🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Projektityö tuloskuntoon – Projektinvetäjien valmennusryhmä

SnellmanEDU, Verkossa
Kesto
3 x 3 h
Hinta
365 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 365 EUR)
Seuraava toteutus
13 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 2.9.2024
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
3 x 3 h
Hinta
365 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 365 EUR)
Seuraava toteutus
13 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 2.9.2024
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Projektityö tuloskuntoon – Projektinvetäjien valmennusryhmä

Projektityö tuloskuntoon – Projektinvetäjien valmennusryhmä

Oletko uuden tai jo meneillään olevan kehittämisprojektin äärellä? Onko tavoitteenasi vaikuttava projektityö – siis työ, jonka tulokset elävät vielä projektin päättymisen jälkeenkin? Haluaisitko kehittää vaikuttavia projektityön käytäntöjäsi? Mikäli vastasit näihin myöntävästi, tämä valmennus on sinulle!

Uuden tuotteen, palvelun tai toimintatavan kehittämiseen tähtäävän projektin onnistumista haastavat useat tekijät. Kyse voi olla osaamisesta, resursseista, olosuhteista, ajoituksesta tai vaikka vaivannäöstä. Onnistunut projekti ei ole itsestäänselvyys. Uuden kehittämisessä epäonnistuminen onkin huomattavasti todennäköisempää onnistumiseen verrattuna. Onnistumisen todennäköisyyksiin voidaan kuitenkin vaikuttaa. Kuten monissa asioissa muutenkin, myös projektityössä valtaosa tuloksista on seurausta suhteellisen pienestä joukosta toimenpiteitä. Vaikuttava projektityö syntyy tuon pienen, mutta vaikuttavan joukon tunnistamisesta ja toimeenpanosta päivittäisessä toiminnassa.

Projektinvetäjien valmennusryhmä on projektipäälliköille ja -koordinaattoreille tarkoitettu sparrausryhmä omien projektityökäytäntöjen kehittämiseen. Tarkoituksena on kokoontua vaikuttavan projektityön äärelle – oppimaan yhdessä projektityön menestystekijöistä sekä arvioimaan ja kehittämään niiden toteutumista omassa projektissa. Ryhmä on myös mahdollisuus tutustua toisiin projekteihin ja niiden vetäjiin. Tervetuloa mukaan!

Sisältö

Tässä valmennuksessa kehitetään vaikuttavia projektityön käytäntöjä. Sisältö rakentuu kuudesta projektityön menestystekijästä, joissa keskitytään tiimiin, tavoitteisiin, toimenpiteisiin, tarinoihin, todisteisiin ja tapoihin.

Tapaaminen 1
pe 13.9.2024 klo 8.30–11.30

 • Projektityön tuloksentekijät
 • Projektin avainhenkilöt
 • Toimintaa ohjaavat tavoitteet

Tapaaminen 2
pe 27.9.2024 klo 8.30–11.30

 • Tavoitteista tekoihin
 • Priorisoinnin taito
 • Projektin viestintä

Tapaaminen 3
pe 11.10.2024 klo 8.30–11.30

 • Tulokset ja niistä kertovat todisteet
 • Projektin mittarit
 • Voittavat tavat

Osaamistavoitteet

Valmennustarjoaa virikettä, peilausta ja sparrausta oman projektityön kehittämiseen. Valmennuksenjälkeen:

 • tunnet projektityön käytännön onnistumisen keskeiset menestystekijät
 • tunnistat omien projektikäytäntöjesi vahvuudet ja kehittämiskohteet
 • sinulla ontyökaluja projektityösi vaikuttavuuden kehittämiseen
 • sovellatoppimaasi käytännössä

Valmennus antaa eväät vaikuttavampaan projektiarkeen, siis ihan tavalliseen päivittäiseen perustyöhön. Parhaimmillaan löydät valmennuksesta myös yhteistyötahoja projektityösi kehittämiseen.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

13 syyskuuta, 2024

 • Etätoteutus
 • Verkossa
 • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 2.9.2024

Kohderyhmä

Valmennus on tarkoitettu projektipäälliköille ja -koordinaattoreille, jotka haluavat saada projektissaan aikaan vaikuttavia tuloksia – siis tuloksia, jotka voivat elää myös projektin päättymisen jälkeen. Valmennus sopii myös muille kehittämistyötä tekeville henkilöille, jotka haluavat kehittää arkeensa vaikuttavia työtapoja. Mikäli vedät projektia työparina, suositellaan osallistumista yhdessä.

Aikataulu

pe 13.9.2024 klo 8.30–11.30
pe 27.9.2024 klo 8.30–11.30
pe 11.10.2024 klo 8.30–11.30
Valmennus järjestetään etäopetuksena.

Kouluttaja

Teemu Ruohonen, KM, Rojektipäällikkö™, Rojekto Oy

Teemu on kehittäjä, kokeilija, kouluttaja ja valmentaja, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus yhteisöllisten toimintamallien ja oppimisratkaisujen kehittämisestä. Työhistoriassa painottuvat erityisesti yhteiskehittäminen, tulevaisuustyö, kokeilutoiminta ja tekemällä oppiminen. Lisäksi Teemu työskentelee korkeakoululehtorina digitaalisen palvelukehityksen parissa.

Kustannukset

365 €

Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Projektityö tuloskuntoon – Projektinvetäjien valmennusryhmä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
SnellmanEDU
Viestikatu 3
70600 Kuopio

SnellmanEDU – sijoita itseesi, kehitä osaamistasi

SnellmanEDU:n kesäyliopiston toiminta koostuu ammatillisesta täydennyskoulutuksesta, yleissivistävästä koulutuksesta kaiken ikäisille, avoimesta korkeakouluopetuksesta sekä Lasten yliopistotoiminnasta. SnellmanEDU:n tarjonnassa ovat myös Ikääntyvien yliopiston tilaisuudet. SnellmanEDU järjestää vuosittain yli 250 koulutusta. Lähiopetuksen osalta toiminta-alueena on Pohjois-Savo. Etäopetuksessa SnellmanEDU on ollut jo pitkään uranuurtaja....

Lue lisää kouluttajasta SnellmanEDU ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu