Marja Kihlström

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Marja Kihlström

Marja Kihlström

Tunnettu bloggaaja ja seksuaaliterapeutti

Erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) Marja Kihlström on seksuaalisuuden ja tunnetaitojen asiantuntija sekä suosittu bloggaaja. Hänen vastaanottonsa on Sexpo-säätiössä Helsingissä. Kihlström on myös yksi Seksuaaliterveysklinikan asiantuntijoista. Hän kirjoittaa suosittua Puhu muru -blogia Me Naiset -sivustolla ja on tietokirjailijana tunnettu teoksistaan Pannaan menemään – Kaksi tarinaa rakkaudesta (2017) sekä Iso O -matkaopas huipulle (2018).

Seksuaalisuus on keskeinen osa hyvinvointia ja onnellisuutta. On paljon ammatteja, joissa tarvitaan ja voidaan hyödyntää tietoa ja ymmärrystä seksuaalisuudesta. Esimerkiksi psykologit, opettajat, nuorisotyöntekijät, lääkärit, sairaanhoitajat, terveydenhoitajat, kätilöt, lähihoitajat, lastentarhaopettajat ja monet muut ammattilaiset hyötyvät seksuaalisuusteeman koulutuksesta. Marja Kihlström laittaa luennoillaan osallistujan miettimään omaa suhdettaan seksuaalisuuteensa vahvistaen tätä kauttaa kuulijan ammatillista asiantuntijuutta sekä varmuutta. Hän suunnittelee koulutuksensa aina työyhteisön tarpeita vastaavaksi kokonaisuudeksi, joka jää mieleen inspiroivana ja innostavana kokemuksena.

Marja Kihlströmin puheiden teemoja ovat; seksuaalikasvatus osana työtä, seksuaalisuus osana hyvinvointia sekä työpaikan kriisitilanteet, joissa seksuaalisuus ja ihmissuhde -teemat ovat läsnä.

Yksi Kihlströmin kysytyimmistä puheenvuoroista on &quotMiten tehdä asiantuntijasta kiinnostava bloggaaja?&quot. Puhuessaan tästä teemasta Kihlström antaa konkreettisia vinkkejä siihen, kuinka luoda kiinnostavaa sisältöä ja kasvattaa oma seuraajakunta. Hän painottaa suunnitelman ja brändäämisen merkitystä sekä rohkaisee asiantuntijaa antamaan itsestään hieman enemmän luodakseen kiinnostavaa sisältöä ja menestyvän blogin. Kihlströmin &quotPuhu muru&quot -blogi tavoittaa yli 20 000 -seuraajaa kuukausittain.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Marja Kihlström, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.