Seksuaaliterapiakoulutus, etätoteutus

Sexpo, Verkossa
Kesto
1 vuosi
Hinta
3 589 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
17 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 16.10.2024
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
1 vuosi
Hinta
3 589 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
17 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 16.10.2024
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
alkaen 3 589 EUR + alv 24 % / osallistuja

Seksuaaliterapiakoulutus, etätoteutus

Seksuaaliterapiakoulutus antaa valmiuksia käsitellä terapeuttisesti seksuaalisuuteen liittyviä kysymyksiä yksilö-, pari- ja ihmissuhderapiassa. Koulutus tarjoaa tietoa terapiatyön perusteista, ihmissuhteista, seksuaalisuudesta sen eri ilmenemismuodoissaan sekä seksuaaliongelmien hoidosta. Tiedon lisäksi koulutuksessa painotetaan kurssilaisten henkilökohtaista kehitysprosessia ja käytännön työotteen kehittämistä. Seksuaaliterapiakoulutuksen pääkouluttajat ovat alalla pitkään työskennelleitä seksologian ammattilaisia, joilla on vankka osaaminen käytännön seksuaaliterapiatyöstä. Sexpon kouluttajien lisäksi koulutuksessa vierailee useita terapia-alan osaajia.

Koulutus koostuu kymmenestä kahden päivän seminaarista (20 päivää). Seminaarit sisältävät luentoja, ryhmätöitä, harjoituksia ja työnohjausta. Koulutukseen kuuluu myös perehtymistä alan kirjallisuuteen, käytännön asiakastyön harjoittelu ja lopputyö. Seminaarien välillä on pienryhmätapaamisia.

Koulutuksen sisältöjä:

 • Oma persoonallisuus ja terapiatyö: omien asenteiden, seksuaalihistorian ja ihmissuhteiden tarkastelu.
 • Terapiatyön perusteet sekä seksuaalisuuteen ja terapiaan liittyvän tiedon arviointi.
 • Terapeuttiset viitekehykset, erityisesti ratkaisukeskeinen lyhytterapia ja integratiivinen työote.
 • Seksuaaliterapian keskeiset tieto- ja taitosisällöt mm. halun ja nautinnon, ongelmallisen seksikäyttäytymisen, häpeän, kehollisuuden ja tunne- & tarvetyöskentelyn kysymyksissä.
 • Toipumisorientaatio.
 • Inklusiivisuus, ammattietiikka ja oman työn arviointi.
 • Työhyvinvointi ja palautetietoinen työskentely.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

17 lokakuuta, 2024

 • Etätoteutus
 • Verkossa
 • suomi
 • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 16.10.2024

Kohderyhmä

Sosiaali- ja terveysalan, nuorisotyön ja opetusalan ammattilaiset sekä terapeutit.

Tutkinto / todistus

Osallistumisvaatimukset: Seksuaaliterapiakoulutukseen osallistuminen edellyttää todistusta seksuaalineuvontakoulutuksen tai seksologian perusopintojen (30 op) suorittamisesta sekä vähintään alempaa korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta. Jokainen hakemus arvioidaan erikseen. Hakijoita myös haastatellaan henkilökohtaisesti. Koulutus toteutetaan täysin verkossa ja osallistuminen edellyttää erinomaisia valmiuksia etäopiskeluun. Opiskelija vastaa itse ääni- ja kuvayhteydensä laadusta. 

Aikataulu

Seminaaripäivät klo 9 - 16:

1) 17.-18.10.2024
2) 12.-13.11.
3) 10.-11.12.
4) 21.-22.1.2025
5) 25.-26.2.
6) 8.-9.4.
7) 13.-14.5.
8) 12.-13.6.
9) 14.-15.8.
10) 2.-3.10.2025

Koulutuspaikka

Koulutus toteutetaan täysin verkossa ja osallistuminen edellyttää osallistujalta valmiuksia etäopiskeluun. Osallistuja vastaa itse ääni- ja kuvayhteydensä laadusta.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 3589 € + alv 24% (yhteensä 4450,36 €). Koulutuksen käynnistyttyä hinnan voi maksaa yhdessä tai yhdeksässä erässä. Erälaskuihin lisätään laskutuslisä. Varausmaksu maksetaan aina ennen koulutuksen alkua.

Koulutuksen hinta sisältää pohjoismaiseen NACS auktorisointiin vaadittavaa seksologian ryhmätyönohjausta (16 tuntia), joka on myös edellytys koulutuksen asiakasharjoittelun suorittamiseen.

Varausmaksu (358,90 € + alv 24%, yhteensä 445,04 €) maksetaan aina koulutukseen hyväksymisen yhteydessä ja näin varmistat opiskelupaikkasi. Loput erät laskutetaan koulutuksen käynnistyttyä. Koulutuksen hinta sisältää pohjoismaiseen NACS-auktorisointiin vaadittavaa seksologian ryhmätyönohjausta (16 tuntia), joka on myös edellytys käytännön asiakasharjoittelun suorittamiseen.


Hakemusehdot:
 
Opiskelupaikan sitovuus: Hakijan ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi, kun jompikumpi seuraavista ehdoista täyttyy:

1. Varausmaksu: Hakija vastaanottaa koulutuspaikan maksamalla varausmaksun, jolloin hänestä tulee opiskelija

2. Peruutusehto: Koulutuksen alkuun on 14 päivää tai vähemmän, eikä hakija ole peruuttanut hakemustaan kirjallisesti

Varausmaksu: Mikäli hakija hyväksytään koulutukseen, hän vahvistaa osallistumisensa ja ottaa koulutuspaikan vastaan maksamalla varausmaksun, jonka suuruus on 358,90 € + alv 24% (yhteensä 445,04€) . Varausmaksu on ensimmäinen maksuerä, mikäli hakija on valinnut maksaa koulutuksen kymmenessä erässä. Mikäli varausmaksua ei ole suoritettu annetun maksuajan (14 vrk) puitteissa, voi koulutuspaikka siirtyä jonossa seuraavalle. Varausmaksua ei palauteta, jos hakija peruu osallistumisensa koulutukseen. Varausmaksun maksanut opiskelija on  sitoutunut koulutukseen osallistumiseen ja sen koko hinnan maksamiseen.
 
Peruutusehto: Jos hakija ei ole maksanut varausmaksua ja haluaa peruuttaa koulutukseen osallistumisen, hänen tulee tehdä se kirjallisesti 14 päivää ennen koulutuksen alkua. Mikäli hakija ei ole peruuttanut osallistumistaan tämän peruutusehdon mukaisesti, hän on sitoutunut koulutukseen osallistumiseen ja sen koko hinnan maksamiseen.

Sexpo-säätiö sosiaalisessa mediassa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Seksuaaliterapiakoulutus, etätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Sexpo
Haapaniemenkatu 7-9 B
00530 Helsinki

Sexpo – seksuaalisuuden ja ihmissuhteiden asiantuntija

Sexpo on toiminut jo vuodesta 1969 seksuaalisen hyvinvoinnin edistämiseksi Suomessa. Toimintaan kuuluvat monimuotoiset palvelut kuten neuvonta, terapia, konsultointi ja kouluttaminen. Sexpo pyrkii siihen, että jokainen voisi toteuttaa seksuaalisuuttaan tyydyttävästi ja tasapainoisesti. Säätiö edistää seksuaalisen vapauden, tasa-arvon ja seksuaalioikeuksien toteutumista sekä...

Lue lisää kouluttajasta Sexpo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu