Positiivisen johtamisen koulutusohjelma 35/42 op

SnellmanEDU, Verkossa
Kesto
9 kuukautta
Hinta
3 390 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 3 390 EUR)
Seuraava toteutus
7 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 15.9.2024
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
9 kuukautta
Hinta
3 390 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 3 390 EUR)
Seuraava toteutus
7 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 15.9.2024
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Positiivisen johtamisen koulutusohjelma 35/42 op

Pöydällä kahdet kädet ja paljon värikkäitä muistilappuja

Muuttuva työelämä ja lisääntyvä pahoinvointi huutavat uudenlaista johtamisotetta – se mikä toimi aiemmin, ei yleensä ole toimivaa uuden edessä. Tarvitaan taitoa kohdata ihmiset ja aitoa ymmärrystä heidän tunteistaan ja tarpeistaan. Tarvitaan positiivista johtamista, joka haasteiden keskellä keskittyy siihen, mikä on hyvää, toimivaa ja tulosta tuottavaa niin yksilön, tiimin kuin organisaatioidenkin kannalta.

Koulutusohjelma tarjoaa opiskelijoille laajan, monipuolisen ja kattavan näkemyksen ja ymmärryksen positiivisesta johtamisesta ja positiivisista organisaatioista sekä niiden keskeistä teorioista ja viitekehyksistä. Lisäksi osallistujat osaavat soveltaa erilaisia teorioita omissa organisaatioissaan. Kehittyminen positiiviseksi johtajaksi vaatii teorioiden tuntemisen lisäksi itsensä kehittämistä ja omien ajattelumalliensa haastamista. Koulutusohjelmassa syvennytään myös itseensä positiivisena johtajana: kehitetään omia vahvuuksia ja haastetaan itseä kohti uudenlaista ajattelu- ja toimintatapaa. Koulutuksen aikana jokaiselle rakentuu aikana henkilökohtainen positiivinen johtamismalli ja -filosofia, joka mahdollistaa tiedon ja käytännön yhdistämisen itselle merkityksellisellä tavalla ja auttaa häntä kasvamaan positiiviseksi johtajaksi omassa organisaatiossaan.

Sisältö

Nimestään huolimatta positiivinen johtaminen ei ole varsinaisesti positiivista, vaan tieteellistä tutkimusta siitä, mikä mahdollistaa sekä yksilöiden että organisaatioiden kukoistuksen, optimaalisen hyvinvoinnin. Positiivinen johtaminen keskittyy heikkouksien sijaan vahvuuksiin, ongelmien sijaan mahdollisuuksiin ja haasteiden sijaan siihen, mikä on erinomaista yksilöissä ja organisaatioissa. Se edistää innostusta, oppimista, hyvinvointia ja suoritustasoa samoin kuin työyhteisöjen tuloksellisuutta, tehokkuutta, tuottavuutta ja laatua.

Positiivinen johtaminen korostaa kolmea näkökulmaa:

1. Se painottaa positiivisesti poikkeavaa suorituskykyä ja merkittävästi tavanomaisen tai odotetun ylittäviä tavoitteita.
2. Se keskittyy vahvuuksiin, siihen, mikä on hyvää – mahdollisuuksiin ja inhimillisen potentiaalin vahvistamiseen, kukoistuksen ja menestymisen mahdollistamiseen.
3. Se vahvistaa ihmisissä olevaa hyvää

Koulutusohjelma jakautuu kahdeksaan noin kuukauden mittaiseen moduuliin ja se koostuu luennoista, tehtävistä ja yhteisistä työskentelyhetkistä. Koulutusohjelman suoritustapa tukee joustavuutta ja mahdollistaa osallistumisen työn ohessa. Moduulien luennot ja tehtävät löytyvät kurssialustalta ja niihin voi perehtyä juuri sillioin, kun se parhaiten itselle sopii. Yhteisissä hetkissä syvennytään moduulin aiheisiin yhteisillä keskusteluilla ja harjoitusten avulla.

Opiskelijat saavat koulutusohjelmasta 35 opintopistettä, kun he perehtyvät luentomateriaaliin, tekevät tehtävät ja osallistuvat yhteisiin työskentelyhetkiin. Lisäksi opiskelijoilla on niin halutessaan mahdollisuus saada koulutusohjelmasta 42 opintopistettä tekemällä edellä mainittujen lisäksi kirjallisen syventävän Case-kuvauksen jostain kurssin aihepiiristä. Materiaalit ovat käytettävissä viisi kuukautta koulutuksen päättymisen jälkeen, jona aikana voi myös palauttaa tehtäviä ja halutessaan syventyä laajempaan Case-kuvaukseen.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

7 lokakuuta, 2024

 • Etätoteutus
 • Verkossa
 • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 15.9.2024

Kohderyhmä

Positiivinen johtaminen ja kukoistavat organisaatiot -koulutus soveltuu erilaisten organisaatioiden johtajille ja esihenkilöille, esihenkilötehtäviin tähtääville, henkilöstön tai organisaation kehittämisestä vastaaville, tiimin vetäjille, eri alojen valmentajille, mutta myös jokaiselle, joka haluaa kehittää itseään ja itsensä johtamista tai on kiinnostunut positiivisesta vaikuttamisesta.


Maksimiosallistujamäärä 20.

Aikataulu

7.10.2024–9.6.2025

Koulutusohjelman yhteinen orientaatio 

 • ma 7.10.24 klo 8:00–9:30

Moduuli 1: pe 11.10.2024 klo 8–12

 • Mitä positiivinen psykologia tarjoaa työelämään?

Moduuli 2: ma 9.12.2024 klo 8–12

 • Positiiviset organisaatiot

Moduuli 3: ma 13.1.2025 klo 8–12

 • Positiivinen johtaminen

Moduuli 4: ma 10.2.2025 klo 8–12

 • Positiivinen ilmapiiri

Moduuli 5: ma 10.3.2025 klo 8–12

 • Positiiviset ihmissuhteet

Moduuli 6: ma 7.4.2025 klo 8–12

 • Positiivinen kommunikaatio

Moduuli 7: ma 12.5.2025 klo 8–12

 • Positiivisen merkityksen luominen

Moduuli 8: ma 9.6.2025 klo 8–12

 • Positiivinen muutos

Koulutuspaikka

Etäkoulutus

Kouluttaja

Väitöstutkija, konsultti, tietokirjailija, motivaatio- ja menestysvalmentaja sekä positiivisen psykologian asiantuntija DI Johanna Huhtamäki. Kouluttaja on suorittanut laajasti opintoja positiivisesta psykologiasta Itä-Lontoon yliopistossa. Hänellä on vahva käytännön työelämäkokemus organisaatioiden kehittämisestä ja esihenkilönä toimimisesta.

Kustannukset

3 390 €
Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Positiivisen johtamisen koulutusohjelma 35/42 op? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
SnellmanEDU
Viestikatu 3
70600 Kuopio

SnellmanEDU – sijoita itseesi, kehitä osaamistasi

SnellmanEDU:n kesäyliopiston toiminta koostuu ammatillisesta täydennyskoulutuksesta, yleissivistävästä koulutuksesta kaiken ikäisille, avoimesta korkeakouluopetuksesta sekä Lasten yliopistotoiminnasta. SnellmanEDU:n tarjonnassa ovat myös Ikääntyvien yliopiston tilaisuudet. SnellmanEDU järjestää vuosittain yli 250 koulutusta. Lähiopetuksen osalta toiminta-alueena on Pohjois-Savo. Etäopetuksessa SnellmanEDU on ollut jo pitkään uranuurtaja....

Lue lisää kouluttajasta SnellmanEDU ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu