🎓 MBA-stipendin hakuaika on auki 16.6. saakka. Lue lisää ja hae »

Rentoutusohjaajan koulutus (3 op)

SnellmanEDU, Verkossa
Kesto
3 op
Hinta
590 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 590 EUR)
Seuraava toteutus
3 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 25.8.2024
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
3 op
Hinta
590 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 590 EUR)
Seuraava toteutus
3 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 25.8.2024
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Rentoutusohjaajan koulutus (3 op)

Snellman edu

Suosittu Rentoutusohjaajan koulutus järjestetään uudestaan!

Rentoutusohjaajan koulutuksen käytyäsi osaat ohjata rentoutustunteja, joihin kuuluu lempeitä ja rauhoittavia kehollisia harjoituksia ja venytyksiä, rentoutus- ja meditaatioharjoituksia sekä äänimaljarentoutuksia. Saat syvän kokemuksen lempeistä venytyksistä ja rentouttavista harjoituksista ja pääset saman tien luomaan niistä omannäköisen tavan ohjata muita.

Venytyksiä ja harjoituksia on valittu yin-joogasta, Shindo-rentoutusmenetelmästä, kehotietoisesta joogasta sekä meditaatio- ja tietoisuusharjoituksista. Kaiken oppimasi taustalla on hermoston ja mielen rauhoittaminen ja kehollinen rentoutuminen ja palautuminen.

Koulutuksessa pääset turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä aluksi kokemaan kaiken itse, ja sitten etsimään omaa ääntäsi ja ohjaustapaasi. Koulutus voi olla sinulle valmis väylä uuteen ammattiin tai osaamisen kartuttamiseen nykyistä työtäsi ajatellen. Koulutus on hyvin käytännönläheinen, kokemuksellinen ja vuorovaikutuksellinen.

Koulutus suoritetaan etäopetuksena ja itsenäisellä työskentelyllä.

Tehdään yhdessä ihana matka omaan hyvinvointiin ja annetaan sydämen äänen johdattaa meitä omannäköiseen tapaan ohjata näitä taitoja myös muille!

Lämpimästi tervetuloa mukaan nautinnollisiin, rentouttaviin hetkiin!

Sisältö

Koulutus sisältää viisi yhteistä etätapaamista, joiden välillä opiskelija tekee itsenäistä työtä (osiot 1-4). Itsenäiseen työskentelyyn kuuluu harjoitteleminen videoiden ja materiaalien avulla, oppimispäiväkirjan, venyttelypohjien ja meditaatiopohjien täyttöä ja näyttöharjoittelun suunnittelu ja toteutus viimeisissä työpajapäivissä.

Käyttöösi saat videoluentoja ja kirjallisuutta ja videoita kaikista kurssin harjoituksista, joihin kuuluu lempeitä venytyksiä, rauhoittavia asentoja, rentoutusharjoituksia, meditaatioita sekä johdatus hoitavien soitinten maailmaan. Koulutuksen ajan on käytössä Kajabi-oppimisympäristö, josta löytyy tallenteet etätapaamisista, videot ja materiaalit, ja jossa voi keskustella, kysyä ja kommentoida kaikki yhdessä.
Kouluttaja on tukenasi koko koulutuksen ajan.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

3 syyskuuta, 2024

 • Etätoteutus
 • Verkossa
 • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 25.8.2024

Kohderyhmä

 • opettajille, nuorisotyöntekijöille ja kasvatusalan ammattilaisille
 • sosiaali- ja terveydenhuollon ja terapian ammattilaisille
 • liikunnan ja joogan ryhmänohjaajille
 • fysioterapeuteille, hierojille tai toimintaterapeuteille
 • kaikille oman elämän tasapainottamisesta, palautumisesta ja rentoutumisesta kiinnostuneille

Aikataulu

Tiistaisin

 • 3.9.2024 klo 18-19.30, etäopetus
 • 1.10. klo 18-19.30, etäopetus
 • 12.11. klo 18-19,30, etäopetus
 • 10.12. klo 18-19.30, etäopetus
 • 21.1.2025 klo 18-19.30, etäopetus

Itsenäistä työskentelyäosiot 1-4, jotka voi tehdä omaan tahtiin 3.9.-21.1., mutta viimeistään 28.2.2025 mennessä pitää olla valmiina:

Osa 1: Lempeät ja rentouttavat venytykset
Luentovideo, ohjaamisen perusteet-videoita, venytyksen suunnittelupohjan täyttäminen, tehtävä ja kommentointi muiden kokemuksiin sekä runsaasti videoita rentoutusvenyttelytunneista itsenäiseen harjoitteluun.

Osa 2: Meditaatiot ja rentoutusharjoitukset
Luentovideo, suunnittelupohjia, tehtävä ja kommentointi muiden kokemuksiin sekä monta erilaista videota meditaatiosta ja rentoutusharjoituksista itsenäiseen harjoitteluun. Saat myös valmiita harjoitusrunkoja omaan käyttöösi.

Osa 3: Hoitavat soittimet
Luentovideo, soitinesittelyjä, tehtävä ja kommentointi muiden kokemuksiin sekä kaksi erilaista äänimaljarentoutus- ja sointukylpyvideoita omaan harjoitteluun.

Osa 4: Tuntien ja kurssien suunnittelu
Luentovideo, suunnittelupohjia sekä yksittäisten tuntien että kokonaisten kurssien suunnittelua varten, bonuksia ja syventäviä vinkkejä ja tehtävänä ohjausharjoittelun suunnittelu ja toteuttaminen.

Ohjausharjoittelun voi suorittaa joko 10.12. tai 21.1. etätapaamisissa (suositeltavaa) tai vaihtoehtoisesti videoimalla omaa ohjaustaan. Videon tulee olla lähetettynä Tiinalle Whatsapin tai sähköpostin kautta 21.1.2025 mennessä. Tarkemmat ohjeet saat koulutuksen alettua.

Materiaalit on käytössä 28.2.2025 asti. Jos et osallistu ohjausharjoittelupäiviin, materiaalit täytyy olla käytynä läpi, tehtävät tehtynä ja ohjausharjoitteluvideo palautettuna kouluttajalle 28.2.2025 mennessä.

Koulutuspaikka

Koulutus suoritetaan etäopetuksena ja itsenäisellä työskentelyllä. Koulutus on hyvin käytännönläheinen, kokemuksellinen ja vuorovaikutuksellinen.

Kouluttaja

Tiina Ulvi, KM, luokan- ja musiikinopettaja ja terveystiedon aineopettaja, on kokenut rentoutusohjaaja, jonka sydän sykkii ihmisten hyvinvoinnille: omien tarpeiden kuuntelemisen, levon ja rauhoittumisen tärkeyden tunnistamiselle sekä hengähdyshetkille arjessa.

Tiinan osaamisalueisiin kuuluvat Jomon-Shindo-rentoutusvenyttely, Feminine Yin-jooga, kehotietoinen jooga, äänimaljarentoutus-, tunne-, tietoisuus- ja meditaatio-ohjaus sekä Halipysäkki-perherentoutusmenetelmä.

Hän on ohjannut erilaisia rentoutuskursseja kansalaisopistolla ja yksityisesti vuodesta 2015. Tiinan kursseilta ja koulutuksista löydät itsellesi sopivia keinoja rentouttaa kehoa ja rauhoittaa mieltä esimerkiksi stressin, kiireen, unettomuuden tai kipujen keskellä.

Ohjaajana Tiina on lämminhenkinen, lempeä ja ymmärtäväinen, ja nauttii itsekin rentoutustuntien suomasta levosta ja suorittamattomuudesta.

Kustannukset

590 €

Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Rentoutusohjaajan koulutus (3 op)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
SnellmanEDU
Viestikatu 3
70600 Kuopio

SnellmanEDU – sijoita itseesi, kehitä osaamistasi

SnellmanEDU:n kesäyliopiston toiminta koostuu ammatillisesta täydennyskoulutuksesta, yleissivistävästä koulutuksesta kaiken ikäisille, avoimesta korkeakouluopetuksesta sekä Lasten yliopistotoiminnasta. SnellmanEDU:n tarjonnassa ovat myös Ikääntyvien yliopiston tilaisuudet. SnellmanEDU järjestää vuosittain yli 250 koulutusta. Lähiopetuksen osalta toiminta-alueena on Pohjois-Savo. Etäopetuksessa SnellmanEDU on ollut jo pitkään uranuurtaja....

Lue lisää kouluttajasta SnellmanEDU ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu