siihen, että jokainen voisi toteuttaa seksuaalisuuttaan tyydyttävästi ja tasapainoisesti. Säätiö edistää edistää seksuaalisen vapauden, tasa-arvon ja seksuaalioikeuksien toteutumista...


Lue lisää kouluttajasta Sexpo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sexpo

Kinaporinkatu 2 E 41
00500 Helsinki

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kliinisen seksologian koulutus täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Hanki psykoterapeutin pätevyys

Ylemmän soveltuvan yliopisto- tai amk-tutkinnon omaava sote-alan ammattilainen: hae psykoterapeuttikoulutukseen!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: